Bramborový salát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8645
29.11.12 20:52

My: brambory, uvařená kořenová zelenina, vajíčka, cibule(nejlíp spařená), sterilované okurky+trochu láku, mražený hrášek a mražená kukuřice(nevařím, jen nechám rozmrazit), trochu sterilované červené papriky, sůl, pepř, hořčice, majonéza, zakysaná smetana. Poslední dvě přidávám většinou vždy jen do části salátu těsně před podáváním, samotný salát pak déle vydrží :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.11.12 20:53

Dělám klasický bramborový salát:
brambory, sama si dělám doma zeleninu ve sladkokyselém láku -)mrkev, petrželí, celer, červená paprika
Brambory krájím ručně, přidám přecezenou studenou zeleninu, hrášek sterilovaný, kyselé okurky, uvařené vajíčka, dám majonezu helmans a tatarku, jinou nepoužíváme, že nám nechutná, sůl, pepř, podle chuti hořtici a nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
29.11.12 21:00

My děláme brambory, gothaj, vajíčko, cibule, jablko, sůl, pepř, majolka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
29.11.12 21:04

Dělám: brambory, mrkev, hrášek, cibule, vejce, okurka a zadělám s majonézou, lžičkou hořčice a bílým jogurtem + koření.

Babička dělá salát s jablkem a taky je moc dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
29.11.12 21:05

Jo a někdy dávám do salátu vyškvařenou angl. slaninu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
29.11.12 21:07

Ahoj, dávám uvařenou kořenovou zeleninu - koupenou směs pod svíčkovou. KDyž jsem zkusila sama z čestvého, nikdy jsem netrefila ten poměr a nechutnalo mi. Pak sterilizovaný hrášek, kyselé okurky a CIBULI. Ochutím slano-sladko-kysele a zamíchám majonézu - zásadně Melmanns. MAnžel říkal, že mu chutná víc, jak od jeho mamky :)
Jeho mamka taky dává Moravanku a mě to v tom nechutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
29.11.12 21:08

My delame brambory, cibule, mrkev, obcas i celer, nakladane okury, vajicko, salam, sul, pepr, horcice, zakysana smetana a majoneza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
29.11.12 21:14

Brambory, mrkev, petržel, celer, salám, vejce, malinko cibule, okurka, sůl, pepř, hořčice, majonéza.. mňam už se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
29.11.12 21:17

Brambory, paprika zavařovaná, okurka zavařovaná, mrkev, cibule, vajíčko, hrášek, pepř, sůl ocet, hořčice a majolka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
29.11.12 21:18

My:
brambory
mrkev, petržel, celer
cibule
kys. okurky
kukuřice z plechovky
vejce
tatarka + jogurt
sůl, pepř

Můžu se po něm utlouct.

manželova rodina dělá tento:
brambory
cibule
kys. okurky + lák
gothaj (nebo salám junior)
majolka
sůl, pepř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
29.11.12 21:24

Muj :
brambory
kys. okurka
junior salam :)
majolka
horcice

manzel tam chce jeste vejce a cibuli, tchyne dava i hrasek a mrkev

jo a delam fantasticky cockovy sala, toho bych sezrala metrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
29.11.12 21:24

Brambor, mrkev, cibule, okurka, vejce, steril. hrášek, plnotučná hořčice, majonéza, pepř, sůl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
29.11.12 21:28

U nas v litve se delat tak : vareni brambory, vajicka i mrkev, marinovany okurky, salam, česnek, hrasek, pepř i sul vše se micha s majonezou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
29.11.12 21:31

Nikdy bych nesnědla salát kde je salám :P

Brambory, vajíčka, Moravanka-bez láku, ale musí být dobrý Moravanka, je více druhů a mám už svou oblíbenou, Majonéza-Helmanns, jinou ne. Sůl, pepř, trošku citronky, když je málo kyselí a ještě trošku moučk. cukru, aby se vyvážila chuť kyselá a sladká :dance: Salát dělám i když na něj máme chuť během roku a můžeme se s mojím utlouct, salát jeho matky mu nechutná tak jako můj, tak sem ráda :palec: Jo aještě k tomu kuřecí řízky, mm hned bych si dala :pankac: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.11.12 21:37
@petka86 píše:
Nikdy bych nesnědla salát kde je salám :P

a víš jak je dobrý na chlebíčky :pankac: se salámem dělám na chlebíčky a jsou úžesné ;)
Fakt zkus jak budeš dělat salát tak hotový oddělat do misky, přidat tam šunku nějakou dobrou na kostky nebo pásky a udělej chlebíčky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí