Boulička na hlavičce miminka

727
30.3.20 20:53

Boulicka na hlavicce miminka

Ahoj. Mame 5 mesicni miminko a na strane hlavicky, tak centimetr nad uchem se mu udelala takova bulka. Ma uz to par mesicu, je to pod kuzi, na pohled to clovek nevidi, spise tvrdsi, jakoby nezid, velky asi jako maly hrasek a pomalu se zvetsuje jak roste. Vyfotit nejde, neslo by videt. Ukazovala jsem to doktorce pred par dny, rikala ze je to povrchove a neni nebezpecne ale mame to sledovat. Jeste to asi nejak pomackala protoze to bylo dva dny fialove. Mysleli jsme si prvni ze mu tam zarostl vlas, to se taky udela takova boule nekdy. Chci verit dr ale manzela to trochu znepokojuje a me tim zase taky. Ma to neci mimi taky? Nevite co by to mohlo byt? Jinak nereaguje kdyz na to sahnu. Jsem trochu hypochondr a hned myslim na tumor nebo neco nebezpecneho :think: moc dekuji za odpoved :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4496
30.3.20 21:18

Nevím, jestli je to to samé, ale naše malá měla malou boulicku v týlu, když jsem na to sáhla, tak byla jakoby lehce pohyblivá, samozřejmě jsem se taky hned vyděsila, měla to hned po narození, ale doktorka mě uklidnila, že to nic není, jen nějaká uzlina ;)…tak bych se řídila tim, co vám řekla doktorka a jen to pro jistotu sledovala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
30.3.20 21:20

Ahoj, moje dcera měla ve stejném věku asi něco podobného. Doktorka taky říkala, že to nic není, ale já jsem plašan, tak mi pro jistotu dala žádanku na sono. Našla jsem výborného doktora (vedoucí detske sonografie v Motole), který ve své ordinaci bere lidi “z ulice”. No nic to nebylo, prý tukova bulka, ukazoval mi, ze se to “hýbe” s pohybem kůže, tzn. není to v kosti. Kdybys přece jen měla pochyby, požádej doktorku o žádanku, i když teď bych neakutní vyšetření nejspíš odložila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
30.3.20 21:41

Dcerka měla přibližně v tomto věku také. Též jsem ukazovala pediatričce a řekla že je to tukové. Nějakou dobu jsem to hlídala, byla jsem z toho vyplašená :lol: a pak zmizela ani nevím kdy, tak snad to budete mít podobné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
30.3.20 21:48

Stejná zkušenost, taky uzlina, připomínala jsem na každé kontrole.. Pokud by to nemizeli nebo nejak výrazně zvětšování čekalo by nás sono. Ani nevím kdy to zmizelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
31.3.20 23:39

Dekuji vsem za odpovedi, dost me to uklidnilo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie