Snědl prošlý sýr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3267
13.5.12 22:40

Snědl prošlý sýr

Holky, prosím o radu.. Děti dnes byly u babičky, k večeři jim namazala chleba se sýrem Buko - starší (11let) snědl celý chléb, mladší (5 let) jen malý kousek. Když jsem pak u ní sýr uklízela, zjistila jsem, že je 6 týdnů prošlý!!!! Dětem zatím nic není, už spí - myslíte, že jim může něco být nebo „jen“ střevní problemy? Na sýru jsem žádnou plíseň neviděla, trochu jsem ho ochutnala, nevím, jak má chutnat normálně, nic divnýho mi na něm nepřišlo :nevim: Byl vyrobený 08/2011 a měl se spotřebovat do 03/04/2012. Překvapilo mě, že vůbec vydrží 8 měsíců :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
13.5.12 22:48

No řekla bych že se z toho tak maximálně po…

• Citovat
  • Upravit
47759
13.5.12 22:49

Jestli jim neni spatne, tak si s tim nedelej hlavu. Je to preci jen minimalni datum spotreby ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.5.12 22:51

To snědli relativně trošku, jestli vypadal sýr normálně, budou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
13.5.12 22:52

Nic jim nebude, kdyby byl zkažený,tak ho děti nezládujou. Jestli má od výroby takovou dlouhou trvanlivost,tak obsahuje určitě nějaké konzervanty a ty nepřestanou působit ze dne na den, možná ani v průběhu 6ti týdnů. Nic zdravého to není, ale jednou za čas takové přehlédnutí myslím neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.5.12 22:54

Myslím, že zrovna Buko mi složením připadal neškodnej, taky teda nevím, co ho drží tak dlouho při životě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
13.5.12 23:04
@hofka píše:
Myslím, že zrovna Buko mi složením připadal neškodnej, taky teda nevím, co ho drží tak dlouho při životě:-)

Taky mě to překvapilo, tak jsem doma googlila, dokonce podle www.chemievjidle.cz má trvanlivost 14 měsíců :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.12 07:23

Holky já bám řeknu jednu historku,bohužel sem to nechala jíst moje děti,ukamenujte mě jen do mě,ale jednou před 10lety jsem pozřeli smradlavý maso a dětem,ani manželovi ani mě nic nebylo :D

• Citovat
  • Upravit
44176
14.5.12 07:48

Nic se jim nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat