Bramborový salát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8645
17.12.16 12:57
@Anonymní píše:
Ahojky, chtela jsem se vás zeptat, solíte vodu, když vaříte brambory na bramborový salát?

anonym kvůli bramborovému salátu? :lol:
ano, solím, stejně jako kořenovou zeleninu, získají chuť, která už se solením celého salátu nedožene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
17.12.16 18:11

Nesolím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
17.12.16 18:22

@zvedaváholka My máme rádi hodně zeleninový. Vařené brambory, spoustu vařené mrkve, petržele a celeru, kyselé okury, syrovou cibuli, vařená vajíčka, lžíci kvalitní hořčice a dvě lžíce majonézy. Je lehký a zdravý. Já osobně nemám ráda saláty bez vařené zeleniny nebo takové, které plavou v majonéze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
24.12.18 08:20

teplý bramborový salát

Podáváte někdo bramborový salát za tepla? Znám pár lidí, kteří ho jedí teplý, ale nedokážu si to vůbec představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.12.18 08:56

Ano ja taky rada teplý i muj manžel.
Letos nedelám bramborový salat ale celerový-vařený celer a mrkev nastrouhat,cibule,hořcice,sul,hodne pepře a majoneza.Je to vyborné pro ty,co radi pečenou rybu,ne smažnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13183
25.12.21 21:54

Pro odlehčení obnovuji diskuzi. Během těchto 2 dnů jsem měla možnost ochutnat 6 bramborových salátů. Byly úplně odlišné. Nejvíc mi chutnal ten náš :mrgreen: - asi zvyk.
Co podle vás do vánočního salátu nepatří? ( Co vám osobně v něm nechutná?). Mně tam vadí kořenová zelenina ( celer, petržel) a gothaj. Měla jsem i s cibulí a česnekem a to mi tam tedy taky nesedí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17928
25.12.21 22:06

Mame radi svezi a stavnaty, takze nam v nem nechutna jakakoli uzenina, vejce, dale taky ne hrasek. Nedavame cesnek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13183
25.12.21 22:09

A taky jsem si všimla textury, ten úplně nadrobno mi taky neseděl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
25.12.21 22:32

Česnek? Nikdy do salátu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
25.12.21 22:35

Česnek v salatu neznám, vadí mi gothaj či jiná šunka, vejce snesu, ale nepotřebuju ho tom.

právě z kořenové zeleniny milujeme, jiný už neděláme a i hrášek dáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí