Bourání umakartového jádra

454
7.10.11 19:47

Bourání umakartového jádra

Ahojte bydlenky,
mám prosbu…zítra začínáme s rekonstrukcí bytového jádra. Na vše jsme připraveni :lol: , jen bychom potřebovali poradit, jak umakart vybourat co nejefektivněji tj.rychle a bezhlučně :mrgreen: Což samo určo nejde, ale jen chceme vědět, jestli jsou na demontáž nějaké fígle, je to skládačka? Dá se rozebrat „jen“ ručně? Nebo je třeba rozbrušovačku a hrubé fyzické síly?…prosím, máte zkušenosti? poradíte? Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
7.10.11 19:51

My to bourali před lety hrubou fyzickou silou, pajcrem a palicí :mrgreen: No sousedi nás rádi neměli :mrgreen: , ale za půl dne to bylo hotový. Rozbrušovačka nebo jiné nástroje nebyly třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
7.10.11 19:54

super, díky…manžel se rozbušovačky asi nevzdá..má ji rád :lol: ..já si tedy vezmu jen kladivo. Uvidíme, kdo z koho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
7.10.11 19:56

My jsme to krásně rozdělaly rukama a pomocí šroubováku, jen ta konstrukce se musela naříznout rozbruškou, ale jinak to šlo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
7.10.11 19:56

další foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
7.10.11 19:58

a konstrukce a tak není nijak silná, takže řezání bylo minimálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
7.10.11 19:59

Nám taky stačila pouze hrubá síla. Za chvíli bylo po všem a zbyla tam jen taková kovová konstrukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
7.10.11 20:01
sali78 píše:
další foto

Sali :kytka: ..ty jo, i s fotodokumentací jsem to nečekala…ještě že vás mám :huban: díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
7.10.11 20:04

my jsme dělaly jádro na jaře, takže mám fotky v živé paměti. To víš po deseti letech nebudu vědět kde jsou, ale teď jsem je našla rychle, takže proč se nepodělit. Aspoň pro představu. Jsem jen ráda že už je to za mnou. Už nikdy víc přestavbu jádra :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
7.10.11 20:06

Mi jsme ho delali v loni kyz jsem byla ve 4 mesici. . A muzu rict ze pritel a jeho bracha pouzili sroubovak, klaivo a šukapilu. Protoze u stupacek nesla odstranit deska tak ji odriz. Ale myslim si ze kdyby mel k dispozici motorovou pilu tak by to vse srovnal se zemi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
7.10.11 20:26

trochu hrubé síly a pokud to jde tak šroubovák, my jsme jádro bourali cca v květnu a celkem to šlo…nebo spíš mě to šlo koukat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.10.11 20:28
kikinka7550 píše:
trochu hrubé síly a pokud to jde tak šroubovák, my jsme jádro bourali cca v květnu a celkem to šlo…nebo spíš mě to šlo koukat :lol:

My to měli tááák zarezlý, že se šroubovák vůbec nechytal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
7.10.11 20:39

tak to jsme měli docela štěstí…ale už bych do toho asi znova nešla :jazyk: byl to hroznej binec naštěstí jsme bydleli u mých rodičů atkže se to dalo zvládout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
7.10.11 20:41

Mi mame jeste jedno jadro . Takze nas ceka jeste jedna rekonstrukce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
7.10.11 20:51

tak u nás jedině zabrala ta hrubá síla. Bylo to hrozný - smradlavý a zarezlý. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný