Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@nikita066 píše:
@Lastkecka on je sám? Tak ho pošli k nám, my jsme taky sami
Jj sám, hele kdyby jsi byla z Prahy, tak ho pošlu
![]()
@Lastkecka píše:
Jj sám, hele kdyby jsi byla z Prahy, tak ho pošlu![]()
no škoda, druhá strana republiky ![]()
Brambory, šunkový salám (junior), vajíčko, cibule, hořčice, majolka, bílý jogurt, kys. okurka, nakládaný hrášek a mrkev, sůl, pepř… Mňáááám, už se na něj fakt těším ![]()
@Cuarentena my dáváme sterilovanou zeleninu
, cibulku, hořčici, sůl, pepř okurky a majolku. Vajíčka nedávam, dáváme vajíčka na ozdobu http://www.mimibazar.cz/recept.php?…
My (syn
) dáváme brambory, cibuli, kyselé okurky, kapii, hrášek, mrkev, celer, kukuřici, někdy žampiony, vajíčka, kousek uzeniny, hořčici, sůl, pepř, tatarku a trochu nálevu z okurek. Letos prý bude místo tatarky domácí majonéza.
Můj otec místo uzeniny dává zavináče nebo rybí očka.
Příspěvek upraven 22.12.12 v 12:44
@nikita066 píše:
@Kirbisek to je kalorická bombaještě víc než obvykle, ale teda já si nedokážu představit šunku v salátu a pak k tomu rybu nebo řízek
Ano, je to kalorická bomba ![]()
Je to recept, který mám po taťkovi a on po své mamince, která prý byla ve 30. letech vyhlášená kuchařka. (Jen kdysi místo tatarky dávali jen majonézu a dochucovali lákem z nakládaných okurek) ![]()
PS. A jelikož jsem potomek jen zámecké kuchařky a né zámeckého pána, tak jsem zdědila jen recept a né pozemky
![]()
Ještě jsem si vzpomněla - tchýně dává do bramborového salátu jablka a není to špatný. ![]()
@nikita066 píše:
@Kirbisek to je blbý s těma pozemkama co
To jooo
![]()
Vařené brambory, mrkev + celer + petržel najemno nakrájené a povařené v osolené a okyselené vodě, sterilovaný hrášek (+ trochu láku z něj), kyselé okurky (+ trochu láku), šunkový salám, vajíčka natvrdo, cibule, sůl, pepř, hořčice, majonéza
dřív jsem dávala i kyselé jablko, ale bohužel se mi na ně objevila alergie ![]()
Jo a dělala jsem experimenty s přidáním jogurtu místo části majonézy a hrozně rychle se pak ten salát kazil, takže letos bez jogurtu ![]()
@nikita066 Junior nebo nějaký jiný měkký salám
Hele, asi nečetla, ale je mi jasný, že to kolem masa jen běželo. Dávám to akorát na Vánoce do salátu, jinak to za celý rok nekoupím. Ani suchý salámy nejíme, ani klobásy…jen kvalitní šunky. Takže si myslím, že 1× ročně mě to fakt nezabije ![]()
@Hřiběnka píše:
@nikita066 Junior nebo nějaký jiný měkký salámHele, asi nečetla, ale je mi jasný, že to kolem masa jen běželo. Dávám to akorát na Vánoce do salátu, jinak to za celý rok nekoupím. Ani suchý salámy nejíme, ani klobásy…jen kvalitní šunky. Takže si myslím, že 1× ročně mě to fakt nezabije
no já takové ty měkké salámy vidím a… no ale dejte si
když už měkký, tak bych ho asi vyměnila za kvalitní špekáček, nebo kvalitní tenký salám ![]()
Příspěvek upraven 22.12.12 v 13:13