Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj
Chci se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s bouličkou na patře? A boli to
Dekuji
Měla jsem, odoperovali, zkontrolovali. Nic vážného to nebylo, jen se to blbě hojilo. Je to už hodně dávno, ale dodnes si vzpomínám, jak mi tam zavazela.
@Betty MacDonald a to se Vám tam udělala z ničeho nic? Me se to udělala v sobotu po jídle, tak pravé nevím
a takhle to bolí jako aft
@Nela 20132016 píše:
@Betty MacDonald a to se Vám tam udělala z ničeho nic? Me se to udělala v sobotu po jídle, tak pravé nevíma takhle to bolí jako aft
Nene, já ji tam měla delší dobu. Tak budeš mít aft anebo reakci, já ji mívám po vlašských ořechách.
@Betty MacDonald ja ji mám od soboty tak uvidíme
ale dekuji moc
Hezký večer, ![]()
Prosím má někdo zkušenosti s motanim hlavy od krční páteře?
Trápí mě motaní cca od listopadu. Byla jsem na rtg páteře ( výsledek: blokada krční oblasti, mírný posun obratle C3,C4, zúženy meziobratlovy prostor celé krční páteře a část hrudní), dlouhodobě mě bolí krční páteř, když je nejhůř jde mi to do hlavy, ale nejhorší je to motaní. Na bolest mi dali Nimesil, injekce nepomohly, už mi dělali i 3× ekg, jelikož z těch nervů mám vyšší tep, příští týden jdu na odběry a za 14 dní konečně na první RHB ( 3 měsíce čekám na rehabilitace ).měl někdo zkušenost, jako jestli takové motani je fakt od páteře? Docela mě to omezuje, je mi 20, ráda sportuji, chodím na hory ale v tomhle stavu to není možné.