Bouchnutí do hlavičky v půl roce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Kikušk
14.5.12 15:33

bouchnuti do hlavicky v pul roce

ahoj mam skoro 6 mesicniho holcicku a kdyz se prevalila z briska na zada tak i dala hlavicko o zem ale ani neolakala stalo se vam to nekdy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
14.5.12 15:36

Tech bouchancu na hlavicku jeste bude! Pockej az zacne lozit a stavet se na nohy! Takze odpoved na tvoji otazku: ano, stalo se nam mockrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
14.5.12 15:37

V 7 mi měsících mi malá spadla z manželské postele - ona řvala jak tur , já na mrtvici - letěli jsme na pohotovost, samozdřejmně byla v naprostém pořádku, takže se neboj - dětičky jsou gumové :palec:
Navíc pokud by nespadla z výšky tak bych to moc neřešila - co budeš dělat až se začne stavět a chodit, a pády budou na denním pořádku?
Ikdyž chápu že máš strach :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.5.12 15:40

Jo, pořád. :mrgreen: To je normální, počkej, až se začne víc pohybovat. To bude pádů a modřin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
14.5.12 15:41

Nám se něco podobného stalo když byli malému cca 4.měsíce.Taky jsem letěla n pohotovost a nechali si nás tam na pozorování,ale byl úplně v pořádku.No každopádně jsem to tam dost obrečela a sestřičky mě utěšovali že nejsem první ani posední,že tam jsou matky,který tam jsou jako doma :lol:

• Citovat
  • Upravit
3839
14.5.12 15:43

v 6m mi skočil z gauče… řval, měl bouli, do nemocnice jsme nejeli. nyní v 11m má na hlavě neustále nějaké šrámy a modřiny.
zvykej si, bude hůř :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.5.12 16:02
@Kikušk píše:
ahoj mam skoro 6 mesicniho holcicku a kdyz se prevalila z briska na zada tak i dala hlavicko o zem ale ani neolakala stalo se vam to nekdy?

Stávalo se nám to pořád, ale oproti tomu, co vyvádí teď, když jí je skoro 18m to byl čajíček :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
14.5.12 16:13

Taky se to stalo. Ne jednou. Pozorovala jsem ho, zda mu nic není a za pár dnů se naučil, dávat si pozor.
Dítě se párkrát bouchne a pak si dává bacha. Pokud je budeme ochraňovat, nenaučí se to. Musíme předvídat, ale sem tam nějaká boule nebo odřenina nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
14.5.12 16:13

a bude hůř :mrgreen: kolem 5tého měsíce mi malá spadla z gauče,já v šoku, ona se smála. Teď, na 10ti měsících obchází nábytek, vyleze kam nemá, modřiny a boule už ani nepočítám :-) Sotva zmizí udělá si další :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
14.5.12 16:14

Ano stalo a ted se bouchá ještě hůř a nikdy mu nic není

• Citovat
  • Upravit
1865
14.5.12 16:26

Stávalo celkem často, začal se přetáčet, válet sudy a najednou se odvalil z pěnáčů a buchnul hlavou o parkety. Nedávno manželovi spadnul z gauče (8m). Nic mu není a počítám, že takových pádů bude ještě hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
14.5.12 16:28

Hehe, neustále :lol: Opravdu bude hůř, ale neboj děti jsou jako z gumy a ještě se nám naštěstí nestalo nic vážného. I když jsi pořád ve střehu, nikdy to pořádně nejde uhlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
14.5.12 16:34

Já měla do 1 roka 2× šitou hlavu, jednou jsem tátovi vypadla z kočárku na skalku ( dal mi sice kšíry na ramena, ale zapomněl je připnout ke kočárku :zed: :zed: :zed: ) a pak když mě hlídal podruhé, tak jsem si rozbila hlavu o radiátor a můžu v pohodě říct, že to na mě žádný následky nezanechalo.. :D :D :D Mimochodem do mých 12ti let jsem si hlavu rozbila ještě 3×, ale za to jsem nikdy neměla nic zlomeného.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
14.5.12 16:46

promiň ale tvá otázka mi půřijde docela hloupá.. to je jasný že se to stává a čím starší kojenec bude bude tohpo víc a víc, vždyť se teprv učí pohybovat lezt, chodit atd atd… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
14.5.12 16:57

stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie