Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky zdravím prosím vás potřebuju uklidnit.maly se večer vztekal a bouchl se dozadu do hlavy seděl a jakoby se chtěl opřít ale víc a tam zeď. ma tam takové červené tečky jakoby odřené od zdi nebo modrinky
Tusim ze to muzou byt i drobne hematomy ci jak se tomu rika. Pokud je malya nedokaze jasne popsat jak se citi sla bych pro jistotu k doktorce.
A čekáte s odpuštěním na co? Že tady zapnou ostatní dálková cétéčka a podají Vám informaci, že je vše OK? Modřina na hlavě o ničem neodpovídá, důležité je to, co se událo uvnitř. A to posoudí jen lékař. Nebo se rozhodnete podle toho co tady napíší jiní? ![]()
No já nevím, samozřejmě jsem u toho nebyla, ale dle vašeho popisu mi to nepřijde jako nějaká nebezpečná situace, kvůli které by se muselo plašit. Ty malé červené tečky jsem už u dětí také zažila, může to být obojí, odřeninka i malé „modřinky“ pod kůží. Já bych z toho neplašila. Jen dítě více pozorovat a bude to OK.
Me se dcera bouchla do hlavy (spadli sme ze schodu
) Byla sem na detske chirurchii a doktorka na me pusobila jako co tam chci ze sem hystericka matka… Ani neudelali male treba rtg hlavicky jestli neco nema… Ale aspon ja mam klid a nemusim byt na nervy co se projevi… Dcera ma 14m
Jo to bude urcite v poradku.To budou podlitinky. Myslim, ze bouchnutim do steny se nic stan nemuze. Zvraci?