Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Lalelale píše:
ouha, jak jsi dopadla? Jinak teda respekt, chytat krysy holýma rukama
Hopla, tak tohle jsem přehlédla
Držím palec zakladatelce, ať je vše ok.
Jak jsem dopadla? Koukali na mě jak na mimozemšťana, kor když jsem se u toho smála a popisovala, jak jsem si to sama „operovala“. Rozřízl mi to, pročistil, dal tam drén, dostala jsem ATB.
Zítra na převaz.
Jinak holky, žádná Xena nejsem, jen samotná ženská na samotě s dítětem, to se naučíte všechno, ale nezkoušejte to. ![]()
@Anonymní píše:
Jak jsem dopadla? Koukali na mě jak na mimozemšťana, kor když jsem se u toho smála a popisovala, jak jsem si to sama „operovala“. Rozřízl mi to, pročistil, dal tam drén, dostala jsem ATB.Zítra na převaz.
Jinak holky, žádná Xena nejsem, jen samotná ženská na samotě s dítětem, to se naučíte všechno, ale nezkoušejte to.
Tak fajn. V mojích očích Xena jsi nebo přímo neohrožená bohyně. Já bych omdlela jen při pohledu na ten krysí (potkaní) ocas z konve. V první práci jsem měla kolegyni a té vylezl potkan z WC a ona ho umlátila násadou od koštěte
, já jsem ani nedýchala jen při tom vyprávění. Přeju ať se vše pěkně hojí.
Teda holka kloboucek.To bych nedala.Taky žiju s dítětem sama na samotě, ale tohle ne. Takhle drsná ani nahodou..
@Anonymní píše:
Jak jsem dopadla? Koukali na mě jak na mimozemšťana, kor když jsem se u toho smála a popisovala, jak jsem si to sama „operovala“. Rozřízl mi to, pročistil, dal tam drén, dostala jsem ATB.Zítra na převaz.
Jinak holky, žádná Xena nejsem, jen samotná ženská na samotě s dítětem, to se naučíte všechno, ale nezkoušejte to.
@Anonymní píše:
No tvoe
A jsi! Bojovná Xena sama doma
Máš teda, ženská, nervy já bych si asi přivodila infarkt představama, jaké všechny možné choroby mi ta potvora darovala.
Zkoušet to tedy nebudu, to se spolehni. Přeji brzké uzdravení a díky za zprávu ze samoty u lesa! ![]()
@lamicina píše:
Tak fajn. V mojích očích Xena jsi nebo přímo neohrožená bohyně. Já bych omdlela jen při pohledu na ten krysí (potkaní) ocas z konve. V první práci jsem měla kolegyni a té vylezl potkan z WC a ona ho umlátila násadou od koštěte![]()
, já jsem ani nedýchala jen při tom vyprávění. Přeju ať se vše pěkně hojí.
Taky slušný!
Fujtajbl, ode dneška začínám dávat na dekl od WC cihlu ![]()
@Anonymní píše:
Jo, chytla, byla v konvi s obilím, tak jsem ji chytla za ocas, praštila s ní, ale málo.
Velikej respekt, opravdu!
Ať se to brzo zahojí. To je mazec, teda. Ale když si člověk musí poradit, tak musí. Znám to. Doufám ale, že tohle mě nepotká. Na sto by mě kleplo. Hodně zdraví a všechno dobré. ![]()
@Anonymní píše:
@entropy píše:
Taky slušný!Fujtajbl, ode dneška začínám dávat na dekl od WC cihlu
@Lalelale píše:šmarja, odhoď anonym a založ si blog, ať máme co číst!! Věřím tomu, že máš co říct
Jak jsi se dostala na samotu?
@Jahru V prispevku, na ktery jsem reagovala pani pokousal netopir a ne netopyr.
Jinak ano, zarazila jsem se, vyjmenovany slova me napadla, ale nedotahla jsem myslenku do konce, slova neprerikala a jen mrkla na prispevek, na ktery reaguju, rekla si, hm vypada to divne, ale coz. A byla to velka chyba, pardon.
Jdu to opravit. ![]()
Aaa, to jednou ujelo mne, no fuj. Na podruhe jsem uz asi zase myslela
Tak pardon…
@Lenka_Hal A ja mela (mo)mentalni zkrat. Takze jsem se zvesela pridala.. ![]()
ouha, jak jsi dopadla? Jinak teda respekt, chytat krysy holýma rukama