Kousla mě krysa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.3.18 17:35

No, myslím, že když sis to vydezinfikovala, tak by to měl byť ok. Mohla by se objevit tkzv. Horečka z krysího kousnutí, ale je vzácná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.3.18 17:38

Ty jo, vážně krysu? Já měla vždycky štěstí jen na potkany. Jednou mě taky jeden hryznul. Ránu jsem vydesinfikovala, ale i tak to nateklo a docela bolelo. Ale nic jsem nechytla a zahojilo se to v pohodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.18 17:45

Dík moc za uklidnění, měla jsem strach z tularémie a podobných, vím, že mor nehrozí. :D Jen to natéká, ale může to být tím, jak jsem se v tom vrtala. :D

• Citovat
  • Upravit
75
4.3.18 17:50

Muj tata dostal z mysiho(pravdepodobne mysiho) kousnuti zanet mozkovych blan, ja te nechci strasit ale radeji bych to nepodcenovala.. nastesti nema trvale nasledky ale dost tezko a hodne dlouho se z toho dostaval.. mam z hlodavcu neuveritelnej respekt. Radeji bych nekam zasla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
4.3.18 17:55

Známého kousl netopýr a musel na injekce proti vzteklině. Ale to snad potkají nemívají. Asi bych pro jistotu někam zavolala a zkonzutovala to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
4.3.18 17:56

Známého kousl netopýr a musel na injekce proti vzteklině. Ale to snad potkani nemívají. Asi bych pro jistotu někam zavolala a zkonzutovala to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.18 18:00

Kromě netopýrů u nás vzteklina už není, toho se nebojím. Ale spálila jsem ji, tak by mne asi hnali.

• Citovat
  • Upravit
4622
4.3.18 18:12

Sla bych k dr, tohle neni sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9771
4.3.18 18:16

No, chytit můžeš ledascos, ale stejnak dr. nebude vědět co s tím ;) Vzteklina je nepravděpodobná. Od hlodavců se dá chytt třeba leptospira (ale spíš z trusu, moči), tularémii, yersiniozu. Takže pokud bys měla v následujících dnech nějaké příznaky chřipky apod., tak určitě se zmínit lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.18 18:28

Jo, z té tulamerie mám trochu strah, tak se budu pozorovat. :D A už budu chytat jen do skopce či pastí, potvory hryzavý. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4465
4.3.18 18:43

Já bych možná na tu pohotovost zavolala a zeptala se, jestli z toho může něco být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
4.3.18 18:52

Krysa muze mit spostu nemoci, proto bych sla se poradit do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
4.3.18 18:53
@Luczia píše: . mam z hlodavcu neuveritelnej respekt.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9771
4.3.18 19:07
@Anonymní píše:
Jo, z té tulamerie mám trochu strah, tak se budu pozorovat. :D A už budu chytat jen do skopce či pastí, potvory hryzavý. :mrgreen:

přeci se nenechá dobrovolně majznout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.18 19:14
@Jahru píše:
přeci se nenechá dobrovolně majznout :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek