Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Koopretinka píše:
@Verunka8 „Caspino“Jé holky vy už máte objednaný kočár, a jaký jste vybraly?? Já jsem stále ve fázi vybírání a pořád nevím.
Rozhodla jsem se látkovat, tak mi teď studování a prohlížení plínek zabírá nejvíc času, dokonce jsem si už něco nakoupila, tak doufám, že mi moje nadšení vydrží.já mám tenhle světle šedý…čekáme chlapečka
http://www. kifik. cz/kocarky/zbozi/kocarky/kombinovane-kocarky/kocarky-s-pevnymi-koly/produkt/adamex-royal/_var=5968
Tak já mám tenhle..šedý…čekáme kluka ![]()
http://www. kifik. cz/kocarky/zbozi/kocarky/kombinovane-kocarky/kocarky-s-pevnymi-koly/produkt/adamex-royal/_var=5968
Tak nevím, mě ten odkaz pak nefunguje
…no mám ho ze stránky www.kifik.cz a když zadáte do vyhledávače na stránce - Kočárek Adamex Royal 135j…tak ten mám
Když se zadá Kočárek Adamex Royal 135j do vyhledávače na seznamu, tak to najdete…
![]()
@Verunka8 píše:
Já jsem objednala tento tmavě modrý taky budeme mít kluka
aha vidíš..nenapadlo mě poslat obrázek
,tak připosílám.
Já jsem chtěla s velkými koly, aby se mi to nijak nezabořovalo do sněhu…tak snad jsme vybrali dobře ![]()
Vypadá hezky, byli jste se dívat na něj někde v obchodě?? já právě uvažuju o kočárku Tako Ballila.
@Koopretinka píše:
Vypadá hezky, byli jste se dívat na něj někde v obchodě?? já právě uvažuju o kočárku Tako Ballila.
který myslíš, od Verunky, nebo ode mne
…já jsem si ho našla na netu a přečetla recenze, napsala do obchodu a poptala se na něho. Hlavně aby byl stabilní, doporučují větší kola(do sněhu),pro pohodlnou jízdu. Ten co má Verunka je taky moc pěkný, jen já jsem měla strach z těch malých kol vepředu.
Mrknu se na net, který sis vybrala Ty ![]()
@caspino píše:
který myslíš, od Verunky, nebo ode mne…já jsem si ho našla na netu a přečetla recenze, napsala do obchodu a poptala se na něho. Hlavně aby byl stabilní, doporučují větší kola(do sněhu),pro pohodlnou jízdu. Ten co má Verunka je taky moc pěkný, jen já jsem měla strach z těch malých kol vepředu.
Mrknu se na net, který sis vybrala Ty
Myslela jsem ten tvůj
. Já právě taky nejsem moc fanda těch malých kol vpředu a od začátku se dívám na kočárky s pevnými koly, ale manžel a kamarádka co má teď 2měsíční holčičku, mě přesvědčují, že jsou lepší otočný kola, ale mě s tím moc nejde jezdit, kličkuju jak opilá
, ale prý je všechno o zvyku, v nejhorším případě můžu kola zaaretovat
. Budu se muset jet podívat do obchodu na živo, vybírat podle obrázku, to asi není nic pro mě, jen aby měli v obchodě dostatek kočárků, abych mohla porovnávat ![]()
Holky krásné kočárky máte vybrané. Já byla zatím jen v jednom kamenném obchodě a tak nám s přítelem padl do oka Dorjan harmony-šedivý. Ale nakonec se ještě umím podivat do jiného obchodu, když ono je tolik na výběr. Přítel by samozřejmě chtěl hned ten první…Pošlu fotku co jsem si udělala v obchodě
@Verunka8 Krásná fotka miminka ![]()
@Koopretinka píše:
Myslela jsem ten tvůj. Já právě taky nejsem moc fanda těch malých kol vpředu a od začátku se dívám na kočárky s pevnými koly, ale manžel a kamarádka co má teď 2měsíční holčičku, mě přesvědčují, že jsou lepší otočný kola, ale mě s tím moc nejde jezdit, kličkuju jak opilá
, ale prý je všechno o zvyku, v nejhorším případě můžu kola zaaretovat
. Budu se muset jet podívat do obchodu na živo, vybírat podle obrázku, to asi není nic pro mě, jen aby měli v obchodě dostatek kočárků, abych mohla porovnávat
přesně, já s nim taky neumím jezdit…v létě…, což pak v zimě.
Vzhledově, ale vypadají pěkně.
U toho mého byla velikost kol 12,14.paní psala, že jde o to, jestli se mi libí retro…tak jsem si vybrala ty menší, páč retro velké kola se mi taky moc nelíbí…tak takový zlatý střed ![]()
sisi..jj pošli