Bouchnutí do hlavy o zeď - batole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.12.16 22:33

Bouchnuti do hlavy o zed

Holky zdravím prosím vás potřebuju uklidnit.maly se večer vztekal a bouchl se dozadu do hlavy seděl a jakoby se chtěl opřít ale víc a tam zeď. ma tam takové červené tečky jakoby odřené od zdi nebo modrinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35711
6.12.16 22:50

Věk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
6.12.16 22:56

Tusim ze to muzou byt i drobne hematomy ci jak se tomu rika. Pokud je malya nedokaze jasne popsat jak se citi sla bych pro jistotu k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
6.12.16 22:57

A čekáte s odpuštěním na co? Že tady zapnou ostatní dálková cétéčka a podají Vám informaci, že je vše OK? Modřina na hlavě o ničem neodpovídá, důležité je to, co se událo uvnitř. A to posoudí jen lékař. Nebo se rozhodnete podle toho co tady napíší jiní? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
7.12.16 05:00

No já nevím, samozřejmě jsem u toho nebyla, ale dle vašeho popisu mi to nepřijde jako nějaká nebezpečná situace, kvůli které by se muselo plašit. Ty malé červené tečky jsem už u dětí také zažila, může to být obojí, odřeninka i malé „modřinky“ pod kůží. Já bych z toho neplašila. Jen dítě více pozorovat a bude to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.16 07:29

Me se dcera bouchla do hlavy (spadli sme ze schodu :,( ) Byla sem na detske chirurchii a doktorka na me pusobila jako co tam chci ze sem hystericka matka… Ani neudelali male treba rtg hlavicky jestli neco nema… Ale aspon ja mam klid a nemusim byt na nervy co se projevi… Dcera ma 14m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.12.16 07:42

Jo to bude urcite v poradku.To budou podlitinky. Myslim, ze bouchnutim do steny se nic stan nemuze. Zvraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák