Bradavice na genitáliích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Obyy
2.5.12 14:44

Anonymní, myslím, že jsme měla podobný problém, doktorka taky že zánět ot není, že na bradavice to nevypadá. Říkala mi že tohle se prostě v určitém období děje u každé ženské, prý že když jí nevěřím mám si zajít za kožní. Ale říkala že pokud to neporoste nebo nebude tvrdnout tak to nic není…

• Citovat
  • Upravit
11736
2.5.12 14:54

Mě se na to dívala takovým malým sklíčkem, aby poznala zda to jsou bradavice a byly, tykže mi je co druhý den zmrazovala :zed: , je to fakt nepříjemné, nikomu to nepřeju :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
2.5.12 15:21

jsou to kožní výrůstky, ne bradavice, kožař to na počkání odstraní. Mě se to dělalo v těhotenství. A prý je to přenosné, ale nikterak nebezpečné. Taky se někdy můžou prý samy odtrhnout a nevadí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.12 16:10

Uff,děkuju ;) právěže ono to na bradavice nevypadá, já jí říkala že se mi tam něco objevilo a ona řekla že to zmizí :)

• Citovat
  • Upravit
22.5.12 18:15

Tak už to potkalo i mě… Jsou to cca 2 dny co jsem si všimla, že se mi udělaly bradavice… Jsou poměrně malinké , ale hodně u sebe… :( V pátek jdu vyšetření na gyn.. ze kterého mám velký strach, že se to vše potvrdí… Nějak se bojím toho, že se zhroutím… Připadám si strašně špinavá.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.12 20:03

Přemýšlím, kde jsem tomu já mohla přijít a chtěla jsem se optat, jestě jednou, zda je možné , že přítel když trpí na opary na puse, že by mě mohl nakazit přes orální sex? Je to stejný vir??? :(
Jestě by mě zajímalo, kdyz to mam já a můj partner nema žádné bradavice, je tím pádem i nakazen virem že????? Pokud se mi odstraní všechny bradavičky a pak po všem budeme s přítelem provozovat nechraněný sex, znamená to, že se mi bradavice po nějaké inkubační době vrátí??????
Děkuji za opověd… Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.12 10:54

Bradavice se vrací vždy a všude. Protože ten vir už je v těle.
taky se mi neustále vrací bradavice když si nedávám pozor, ale mě buhudík možná bohužel na rukou. a jelikož miluju svou zahrádku vrací se často.

• Citovat
  • Upravit
anonimmmm
28.5.12 19:40

Bradavice

Dobrý den,

před týdnem se mi na penisu objevila malička asi 1mm veliká bradavička a podle toho co tu čtu by se mohlo jednat o pohlavní nemoc i když mám stálou přítelkyni… Chodím pravidelně darovat krevní plasmu a je mi divné že by při odběrech a testech krve které povádějí nenašli nic co by se jim v krvi nelíbilo a nechali mě plasmu dál darovat.
Zajímal by mě názor odborníka jestli se jedná o pohlavní nemoc nebo to může být jen obyčejná bradavice.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
11736
28.5.12 19:45
@anonimmmm píše:
Dobrý den,před týdnem se mi na penisu objevila malička asi 1mm veliká bradavička a podle toho co tu čtu by se mohlo jednat o pohlavní nemoc i když mám stálou přítelkyni… Chodím pravidelně darovat krevní plasmu a je mi divné že by při odběrech a testech krve které povádějí nenašli nic co by se jim v krvi nelíbilo a nechali mě plasmu dál darovat.
Zajímal by mě názor odborníka jestli se jedná o pohlavní nemoc nebo to může být jen obyčejná bradavice.
Děkuji

Ahoj, tak přenosné to je, ale mohl jsi to chytnout i jinak než při sexu, třeba v bazéně, z WC, z ručníku… Zkus zajít za DR a nebo si kup Kolodium forte a potři tu bradavičku 1× denně, sice je tam napsané,že to je na normálí ne genitální bradavice, ale moje Dr. to používá a můj přítel měl taky bradavičky a potíral to tím a nemá ani jednu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonimmmm
28.5.12 19:51

kotaska91

mě spíš zajímá jak je možný že mi to nenašli v krvy kdž je to vir…a při darování krve nebo plasmy by přeci měli dělat testy na vše… potom by to neměla být pohlavní nemoc ale jen obyčejná genitální bradavice

• Citovat
  • Upravit
11736
28.5.12 19:57

no já nevím jestli se HPV dá zjistit z krve, ale stěrem určitě. myslím, že není jen obyčejná gen. bradavice, ale prostě gen. bradavice a ta je prostě přenosná, tak jako normální bradavice, ale jelikož ji máš na penisu, tak je pohlavně přenosná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
28.5.12 20:23
@anonimmmm píše:
kotaska91mě spíš zajímá jak je možný že mi to nenašli v krvy kdž je to vir…a při darování krve nebo plasmy by přeci měli dělat testy na vše… potom by to neměla být pohlavní nemoc ale jen obyčejná genitální bradavice

HPV virus se klasicky pri odberech pri darcovstvi krve, nebo plasmy nedela. Nejedna se o zivotu nebezpecny virus (pokud ovsem nezpusobi rakovinu) a i kdyz se JEDNA o pohlavne prenosnou nemoc, nepodleha hlaseni na hygiene ani jinemu opatreni. Z krvi se da zjistit, zda tento virus nekdo v sobe nosi, ale neni krvi prenosny. Prenasi se kontaktem kuze, nebo sliznice postizeneho cloveka s kuzi, nebo sliznici zdraveho cloveka, ktery se tim muze, ale nemusi nakazit. Projevy jsou ruzne, nekdo vir pouze prenasi (vetsinou muzi) a genitalni bradavice, ani rakovina se vyvinout nemusi, ale vetsinou je priznakem pritomnost bradavic, neboli kondylomat a do budoucna muze zpusobit rakovinne bujeni v oblasti genitalu, analniho otvoru, dutiny ustni a i hrtanu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl. Matylda
28.8.12 09:06

Prosím o rady. Asi se nejedná o genitální bradavice, ale prostě o nějaké bradavičky na genitálu. U manžela jsme včera objevili 3 tmavé jakoby bradavičky, dvě na šourku, jednu na penisu. Nikdy dřív si toho nevšiml, ale opravdu netuším, jak dlouho je tam má. Nejdřív jsem myslela, že to budou určitě genitální bradavice, ale vygooglila jsem nějaké hrůzy a vůbec to teda nevypadá podobně, takže genitální bradavice to asi nebudou. Nevíte někdo, co by tyto tmavé bradavičky mohly být zač? Jestli jsou infekční, zda se dají léčit jinak než chirurgickým odstraněním? Jsou tmavé až černé, jedna je vystouplá (díky ní jsme na to přišli, protože se manžel lekl, že má klíště na pytlíkovi :lol: ). Manžel už je objednaný na kožní, ale objednací doby jsou šílené a být tři měsíce preventivně bez sexu je teda hrozné :lol:. Jsme spolu 10 let, pro manžela jsem první sexuální partnerka, já jsem předtím měla dva partnery, ale nechce se mi věřit, že kdyby jeden z nich vir měl, že bych byla 10 let jeho nosičem a až teď by se to projevilo nákazou u manžela. Mám za sebou porod v loňském roce, tak mě napadlo, jestli bych nemohla dostat případný virus v porodnici, jinak si to opravdu neumím vysvětlit.
@arcanobacterium Spoléhám hlavně na vaše rady, ale budu ráda za postřeh kohokoliv dalšího.

• Citovat
  • Upravit
5575
28.8.12 09:16

Matyldo
Z toho popisu to na HPV bradavice (tedy ty virové) nevypadá. Může se jednat o pigmentové skvrny, mateřské znaménko (ty se vytváří v průběhu celého života), můžou to být ústí žůázek, nebo ucpaných žlázek. Myslím, že v sexu nemusíte abstinovat, pokud by jste chtěla mít jistotu, tak použijte kondom. Na kožním mu to zkontrolují ve zvětšení, takže pak už budete vědět, co tam má. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl. Matylda
28.8.12 09:24

Moc děkuji :hug: :kytka:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat