Boule na hrázi, hemoroidy?

Anonymní
22.3.24 17:57

Boule na hrazi ,hemeroidy ?

Ahoj, již týden jsem měla pálení konečníku po stolici, celkové nepohodlí svědění. Brala jsem po domluvě s Dr(neviděla mě ) čípky na hemeroidy
Bouli u hráze mám pořád jakoby mezi konečníkem a pochvou, na hrázi, zvětšenou hráz jakoby.
Někdy je bolestivá na dotek, někdy ne. Hlavně po sprse bolí. Oběhla jsem 2ruzne chirurgy a hemeroidy nevidí a okolí konečníku klidne. Na tu bouli neřekl nic že nic nevidí ale já ji na dotek prostě cítím zvětšenou, ikdyz jsem mu říkala že to mám jakoby na hrázi tak nic neříkal. Mám v plánu jít ještě na gyndu
Objevil se mi i křečka v Třísle směr stydký pysk beru na to prášky. Můžu mít křečka až na hrázi a proto mě to tak zlobí teď? Včera po WC krev, na jednom papíru světle červená. Doktor vše ví. Mám brát detralex a tím to hasne hemeroidy nevidí. Vysetreni jen prstem u obou. Tak si teď říkám že to jde spíš od hráze ale už se to táhne asi 2-3tydny. Zkusit ještě gyndu? Ale chirurg by něco poznal ne? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9209
22.3.24 18:02
@Anonymní píše: Více

Ahoj, já mám hemoroidy, chodím na proktologii, Dr. vždy dělá anoskopii/rektoskopii. Teď se mi to zas zhoršilo, krve plná mísa na wc někdy, brala jsem taky nějakou dobu Detralex. Svědění mám taky, ale na gyndě mi našli kvasinky. Tak jsem hráz mazala (bez efektu) a teď jsem měla na přeléčení Mycomax. Na proktologii jsem se dnes zas objednala a myslím, že u mě to už bude na nějaký zákrok. Držím palce, ať to brzy vyřešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.24 18:08

@Lollitka taky jsi měla zvětšenou hráz? Mě dnes řekl že čípky brát nemusím že nic nevidí a kdyby se to nespravilo tak za měsíc na rektoskopii

• Citovat
  • Upravit
9209
22.3.24 18:11
@Anonymní píše: Více

Hráz asi ne zvětšenou, nebo mi to nepřijde, ale strašně mě svědí a někdy to škrábu (vím, že se to nemá). Na poslední kontrole na proktologii mi Dr. říkal, že mám hemoroidy 2. stupně (po anoskopii) a kdybych chtěla, že můžu už jít na zákrok, ale taky že nemusím, jenomže teď se obávám, že už to bude 3. stupeň, který je k operaci. Kdybys nenarazila na dobrého lékaře, tak mám super proktologa, ale v Praze a je ještě dlouhá objednací doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.24 18:15

@Lollitka já krvácela jen jednou, po 3tydnech obtíží a cipku, na WC jsem byla normálně ale cítila jsem jak mě tam něco riziko když jsem tlačila bobek🙈 já nevím mě řeknou dva že to mám ok i okolí klidně a pak krev a boule je tam pořád. Si říkám jestli to nebude gyndarsky problém spíš a třeba ten křečák mám až u zadku…

• Citovat
  • Upravit
14649
22.3.24 22:55

Ale hemeroidy jsou v konecniku, ne vnější hrázi :think: nemůže to byt nějaká uzlina třeba? Spíše asi bych šla na gyndu s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.8.24 06:30

@Lollitka prosim muzu ja kontakt? Diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie