Boulička na horním patře v ústech

27.2.23 19:40

Boulička na horním patře v ústech

Ahoj
Chci se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s bouličkou na patře? A boli to
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21631
27.2.23 20:15

Aft, zánět, podrážděné patro nebo rakovina… Vyber si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.23 20:30

@nozu diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42537
27.2.23 20:44

Měla jsem, odoperovali, zkontrolovali. Nic vážného to nebylo, jen se to blbě hojilo. Je to už hodně dávno, ale dodnes si vzpomínám, jak mi tam zavazela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.23 20:53

@Betty MacDonald a to se Vám tam udělala z ničeho nic? Me se to udělala v sobotu po jídle, tak pravé nevím :nevim: a takhle to bolí jako aft

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42537
27.2.23 21:07
@Nela 20132016 píše:
@Betty MacDonald a to se Vám tam udělala z ničeho nic? Me se to udělala v sobotu po jídle, tak pravé nevím :nevim: a takhle to bolí jako aft

Nene, já ji tam měla delší dobu. Tak budeš mít aft anebo reakci, já ji mívám po vlašských ořechách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.23 21:13

@Betty MacDonald ja ji mám od soboty tak uvidíme :nevim: ale dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
7.3.23 19:17

Odnovuji diskuzi

Hezký večer, :D
Prosím má někdo zkušenosti s motanim hlavy od krční páteře?
Trápí mě motaní cca od listopadu. Byla jsem na rtg páteře ( výsledek: blokada krční oblasti, mírný posun obratle C3,C4, zúženy meziobratlovy prostor celé krční páteře a část hrudní), dlouhodobě mě bolí krční páteř, když je nejhůř jde mi to do hlavy, ale nejhorší je to motaní. Na bolest mi dali Nimesil, injekce nepomohly, už mi dělali i 3× ekg, jelikož z těch nervů mám vyšší tep, příští týden jdu na odběry a za 14 dní konečně na první RHB ( 3 měsíce čekám na rehabilitace ).měl někdo zkušenost, jako jestli takové motani je fakt od páteře? Docela mě to omezuje, je mi 20, ráda sportuji, chodím na hory ale v tomhle stavu to není možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.