Pocit kývajícího zubu

Anonymní
27.2.23 15:56

Pocit kývajícího zubu

Ahoj všem,

mám takový dotaz.. asi týden mě trápí pocit, že se mi kýve zub, přesněji horní špičák, shodou okolností jsem sla za dva dny k zubari, zmínila se o problému ale zubařka konstatovala, že se zub podle ní nehýbe a že je to jen pocit.

Tak se chci zeptat, zda se s tím už někdo zde setkal? Pocit, jako by se kýval, pri jídle, pití, mluvení apod. ale v zrcadle přitom nic není vidět? Je to jako kdyby v tom zubu vždycky nějak,,luplo”.

Předem díky! :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3175
27.2.23 16:05

Tak pocit to být může, ale pokud stojíš před zrcadlem a jasně je vidět, že se zub nehýbe, když s ním kýveš, tak je to asi vyřešené ne..? :think: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.2.23 16:10

No vida, konečně to od někoho slyším :D Úplně to stejné jsem řešila dva roky zpět a myslela jsem si, že jsem blázen 😂 řekla jsem to zubaři a taky říkal, že nic, u mě to byl přední zub a nakonec to nejspíš bylo tím, že jsem si čistila zuby širším mezizubnim, na který jsem nebyla zvyklá.. no teda myslím, že to bylo tím, ale na přesnou příčinu jsem nikdy nedošla :D já už se viděla s paradentozou.. a po par dnech to přešlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.2.23 16:11

Jinak taky to vždy tak “luplo” a nutilo mě to jezdit si tam jazykem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
27.2.23 18:03

@Zwetta to sice ano, jenže pak mluvím, jim a mám pocit viklavyho zubu, je to dost nepříjemný, ačkoliv to neboli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
27.2.23 18:05

@Ami8 Aaa a jak dlouho to u tebe trvalo? Já už s dneškem týden, je to k nevydrzeni, bojím se pomalu jist a pít 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
27.2.23 18:17
@Ami8 píše:
Jinak taky to vždy tak “luplo” a nutilo mě to jezdit si tam jazykem

Ty jo u mě přesně to samé. Dost mě to tehdy vyděsilo. Ale také to po pár dnech přešlo. Příčinu netuším. Každopádně, že netrpím paradentozou vím jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.23 18:28

Tak presne tohle mám já teď poslední týden 🙈 k zubaři jdu v prosinci. V zrcadle taky nic nevidím, ale furt mám takovej pocit, akorát že u předního jedničky. Připadám si jak magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.