Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj zeny, mam dotaz. Asi blbej ale stejnak se zeptam na nazor
Syn 5 let ve skolce na prochajde upadnul a ma primo na holeni kosti modrinu a bouli takou tvrdou. Chodi normalne a na nic si nestezuje teda dokud se toho nedotkne, to az se mu chce brecet. Tak nevim jestli nezajit k dr. Kvuli te bouli. Je to jakoby primo na kosti. Ja vim, ze sem asi plasan a nic to nebude…ale furt je ve me taky cervik a hloda jestli nezajit RADSI k dr. Aby ale na me nekoukal jak na blbku
co myslite?
neni to tak videt. Mam blbej fotak. Ale ta modrina je vyrazna hodne a ta boule tam je.
@panti fotka je smazaná, ale já bych nechodila k doktorovi s tím, že se mi dítě praštilo do holeně
Ty sama chodíš s boulí k lékaři?
@Čičorečka o to nejde
Ja prave nechodim
ale on ma s tema kostma problemy
a neni to zadnej cita zase, ale u tohohle na dotek fakt vyvadi. Tak ja aby to nebylo neco vaznejsi. ![]()
@Čičorečka ja viiim
a nevim proc je smazana a nejde mi to znova vlozit
pres ten mobil mi to blbne nejak sakra ![]()
Určitě se tu objeví mraky těch, které by hned běželi k dětské, na chirurgii, na rentgen, a minimálně jedna, u které se na zlomeninu nepřišlo hned. Takže nakonec to stejně bude na tobě, na tvé intuici a na tvém rozhodnutí. ![]()
Já osobně bych zašla do lékárny a poprosila o nějakou mastičku na lepší vstřebávání modrin. Synovi si ve školce na prst u ruky sednul kamarád, bolel ho, mazali jsme nějakým bylinkovým blemcem na radu lékárnice.
Syna včera praštili do holeně hokejkou, má tam modřinu a bouli a určitě nikam nejdu. Na tý holeni se udělá boule velice snadno.
@panti Ty sis už dlouho nenatloukla, tak asi nevíš, jak to bolí
Že má problémy s kostma jsi nenapsala. Jestli máš zlé zkušenosti, jdi k lékaři. Já osobně bych nešla. Stejně si to ale musíš rozhodnout ty.
Pokud chodi nornalne, zlomene to nebude, takte bych to neresila. Kdyby to zlomene bylo urcite by aspon kulhal.
Holky dik
to sem potrebovala slyset
ses prdla, uzkoprsa a nic to neni
proto miluju emimino
hned me tu hodite do klidu
priznavaaam sem trochu uzkoprsa
fakt dik. Jste zlata
![]()
Já měla po autonehodě boule na obou holeních od palubní desky, byly to pořádné šlupky, boule byly i na dotek bolestivé, cca do půl roku až roku zmizely… samozřejmě u dítěte bych nečekala na zmizení boule tak dlouho, ale pokud se to zhojí jako normální modřina, boule nebudou extrémně citlivé, nešla bych k doktorovi, mohu doporučit mazat kostivalovou mastí
btw nikdy nezapomenu, jak mě táta strašil jako malou s „kostižerem“ ![]()
Oživuji diskuzi. V pátek večer jsem blbě spadla na pravou stranu lýtka. Udělala se mi tam modřina, ale neřešila jsem, prostě tam je. V sobotu jsem odlétala na dovolenou, píchala jsem si Clexane, mám poruchu srážlivosti krve (Leiden). No a ta modřina se mi vylila přes téměř celou holeň. Je zelená, trochu to bolí při chůzi, ale bolí to zepředu, jako modřina, ne jako trombóza v lýtku. Na dovče jsem hodně chodila, bolelo to tak nějak prostě normálně, neřešila jsem to. Ale teď jsem nějak znejistěla. Nevím jestli s tím nemám jít k doktorovi. Neměl jste to někdo? Dík za zkušenosti. Prosím nechat anonym.