Bramborový salát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3798
29.11.12 21:55
@IvkaH píše:
a víš jak je dobrý na chlebíčky :pankac: se salámem dělám na chlebíčky a jsou úžesné ;)
Fakt zkus jak budeš dělat salát tak hotový oddělat do misky, přidat tam šunku nějakou dobrou na kostky nebo pásky a udělej chlebíčky :hug:

Já to i na chlebíčcích uďobuju bokem když tam je, ale jinak když kupuju tak bez :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
29.11.12 22:00

@jizvíková Nechces se podelit o recepr na ten cockovy salat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
29.11.12 22:01
@petka86 píše:
Nikdy bych nesnědla salát kde je salám :PBrambory, vajíčka, Moravanka-bez láku, ale musí být dobrý Moravanka, je více druhů a mám už svou oblíbenou, Majonéza-Helmanns, jinou ne. Sůl, pepř, trošku citronky, když je málo kyselí a ještě trošku moučk. cukru, aby se vyvážila chuť kyselá a sladká :dance: Salát dělám i když na něj máme chuť během roku a můžeme se s mojím utlouct, salát jeho matky mu nechutná tak jako můj, tak sem ráda :palec: Jo aještě k tomu kuřecí řízky, mm hned bych si dala :pankac: :roll:

citronka vydesila me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.11.12 22:06
@jizvíková píše:
citronka vydesila me

mě zas cukr :lol: že to slyším prvně, že někdo dává do salátu cukr,
třeba okurková voda se dává ve školních jídelnách :roll: (mami tam dělala, tak to furt říká)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
29.11.12 22:08
@jizvíková píše:
citronka vydesila me

Dává se tam jen kapička, spíš jen pro pocit :lol: To samé i ten cukr, jen špetka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
29.11.12 22:09
@marketta1 píše:
@jizvíková Nechces se podelit o recepr na ten cockovy salat? :kytka:

Rada )
je to recept moji mamy, misto cockove polevky (aby bylo hodne penez) jsme delaly salat

uvarena cocka (s cibuli a korenim, bobkac, hrebicek, nove koreni), sterilovany hrasek, kukurice, kysele okurky, majoneza a trochu laku z okurek. Je to dokonale a nadymave :) obcas pro barvu prihodim trochu kapie, sul pepr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
29.11.12 22:11

@jizvíková Diky,zni to dobre, urcite vyzkousim. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
29.11.12 22:32
@marketta1 píše:
@jizvíková Diky,zni to dobre, urcite vyzkousim. :kytka:

nz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
30.11.12 08:47

Se salámem bych salát taky nejedla :nevim:
na chlebíčky dělám naší pomazánku tma salám je ale složení je úplně jiné jak na bramborový salát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
30.11.12 08:50

Brambory, hrášek, zavařená kapie i mrkev (dělám si doma sama), cibule, okurky, vajíčko, sůl, pepř, majolka. Z moravanky mi tak nechutná.
Babička dává do salátu jen trošku majonézy a zbytek dá ušlehanou smetanu a je to výborné :pankac:
A překvapuje mě, kolik z vás dává do salátu salám nebo šunku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
30.11.12 08:59

My nekdy delame se salamem sunkovym nebo sunkou, nekdy bez. Osobne nechapu, jak nekdo muze kupovat Junior, vetsi shit na trhu s uzeninama neni, u nas se mlete kuze a chrupavky nejedi :mrgreen:

Jablko davame taky, je to vynikajici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
30.11.12 09:06
Podivejte kolik je maso na junior a uvidite jaakij je rozdil fakt je nikdy i o 15% vic maso
@Eemii píše:
My nekdy delame se salamem sunkovym nebo sunkou, nekdy bez. Osobne nechapu, jak nekdo muze kupovat Junior, vetsi shit na trhu s uzeninama neni, u nas se mlete kuze a chrupavky nejedi :mrgreen:Jablko davame taky, je to vynikajici.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
30.11.12 09:34

U nás doma jsme dělali: brambory, gothaj, vejce, okurky, cibuli, majonézu a hořčici
manžel: kořenovou zeleninu, brambory, kukuřici, okurky, hrášek tatarku a majonezu

dlouho jsme hledali kompromis a ted dáváme brambory, okurky, mrkev, cibuli, vejce, majonézu a hořčici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
22.12.12 11:21

Bramoborový salát

Co dáváte do bramborového salátu? Kromě brambor, tedy? :mrgreen: My kořenovou zeleninu, cibuli, hrášek, okurky, hořčici a majonézu. Když jsem byla malá, nedávali jsme majonézu, ale olej. A taky vajíčka, někdy i kukuřici.
Vím, že někdo přidává uzeninu, vlašák, jedna tetička prý přidávala i sardinky. :mrgreen: Máte nějaký originální recept?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.12.12 11:24

Osmahnu cibulku na oleji a celý to tam vyleju, mňam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie