Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Ahojky, chtela jsem se vás zeptat, solíte vodu, když vaříte brambory na bramborový salát?
anonym kvůli bramborovému salátu? ![]()
ano, solím, stejně jako kořenovou zeleninu, získají chuť, která už se solením celého salátu nedožene
@zvedaváholka My máme rádi hodně zeleninový. Vařené brambory, spoustu vařené mrkve, petržele a celeru, kyselé okury, syrovou cibuli, vařená vajíčka, lžíci kvalitní hořčice a dvě lžíce majonézy. Je lehký a zdravý. Já osobně nemám ráda saláty bez vařené zeleniny nebo takové, které plavou v majonéze.
Podáváte někdo bramborový salát za tepla? Znám pár lidí, kteří ho jedí teplý, ale nedokážu si to vůbec představit.
Ano ja taky rada teplý i muj manžel.
Letos nedelám bramborový salat ale celerový-vařený celer a mrkev nastrouhat,cibule,hořcice,sul,hodne pepře a majoneza.Je to vyborné pro ty,co radi pečenou rybu,ne smažnou.
Pro odlehčení obnovuji diskuzi. Během těchto 2 dnů jsem měla možnost ochutnat 6 bramborových salátů. Byly úplně odlišné. Nejvíc mi chutnal ten náš
- asi zvyk.
Co podle vás do vánočního salátu nepatří? ( Co vám osobně v něm nechutná?). Mně tam vadí kořenová zelenina ( celer, petržel) a gothaj. Měla jsem i s cibulí a česnekem a to mi tam tedy taky nesedí… ![]()
Mame radi svezi a stavnaty, takze nam v nem nechutna jakakoli uzenina, vejce, dale taky ne hrasek. Nedavame cesnek.
A taky jsem si všimla textury, ten úplně nadrobno mi taky neseděl ![]()
Česnek v salatu neznám, vadí mi gothaj či jiná šunka, vejce snesu, ale nepotřebuju ho tom.
právě z kořenové zeleniny milujeme, jiný už neděláme a i hrášek dáváme.