Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@IvkaH píše:
a víš jak je dobrý na chlebíčkyse salámem dělám na chlebíčky a jsou úžesné
Fakt zkus jak budeš dělat salát tak hotový oddělat do misky, přidat tam šunku nějakou dobrou na kostky nebo pásky a udělej chlebíčky
Já to i na chlebíčcích uďobuju bokem když tam je, ale jinak když kupuju tak bez ![]()
@jizvíková Nechces se podelit o recepr na ten cockovy salat? ![]()
@petka86 píše:
Nikdy bych nesnědla salát kde je salámBrambory, vajíčka, Moravanka-bez láku, ale musí být dobrý Moravanka, je více druhů a mám už svou oblíbenou, Majonéza-Helmanns, jinou ne. Sůl, pepř, trošku citronky, když je málo kyselí a ještě trošku moučk. cukru, aby se vyvážila chuť kyselá a sladká
Salát dělám i když na něj máme chuť během roku a můžeme se s mojím utlouct, salát jeho matky mu nechutná tak jako můj, tak sem ráda
Jo aještě k tomu kuřecí řízky, mm hned bych si dala
![]()
citronka vydesila me
@jizvíková píše:
citronka vydesila me
mě zas cukr
že to slyším prvně, že někdo dává do salátu cukr,
třeba okurková voda se dává ve školních jídelnách
(mami tam dělala, tak to furt říká)
@jizvíková píše:
citronka vydesila me
Dává se tam jen kapička, spíš jen pro pocit
To samé i ten cukr, jen špetka ![]()
@marketta1 píše:
@jizvíková Nechces se podelit o recepr na ten cockovy salat?
Rada )
je to recept moji mamy, misto cockove polevky (aby bylo hodne penez) jsme delaly salat
uvarena cocka (s cibuli a korenim, bobkac, hrebicek, nove koreni), sterilovany hrasek, kukurice, kysele okurky, majoneza a trochu laku z okurek. Je to dokonale a nadymave
obcas pro barvu prihodim trochu kapie, sul pepr
@marketta1 píše:
@jizvíková Diky,zni to dobre, urcite vyzkousim.
nz ![]()
Se salámem bych salát taky nejedla ![]()
na chlebíčky dělám naší pomazánku tma salám je ale složení je úplně jiné jak na bramborový salát
Brambory, hrášek, zavařená kapie i mrkev (dělám si doma sama), cibule, okurky, vajíčko, sůl, pepř, majolka. Z moravanky mi tak nechutná.
Babička dává do salátu jen trošku majonézy a zbytek dá ušlehanou smetanu a je to výborné ![]()
A překvapuje mě, kolik z vás dává do salátu salám nebo šunku ![]()
My nekdy delame se salamem sunkovym nebo sunkou, nekdy bez. Osobne nechapu, jak nekdo muze kupovat Junior, vetsi shit na trhu s uzeninama neni, u nas se mlete kuze a chrupavky nejedi ![]()
Jablko davame taky, je to vynikajici.
@Eemii píše:
My nekdy delame se salamem sunkovym nebo sunkou, nekdy bez. Osobne nechapu, jak nekdo muze kupovat Junior, vetsi shit na trhu s uzeninama neni, u nas se mlete kuze a chrupavky nejediJablko davame taky, je to vynikajici.
U nás doma jsme dělali: brambory, gothaj, vejce, okurky, cibuli, majonézu a hořčici
manžel: kořenovou zeleninu, brambory, kukuřici, okurky, hrášek tatarku a majonezu
dlouho jsme hledali kompromis a ted dáváme brambory, okurky, mrkev, cibuli, vejce, majonézu a hořčici
Co dáváte do bramborového salátu? Kromě brambor, tedy?
My kořenovou zeleninu, cibuli, hrášek, okurky, hořčici a majonézu. Když jsem byla malá, nedávali jsme majonézu, ale olej. A taky vajíčka, někdy i kukuřici.
Vím, že někdo přidává uzeninu, vlašák, jedna tetička prý přidávala i sardinky.
Máte nějaký originální recept?