Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
obracím se pro radu, nemám vůbec zkušenosti tohoto druhu.
Byla jsem s dětma na bruslích, nevšimla si velké praskliny a hodila placaka. Protože jsem měla v ruce hokejku nestihla jsem dát pres sebe ruce a neuvěřitelně jsem si nabila prsa. Přes levé mám modřinu jak Brno a dost to bolí. Nevím ale jestli s tím zítra někam jít…jestli s tím reálně můžou něco udělat? A za praktikem, na gyndu nebo kam?
Zašla bych k obvoďákovi a ten ti napíše třeba žádanku na rentgen ![]()
@Petruna21 píše:
Zašla bych k obvoďákovi a ten ti napíše třeba žádanku na rentgen
Děkuji. Já právě spíš váham, jestli to není „zbytečný“, ale bolí to fakt fest. ![]()
@Anonymní píše:
Na rentgen prsů? Jestli si je nezlomila?
Tak to já vím, že jsme si je nezlimila
Spíš mi jde o to, jestli vůbec s tím něco dělat. Nebo počkat. Nebo jak;)
@PansT je to úraz, čímž mmi to logickou dedukcí spadá pod chirdu, ale je to modřina, s tím nikdo nic moc neudělá, max si to můžete chladit
s modřinou na koleni taky nikam neběháte… prostě bych počkala ![]()
Pokud je to velká modřina, může hrozit embolie. Mamka si jednou děsně nabila zadek na schodech, modřina až černá přes celou půlku. No a pár dnů docházela na injekce na ředění krve.
@MalinkaMil píše:
@PansT je to úraz, čímž mmi to logickou dedukcí spadá pod chirdu, ale je to modřina, s tím nikdo nic moc neudělá, max si to můžete chladits modřinou na koleni taky nikam neběháte… prostě bych počkala
Jasně, nejsem žádný hypochondr nebo cita, ale právě- kdyby mě bolelo koleno tímhle způsobem, tak asi na tu chiru zajdu:D Ale tak počkám, třeba se to zlepší. Děkuju:)
@MalinkaMil píše:
@PansT je to úraz, čímž mmi to logickou dedukcí spadá pod chirdu, ale je to modřina, s tím nikdo nic moc neudělá, max si to můžete chladits modřinou na koleni taky nikam neběháte… prostě bych počkala
@Genovesa píše:
Pokud je to velká modřina, může hrozit embolie. Mamka si jednou děsně nabila zadek na schodech, modřina až černá přes celou půlku. No a pár dnů docházela na injekce na ředění krve.
Já mám od dětství nemoc krve a srážlivost mám hodně zvýšenou. Radši se zajdu zeptat. Děkuju moc.
@PansT tak prsa jsou asi citlivější
přece jen kolena si člověk v životě namele tolikrát…
Prsa jsou citlivé raději nečekej a zajdi k lékaři nic tím nezkazíš a je to pro tvůj klid.
@Anonymní píše:
Co je to za blbé otázky?
@Anonymní píše:
Plíce si taky nezlomíte, ale rentgen se jim dělá.
@PansT Šla bych rozhodně k lékaři, měl by Vám dát žádanku na sonografii, prsa se po úrazech vyšetřují zcela běžně.
@rozand píše:
Plíce si taky nezlomíte, ale rentgen se jim dělá.@PansT Šla bych rozhodně k lékaři, měl by Vám dát žádanku na sonografii, prsa se po úrazech vyšetřují zcela běžně.
A v naproste vetsine pripadu uplne zbytecne. K cemu je dobre vedet, ze tam ma modrinu, kdyz je to videt uz zvenku? Co jineho se ceka, ze na sonografii uvidi?