Bouchnutí do hlavičky v půl roce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kikušk
14.5.12 17:08
@Gabrielaaa píše:
promiň ale tvá otázka mi půřijde docela hloupá.. to je jasný že se to stává a čím starší kojenec bude bude tohpo víc a víc, vždyť se teprv učí pohybovat lezt, chodit atd atd… 8o

ta otázka byla myslena tak jestli se ji nic nemohlo stat jestli nemam pro jistotu jet k doktorce prece jenomm je jeste mala neni to chodici dite kde je jasny ze se o neco bouchne takze asi tak :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17629
14.5.12 17:09

hloupé mi to nepřijde, když se prcek majznul, tak mě to taky trošku šoklo, ale ono prostě to miminko někde natrénovat musí a věřím, že je na to to tělíčko připravené, doufám, že se vážnějším úrazům vyhneme a to přeju i vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
14.5.12 17:23

@Kikušk jo v pohodě, mě to vyznělo jako že se bouchla do hlavy a jestli se to taky někomu stalo.. ;)

jinak malej se sám bouchnul hračkama už několikrát a já jsem ho omylem majzla do hlavy taky už asi 4krát, vždycky sem si to vyčítala.. ale myslím že pokud mimčo neblinká není „jiné“ a nemá nějaký viditelný hematom nebo tak něco že se asi na pohotovost nemusí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
14.5.12 21:16

Můj syn si v sedmi měsících strhnul žehličku ze stolu na hlavičku. Dodnes, když si na to vzpomenu, zatrne mi a mám výčitky svědomí, přestože je mu už 15 let a je zdráv a vesel ;) Byli jsme na návštěvě a neměla jsem tak zmapovaný terén. Stalo se, naštěstí spadla „šikovně“. Měl velkou bouli a andělíčka strážníčka :andel: u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák