Braní atb a změna nálady

2183
9.7.14 21:07

braní atb a změna nálady

Holky už jsem zoufalá, malý má od pátku antibiotika amoksiklav, kvůli vysokému crp. V pátek se mu udělali v pusince afty, takže skoro nejí doteď. Sní denně 2 lžičky přesnídávky a to je moc, do toho dva dny odmítá mlíko, když mu ho chci dát vyvádí jako by to byla kyselina. A to hlavní je děsně vzteklej, pořád se mlátí ručičkou nebo se mlátí do hlavy, Má záchvaty pláče, ale strašný, to nemíval. Je mi jasný že ho to už doma nebaví, ale nemůžou to dělat ty atb? Nejradši bych mu je už vysadila, ale nevim do toho má dětská dovolenou :,( jsem už zoufalá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
9.7.14 21:15

Je nemocnej, má afty, bolí ho to… já myslim, že nemoc sama o sobě je dost velký důvod pro změny nálad :) takže bych to přisuzovala tomu, né ATB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
9.7.14 21:15

A rozhodně je nevysazuj!! ATB se musí dobrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
9.7.14 21:17

Ale už to trvá fakt dlouho :-( a je to čim dál tim horší. Se straším jsem skončili po braní amoksiklavu v nemocnici pro alergii na atb tak už tomu nevěřim. Jsou to hrozný srač**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
9.7.14 21:19

@chelsea001 Aha, tak to docela mění situaci… doktorka by za sebe měla mít záskok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
9.7.14 22:10

Tak pokud uz na ne mel reakci tak moc nechapu proc jsi na to neupozornila kdyz mu je predepisovali. Sla bych k dr. urcite nekdo zastupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
9.7.14 22:11

Ale on ne, starší syn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
9.7.14 22:12

@chelsea001 no aby to nebylo neurologického původu, já bych s ním teda pro jistotu někam zajela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
9.7.14 22:18

Aha promin spatne jsem to pochopila.
No tak afty boli, mozna proto vyvadi. Ale pokud se ti to nezda sla bych pro jistotu k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí