Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kde bychom mohla sehnat chrániče ostrých rohů nábytku (zvláště na konferenční stole s ostrými rohy). V Ikeii mají, ale ta je vcelku daleko. Dcera má sebevražedné sklony a chtěla bych, abychom to přežili ve zdraví. ![]()
Sehnai jsme v Jysku nebo Baumaxu, ted přesně nevím. Jen máme problém, když je ten ostrý roh na něčem, co se otvírá - výklopný šuplík třeba.
@pe-terka píše:
Sehnai jsme v Jysku nebo Baumaxu, ted přesně nevím. Jen máme problém, když je ten ostrý roh na něčem, co se otvírá - výklopný šuplík třeba.
Nám to kluk stejně loupal dolů.
@Russet píše:
Nám to kluk stejně loupal dolů.
obávám se, že ten náš vykuk s tím začne taky, jak trochu povyroste.
@Jindriska88
Ja myslim, ze i kazdy vetsi obchod s detskym zbozim (textilem) bude mit tenhle doplnkovy sortiment.Ale asi zalezi, odkud presne jsi…
Všude možně. Tam kde mají dětské zboží. Přes internet. Nemá IKEA taky e-shop? Já kupovala tam a pak taky v Dětský dům. Nám je syn nestrhaval, vůbec si jich nevšímá. Spíš některé nedrží. Ale ty z IKEA jsou ok.
Přemýšlím, co je v dosahu, ale stejně mě asi nemine cestování do velkoměsta ![]()
@Jindriska88 píše:
@hanka.br.Použit, vyflusl mi Ikeii, proto se ptám.
Když ho použiju, tak mi ho první eshop nabízí za 60 korun až domů. Tak nevím.
Ikea má e-shop, ale nemají klasické zasílání malých objednávek, za větší peníz dokážou dovést nábytek. Takže bych si to maximálně objednala na prodejnu a udělala si výlet na půl dne.
Okres Blansko. V dosahu je Kik, klasické supermarkety, DM drogerie, Teta drogerie. Obchody s nábytkem až v Brně.
@Jindriska88 jo tak to jsem nevěděla. Tak až budeš objednávat něco pro dítě po netu tak to tam prihod, jestli se ti nechce objednávat to extra.