Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.8.13 16:23

HOLKY PROSÍM PORADTE SMS O NAROZENÍ DVOJČÁTEK? nE PRO MĚ :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
19.8.13 16:59
@Koopretinka píše:
@Verunka8 „Caspino“
Jé holky vy už máte objednaný kočár, a jaký jste vybraly?? Já jsem stále ve fázi vybírání a pořád nevím :nevim:.
Rozhodla jsem se látkovat, tak mi teď studování a prohlížení plínek zabírá nejvíc času, dokonce jsem si už něco nakoupila, tak doufám, že mi moje nadšení vydrží.

já mám tenhle světle šedý…čekáme chlapečka

http://www. kifik. cz/kocarky/zbozi/kocarky/kombinovane-kocarky/kocarky-s-pevnymi-koly/produkt/adamex-royal/_var=5968

• Citovat
  • Upravit
caspino
19.8.13 17:04

Tak já mám tenhle..šedý…čekáme kluka :-)

http://www. kifik. cz/kocarky/zbo­zi/kocarky/kom­binovane-kocarky/kocarky-s-pevnymi-koly/produkt/adamex-royal/_var=5968

• Citovat
  • Upravit
caspino
19.8.13 17:15

Tak nevím, mě ten odkaz pak nefunguje :pocitac:…no mám ho ze stránky www.kifik.cz a když zadáte do vyhledávače na stránce - Kočárek Adamex Royal 135j…tak ten mám :lol: Když se zadá Kočárek Adamex Royal 135j do vyhledávače na seznamu, tak to najdete… :roll: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1103
19.8.13 17:23

Já jsem objednala tento tmavě modrý taky budeme mít kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
19.8.13 17:24

Tak tohle je náš Vojta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
19.8.13 17:28
@Verunka8 píše:
Já jsem objednala tento tmavě modrý taky budeme mít kluka

aha vidíš..nenapadlo mě poslat obrázek :-),tak připosílám.
Já jsem chtěla s velkými koly, aby se mi to nijak nezabořovalo do sněhu…tak snad jsme vybrali dobře :dance:

• Citovat
  • Upravit
19.8.13 17:30

Vypadá hezky, byli jste se dívat na něj někde v obchodě?? já právě uvažuju o kočárku Tako Ballila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
19.8.13 17:33
@Koopretinka píše:
Vypadá hezky, byli jste se dívat na něj někde v obchodě?? já právě uvažuju o kočárku Tako Ballila.

který myslíš, od Verunky, nebo ode mne :-)…já jsem si ho našla na netu a přečetla recenze, napsala do obchodu a poptala se na něho. Hlavně aby byl stabilní, doporučují větší kola(do sněhu),pro pohodlnou jízdu. Ten co má Verunka je taky moc pěkný, jen já jsem měla strach z těch malých kol vepředu. ;) Mrknu se na net, který sis vybrala Ty :)

• Citovat
  • Upravit
19.8.13 17:43
@caspino píše:
který myslíš, od Verunky, nebo ode mne :-)…já jsem si ho našla na netu a přečetla recenze, napsala do obchodu a poptala se na něho. Hlavně aby byl stabilní, doporučují větší kola(do sněhu),pro pohodlnou jízdu. Ten co má Verunka je taky moc pěkný, jen já jsem měla strach z těch malých kol vepředu. ;) Mrknu se na net, který sis vybrala Ty :)

Myslela jsem ten tvůj :-). Já právě taky nejsem moc fanda těch malých kol vpředu a od začátku se dívám na kočárky s pevnými koly, ale manžel a kamarádka co má teď 2měsíční holčičku, mě přesvědčují, že jsou lepší otočný kola, ale mě s tím moc nejde jezdit, kličkuju jak opilá :-D, ale prý je všechno o zvyku, v nejhorším případě můžu kola zaaretovat :-D. Budu se muset jet podívat do obchodu na živo, vybírat podle obrázku, to asi není nic pro mě, jen aby měli v obchodě dostatek kočárků, abych mohla porovnávat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
19.8.13 17:44

Holky krásné kočárky máte vybrané. Já byla zatím jen v jednom kamenném obchodě a tak nám s přítelem padl do oka Dorjan harmony-šedivý. Ale nakonec se ještě umím podivat do jiného obchodu, když ono je tolik na výběr. Přítel by samozřejmě chtěl hned ten první…Pošlu fotku co jsem si udělala v obchodě
@Verunka8 Krásná fotka miminka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
19.8.13 17:50

Snad se mi to zdaří poslat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
19.8.13 17:50
@Koopretinka píše:
Myslela jsem ten tvůj :-). Já právě taky nejsem moc fanda těch malých kol vpředu a od začátku se dívám na kočárky s pevnými koly, ale manžel a kamarádka co má teď 2měsíční holčičku, mě přesvědčují, že jsou lepší otočný kola, ale mě s tím moc nejde jezdit, kličkuju jak opilá :-D, ale prý je všechno o zvyku, v nejhorším případě můžu kola zaaretovat :-D. Budu se muset jet podívat do obchodu na živo, vybírat podle obrázku, to asi není nic pro mě, jen aby měli v obchodě dostatek kočárků, abych mohla porovnávat :-D

přesně, já s nim taky neumím jezdit…v létě…, což pak v zimě.
Vzhledově, ale vypadají pěkně.
U toho mého byla velikost kol 12,14.paní psala, že jde o to, jestli se mi libí retro…tak jsem si vybrala ty menší, páč retro velké kola se mi taky moc nelíbí…tak takový zlatý střed :)
sisi..jj pošli

• Citovat
  • Upravit
caspino
19.8.13 17:52
@Sisi 79 píše:
Snad se mi to zdaří poslat :mrgreen:

podařilo :-) :palec:

• Citovat
  • Upravit
5112
19.8.13 17:52