Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Netuším, ale lékaře bych navštívila nejpozději v pondělí. Může to být cokoliv a zbytečně bych to neprotahovala. Asi to nemusí sedět a dělá to neplechu kde může ![]()
@Anonymní píše: Více
Netuším, ale na lehkou váhu bych to nebrala. Já bych do tělíska právě skrz různé problémy, které mohou být, nešla. Držím palce, ať to není nic vážného ![]()
Mne se něco podobného stalo pár dní zpět v noci. Šla jsem čůrat a po lehnuti do postele šílená bolest podbřišku. Přišlo mi, že mě bolí mocak, ale kdo ví, co to bylo. Kdyby nebyla noc a nebyla bych sama s detma doma, asi bych už u toho doktora byla.. každopádně to zase přešlo, pomohlo teplo a poloha na boku. Na poslední kontrole na gynde mi našla cystu, tak třeba to byla ona a už je fuč. Jinak žádné problémy nemám, ale jeslti se to bude opakovat, k doktorovi určitě zajdu. Netuším, co to bylo..
A tu info, že sis to mezi luxováním udělala, potřebujeme proč? ![]()
@alisekR píše: Více
Já nechtěla bejt první, kdo naruší závazné téma. Ale myšlenka, jak někdo dostane chuť mezi vytiránim a luxovanim mě také rozbrecela - smíchy ![]()
@alisekR píše: Více
no info, že si to udělala, je důležité, protože po orgasmu ji začalo to břicho bolet,
spíš je zbytečná informace o luxování, ale nevadí
Já bych asi na pohotovost sjela. Ale je to dané tím, že já měla torzi vaječníku s cystou a přišla jsem kvůli tomu o vaječník… (Což se projevuje taky náhlou bolestí, nevolností… Ale není to častá komplikace.)
@stinga píše: Více
Upřímně chci vidět, jak to u doktora takto řekne. Nejspíš těžko ![]()
Doktor by mohl spadnout pod stůl.. ![]()
Mně tahle moc bolelo, když praskla cysta. I to vyprázdnění potom mi udělalo lépe. Stalo se mi to už několikrát, dvakrát jsem dokonce bolesti omdlela. Jak se ta tekutina z cysty vztřebá, tak to odezní.
@mado píše: Více
Dekuju za reakci. Dneska už je mi pak lépe. Téměř bez bolesti. Teda ale byla to síla. Tohle jsem ještě nezažila…
To bude cysta. Také jsem měla. Bolest břicha z ničeho nic, s prominutím, jak kráva. Tak na pohotovost na injekci, pak to přestalo a další den z gyndy rovnou do nemocnice. A budete se divit, ale jedna z věcí, na co se mě doktor ptal byla, jestli prý nebyla před tím nějaká " divočina". Já jsem teda ani neluxovala ani nevytírala, ani nic jinýho, jen jsem ve vší počestnosti vypila kafe s kamarádkou ![]()
Ahoj, prosím o radu. Mám zavedene hormonální telisko 3,5 roku. Poslední rok cítím že se mi delaji cysty na vajecnicich, mám je i potvrzené. Menstruaci nemám. A poslední půl rok se mi dělají i hormonální uzle v prsu. Zhruba 3 týdny pocituji lehčí bolest na levé straně. Obcas více, méně, někdy vůbec. Někdy to bolí když má přijít špinění, a někdy když je cysta než praskne. Ve čtvrtek jsem mela prujem, brala jsem si Loperon. Nejspíš mě zacpal, protože jsem do dneška na stolici nebyla. Odpoledne jsem vytřela, a dostala jsem chuť si to udělat. Zadny hračky jsem nepoužila pouze ruce. Každopádně potom to byla noční můra. Po orgasmu jsem chtěla jít vyluxovat, a jen co jsem se zvedla tak jsem se svalila na zem s ukrutnou bolesti v podbrisku. Levá, prava strana, uprostřed… došla jsem po čtyřech pro Algifen kapky. A vzala jsem si rovnou glycerinovy čípek. Po těch kapkách žádná úleva. Brecela jsem bolesti, myslela jsem ze si zavolám sanitku. Zhruba po půl hodině začal účinkovat čípek, a po vyprázdnění se mi docela ulevilo. Ted uz cítím jen takovou tupou bolest vpravo a vlevo. Jakoby vedle pánve. Slepé střevo mám odoperovane z dětství. Vím že do me nikdo nevidí, ani nemáte křišťálové koule..ale mohlo to být z te zácpy? Nebo mohla prasknout cysta? Samozřejmě pokud bolest bude pretrvavat dojdu si k lekari.