Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@PansT Koupila bych si v lekarne nejakou masticku, ktera podporuje vstrebavani pohmozdenin a krevnich srazenin
@mroe píšu výše… byl to zhoubný nádor.
Vím to přesně, o této pacientce jsem psala diplomovou práci, měla jsem k dispozici její dokumentaci…
@berua13 píše:
@mroe píšu výše… byl to zhoubný nádor.
Vím to přesně, o této pacientce jsem psala diplomovou práci, měla jsem k dispozici její dokumentaci…
a z te vyplyvalo, ze je to nasledek urazu? Byl takovy udaj v dokumentaci?
Bylo uváděno, že po úrazu psem měla modřinu, poté bulku… Tak je asi jasné, že stoprocentně to lékaři nemůžou vědět… Je to prostě jedna z možností…
@berua13 píše:
Bylo uváděno, že po úrazu psem měla modřinu, poté bulku… Tak je asi jasné, že stoprocentně to lékaři nemůžou vědět… Je to prostě jedna z možností…
No ale pak snad neni na miste psat nekomu, kdo ma modrinu, ze si ma dat pozor, ze by z toho mohl mit rakovinu, ne? Nezda se ti to trochu zavadejici?
@mroe Já už o tom nehodlám diskutovat… Zakladatelka evidentně pochopila jak jsem to myslela, dohledala si o tom další informace (viz odkaz co sem dávala)…
@berua13 píše:
@mroe Já už o tom nehodlám diskutovat… Zakladatelka evidentně pochopila jak jsem to myslela, dohledala si o tom další informace (viz odkaz co sem dávala)…
Ktery odkaz mas na mysli? Ten muj?
Ale jinak mas pravdu, pokud si to dohleda, nemusi se nechat zbytecne desit.
@berua13 píše:
Ano, pochopila jsem a neběžela k doktorce s očima navrch hlavy, že se bojím rakoviny. Čtení s porozuměním zatím ovládám.
K obvodacce jsem pro jistotu zašla kvůli mé nemoci srážlivosti, vše je ok. Děkuji všem za rady i názory.
@PansT To jsem ráda, mým úmyslem nebylo někoho děsit… jen jsem napsala svoji zkušenost.
Přeji ať je brzy dobře ![]()
@berua13 píše:
@PansT To jsem ráda, mým úmyslem nebylo někoho děsit… jen jsem napsala svoji zkušenost.
Přeji ať je brzy dobře
Děkuji. Já vím ![]()