Kousla mě krysa

Anonymní
4.3.18 16:56

Kousla mě krysa

Ahoj, prosím anonymně. Teď jsem při krmení chytla divokou krysu, omráčila jsem ji blbě, kousla mě. Mám blbou imunitu, ale ránu jsem vydesinfikovala peroxidem, jehlou jsem to rozevřela co nejvíc, poté znovu prolila peroxidem.
Tetanovku mám nedávno píchnutou. Bolí to a trochu natéká, ale tak hlodavčí zuby jsou hlodavčí zuby. Hrozí nějaká zoognoza při důkladné dezinfekci?
PS: nikdy nechytejte krysu holýma rukama, je to mrcha chytrá a hbitá. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27698
4.3.18 16:57

Nechala bych si to ošetřit v nemocnici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
4.3.18 16:58

:lol: Měla si jí taky kousnout :mrgreen:

Myslím si že to nic nebude když sis to vydesinfikovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
4.3.18 16:59

Jak jako chytla jsem divokou krysu? 8o

• Citovat
  • Upravit
6439
4.3.18 17:00

Pokud tě nekousl upír, nic se nestane. Nanejvýš, pokud to máš napsaný ve hvězdách, umřeš. ;) To je prostě osud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.18 17:01

Dopadla hůř než já. :) Na pohotovost nepojedu, mám to 25 km a jsem na samotě u lesa, ale jestli se zítra stavit u doktora nevím, nechci být za citlivku a navíc oni požadují u kousnutí zvířete vyšetření na vzteklinu a já ji blbec hodila do kremace. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.18 17:01
@jahuhudka píše:
Jak jako chytla jsem divokou krysu? 8o
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.18 17:02

Jo, chytla, byla v konvi s obilím, tak jsem ji chytla za ocas, praštila s ní, ale málo. :D

• Citovat
  • Upravit
666
4.3.18 17:04

Pokud jsi odchytla venku krysu (jak???) tak bych si s tím určitě někam zasla. Krysa ze zverimexu mě kousla mnohokrát a žiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
4.3.18 17:05
@Anonymní píše:
Jo, chytla, byla v konvi s obilím, tak jsem ji chytla za ocas, praštila s ní, ale málo. :D

Tak to jsi teda Rambo :mrgreen: :mrgreen: neskutečný. Já bych asi k doktorovi skočila, tátu taky rafla krysa, ale už je to dávno, nevím co mu s tím přesně dělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
4.3.18 17:09

Me takhle kousla divoká kočka. Dali mi tetanovku, kterou máš, a dobré. Sleduj jestli se to nezaniti. Pak bys už musela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
4.3.18 17:09
@Anonymní píše:
Jo, chytla, byla v konvi s obilím, tak jsem ji chytla za ocas, praštila s ní, ale málo. :D

Ty woe to seš dobrá. Já bych umřela jen bych jí viděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
4.3.18 17:11

Pořádně vydesinfikovat - coz jsi už udelala a tyden bych to mazala atb mastí, treba Framykoin. Bude to ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
4.3.18 17:16

Volně žijící hlodavci jsou přenašeči leptospirózy, ale ta se přenáší výhradně močí, ne kousnutím, ale určité riziko zde být může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
4.3.18 17:34

Krysa těžko, spíš potkan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie