Brečí ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2596
24.9.11 00:12

Ahoj tak jsem učitelka v Mš a zrovna mám malé děti a když si to tu čtu tak budu jak z cukrový vaty protože to bych teda nechtěla přijít o místo že si na mě někdo stěžuje kdo poslouchá hodinu v šatně.Ja jsem si všimla tak mnoho rodičů má dojem že se budu věnovat jen jejich dětem.ono když jich pět řve někdy i vříská kopá a trhaj mi vlasy tak já prostě nemohu uklidnovat všechny a holt někdo si pobrečí naž na něj dojde řada.Jinak můj názor je že nejlepší péče je maminky a děti by měli do Mš tak ve čtyřech letech .Něco jiného je když jde o přežití rodiny a maminka musí do práce tak hot se to musí vydržet.Ale jinak si myslím že tříletákovi je líp doma než v kolektivu 28 dětí jako u nás.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
24.9.11 19:30
já teda vůbec nechci, aby se učitelka věnovala jen našemu dítku, to by mě ani nenapadlo :think: , jsem na mateřské s druhým mimčem a první dcerce budou v prosinci 4. myslím, že je to akorát začlenit ji do kolektivu. doma se už nudí a já ji nedokážu zabavit. potřebuje se dál rozvíjet a je to na ní i znát.
nějakou extra péči nepotřebuje, protože než nastoupila, tak jsme myslím dostatečně vybavili tím, že si dojde sama na toaletu a obstará se, sama se nají, sama se oblékne a svlékne, umí se zabavit sama, je poslušná a myslím, že nikoho extra neotravuje. jen tím pláčem :cry: .
ale to byl trochu jiný postřeh a jiná reakce než očekávám :nevim: . ale i tak díky.
zuzan píše:
Ahoj tak jsem učitelka v Mš a zrovna mám malé děti a když si to tu čtu tak budu jak z cukrový vaty protože to bych teda nechtěla přijít o místo že si na mě někdo stěžuje kdo poslouchá hodinu v šatně.Ja jsem si všimla tak mnoho rodičů má dojem že se budu věnovat jen jejich dětem.ono když jich pět řve někdy i vříská kopá a trhaj mi vlasy tak já prostě nemohu uklidnovat všechny a holt někdo si pobrečí naž na něj dojde řada.Jinak můj názor je že nejlepší péče je maminky a děti by měli do Mš tak ve čtyřech letech .Něco jiného je když jde o přežití rodiny a maminka musí do práce tak hot se to musí vydržet.Ale jinak si myslím že tříletákovi je líp doma než v kolektivu 28 dětí jako u nás.
ZUZAN
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
24.9.11 19:32
a zajímalo by mě, jak se uklidňují děti, které vřískají a kopají? znám tu jednu školku, kde i ředitelka nechá všeho a jde děti chovat.
a přijde mi to normální. vždyť tam jsou chudáci poprvé bez mámy a nějaké to bezpečí potřebujou, že :think:
zuzan píše:
ZUZAN
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
24.9.11 23:39

No já samozřejmě taky všeho nechám a jdu chovat,ale jsou děti které o to nestojí a vřískají když na ně sáhnu a pak taky někdy brečí třeba pět najednou.Když pak přivede rodič do třídy dítě tak se samozřejmě může divit proč všechny nechovám a neuklidnuju ale někdy to prostě nejde nebo o to děti ani nestojí a jak jsem psala dokonce už jsem byla poškrábaná vytrhaný vlasy i kousnutá a taky podle jedné holčičky blbá učitelka at na mě nešahá.To si myslím že jsem mírná a nic mě norozhází ale pro nezůčastněné to může vypadat hrozivě.Samozřejmě že to není každý den někdy jsou všichni zlatíčka a někdy nemaj svůj den.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
25.9.11 09:10
až tak, že vytrhané vlasy :think: ? to zní teda příšerně. to si nedokážu představit. proboha, co to máte za školku :andel: ?
a to ty děti takto vyvádí, protože se jim stýská po mamince?
zuzan píše:
No já samozřejmě taky všeho nechám a jdu chovat,ale jsou děti které o to nestojí a vřískají když na ně sáhnu a pak taky někdy brečí třeba pět najednou.Když pak přivede rodič do třídy dítě tak se samozřejmě může divit proč všechny nechovám a neuklidnuju ale někdy to prostě nejde nebo o to děti ani nestojí a jak jsem psala dokonce už jsem byla poškrábaná vytrhaný vlasy i kousnutá a taky podle jedné holčičky blbá učitelka at na mě nešahá.To si myslím že jsem mírná a nic mě norozhází ale pro nezůčastněné to může vypadat hrozivě.Samozřejmě že to není každý den někdy jsou všichni zlatíčka a někdy nemaj svůj den.
ZUZAN
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
25.9.11 10:21
deni001 píše:
až tak, že vytrhané vlasy :think: ? to zní teda příšerně. to si nedokážu představit. proboha, co to máte za školku :andel: ?
a to ty děti takto vyvádí, protože se jim stýská po mamince?

ahojky, taky jsem byla občas poškrábaná :lol: Ale to je vyjímka, oni tak nevyvádí ani proto, že se jim stýská po mamince jako se spíš vztekají, že tam nechtěj být. Některé děti si jen tak v koutku pláčou a i se nechají pochovat, ale některé se vztekají a s těma prostě nic nenaděláš, jak píše zuzan, ani pochovat nechtějí, jen je to ještě víc rozčílí.
Ale to už jsme odbočili, to myslim, není vaše situace. Myslim, že nemůžeš dělat nic moc jiného, než tomu dát čas a snažit se dcerku motivovat. Držim palce, ať se to brzo spraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
25.9.11 10:35

Ahoj to jsem jako myslela za svou jedenáctiletou praxi .Nemáme to pořád ale najdou se i takové chvilky většinou je to vpohodě už nebudu strašit a je pravda že znám i nepříjemné učitelky a své dítě bych u nich nechtěla.Taky někdy nechápu proč to někdo chce dělat když ho to tak nervuje.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin