Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janli píše:
No vždyť jo, když má pocit, že dojel…
Jako sorry holky, asi stojím nohama na zemi a fakt nečekám, že chlap bude u obřadu brečet… U nás leda smíchy, protože nás oddával spolužák a do projevu si zakomponoval pár historek z mládí…
Snažíš se byt vtipna? Moc ti to nejde.
@Wani píše:
je vtipná ![]()
@Wani píše:
Nesmíte ten život brát tak vážně holky…
. Očekávání je nejkratší cesta ke zklamání. Jestli chlap u obřadu bulí nebo ne, je úplně jedno. Vypovídá to jen o tom, jaký je cíťa. Ne o tom, jak vás miluje nebo jestli je to opravdu ten chlap pro život… ![]()
U nás brečela nastávající večer před svatbou, když jsem se ji při sundávání svatebních šatů z háku u stropu trefil patou do nosu tak, až to chrustlo! Několik hodin pak ležela podlaze s pytlíky ledu na tváři a probírala možností svatby v zastoupení, když bude mít ráno monokly pod očima. ![]()
Ne, jako divadlo bohatě postačil obřad. Tohle známe, uroní slzu na svatbě, u porodu a za dva roky je u milenky a špekuluje, jak se vyhnout alimentům
@Wani píše:
Já se tedy bavím ![]()
@jege píše:
U nás brečela nastávající večer před svatbou, když jsem se ji při sundávání svatebních šatů z háku u stropu trefil patou do nosu tak, až to chrustlo! Několik hodin pak ležela podlaze s pytlíky ledu na tváři a probírala možností svatby v zastoupení, když bude mít ráno monokly pod očima.
Ale tak to je pěkná historka.
U nás jsem skoro brečela já, když jsem ráno dorazila ke kadeřnici, ona tam nebyla, telefon mi nebrala a po zaúkolování několika známých lidí jsme se dostali k jejímu manželovi, stáhli ho z práce, ten ji polomrtvou s kocovinou jel vytáhnout domů z postele. Ona na to zapomněla a večer před tím se celkem slušně nakalila. ![]()
Ruce se jí pak třásly jak kdyby měla parkinsona, ale dala to, ani prachy si pak vzít nechtěla ![]()
@arinecka píše:
Fakt? Opravdu existuje chlap, co brečí až se zalyká, když uvidí svou budoucí ženu ve svatebních šatech?
Asi ano, stejne jako naivky, ktere si mysli, ze kdyz breci, je to dukaz nehynouci dosmrtne lasky ![]()
@Janli píše:
No vždyť jo, když má pocit, že dojel…
Jako sorry holky, asi stojím nohama na zemi a fakt nečekám, že chlap bude u obřadu brečet… U nás leda smíchy, protože nás oddával spolužák a do projevu si zakomponoval pár historek z mládí…
fakt? nás taky oddával manželův spolužák a oba se hodně přemáhali, aby se tvářili vážně a důstojně
historky naštěstí neříkal, to by byla ostuda ![]()
jo a manžel mě viděl hned ráno, když jsme se zpožděním vyjížděli z Prahy, i když jsem se oblíkala, a viděl mě i v autě, když jsme dvě minuty před obřadem jeli z baráku, takže kdyby slzel, tak leda ze stresu… ale zas nám to pak hezky odsejpalo, jak jsme byli rozběhaní ![]()
Ne ani jeden jsme nebreceli. A po obřadu jsme byli oba radi ze to máme za sebou ![]()
@PetyMimi píše:
https://zena-in.cz/…uze-byt-cita
Jestli tyhle stránky bereš za bernou minci, tak budeš v životě hodně zklamaná. Postav se nohama na zem a uvědom si, že chlapa miluješ pro úplně jiný věci než je pár slz před oddávajícím. Nevytvářej si očekávání, který se ti nejspíš nesplní a jen ti rozhodí kramfleky… Nebo to video pusť nastávajícímu, aby věděl, jakou komedii má před oltářem zahrát…
Nejvic vzlykaji ti muzi, kterym ten mejdan nezaplatili rodice nevesty
.