Pád na bruslích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25045
5.3.18 17:22

@PansT Koupila bych si v lekarne nejakou masticku, ktera podporuje vstrebavani pohmozdenin a krevnich srazenin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4931
5.3.18 17:29

@mroe píšu výše… byl to zhoubný nádor.
Vím to přesně, o této pacientce jsem psala diplomovou práci, měla jsem k dispozici její dokumentaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
5.3.18 17:33
@berua13 píše:
@mroe píšu výše… byl to zhoubný nádor.
Vím to přesně, o této pacientce jsem psala diplomovou práci, měla jsem k dispozici její dokumentaci…

a z te vyplyvalo, ze je to nasledek urazu? Byl takovy udaj v dokumentaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4931
5.3.18 17:39

Bylo uváděno, že po úrazu psem měla modřinu, poté bulku… Tak je asi jasné, že stoprocentně to lékaři nemůžou vědět… Je to prostě jedna z možností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
5.3.18 17:49
@berua13 píše:
Bylo uváděno, že po úrazu psem měla modřinu, poté bulku… Tak je asi jasné, že stoprocentně to lékaři nemůžou vědět… Je to prostě jedna z možností…

No ale pak snad neni na miste psat nekomu, kdo ma modrinu, ze si ma dat pozor, ze by z toho mohl mit rakovinu, ne? Nezda se ti to trochu zavadejici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4931
5.3.18 17:52

@mroe Já už o tom nehodlám diskutovat… Zakladatelka evidentně pochopila jak jsem to myslela, dohledala si o tom další informace (viz odkaz co sem dávala)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
5.3.18 18:44
@berua13 píše:
@mroe Já už o tom nehodlám diskutovat… Zakladatelka evidentně pochopila jak jsem to myslela, dohledala si o tom další informace (viz odkaz co sem dávala)…

Ktery odkaz mas na mysli? Ten muj? :mrgreen: Ale jinak mas pravdu, pokud si to dohleda, nemusi se nechat zbytecne desit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.3.18 18:47
@berua13 píše:

Ano, pochopila jsem a neběžela k doktorce s očima navrch hlavy, že se bojím rakoviny. Čtení s porozuměním zatím ovládám. :kytka: K obvodacce jsem pro jistotu zašla kvůli mé nemoci srážlivosti, vše je ok. Děkuji všem za rady i názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4931
5.3.18 19:05

@mroe ne, ten její… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4931
5.3.18 19:23

@PansT To jsem ráda, mým úmyslem nebylo někoho děsit… jen jsem napsala svoji zkušenost.
Přeji ať je brzy dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.3.18 19:26
@berua13 píše:
@PansT To jsem ráda, mým úmyslem nebylo někoho děsit… jen jsem napsala svoji zkušenost.
Přeji ať je brzy dobře :kytka:

Děkuji. Já vím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák