Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1027
23.3.13 20:29

@Sima.jij0001 gratuluji a kdy máš mít ms? já v pondělí, testík mi také sílí tak doufám, že zítra nebo v po už budou pořádné //,já mám taky po zamlklém potratu tak, že strach je ale snažím se ho nepřipouštět :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.3.13 21:26

Nově příchozím gratuluju :kytka: :kytka:

Já mám taky foto, héle :-D Testovala jsem ¨út, st, čt a dnes ráno.. ten světle modrý test je mamatest 25(prodávají ho te jako mamatest10)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
23.3.13 21:28

@atominnka no jo, je tam :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.3.13 21:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
23.3.13 22:02

Holky vy se máte, že vám není špatně!!! Já teda fakt trpím jak pes :cert: ale tak při minulým to bylo stejný, tak to bude asi zas holka :mrgreen:

@atominnka Děkuju, koník je můj, ale po zjištění těhotenství ho musím prodat :,( s dvěma dětma už na to nebude čas ani peníze… ale bude to smutný loučení, po pěti letech spolu. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.3.13 22:07

@janees Jééé, tak to mě mrzí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
23.3.13 22:09

@janees to asi nesedí, mě při minulým těhu bylo neskutečně zle, že jsem kolikrát ráno přešlapovala před lékárnou, kdy ji konečně otevřou, abych si koupila ty lízátka na nevolnosti. Bylo mi zle cca první 4 měsíce a byl to kluk. Teď je mi dobře. To je asi těhu od těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
24.3.13 09:05
@ninuska100 píše:
@Sima.jij0001 gratuluji a kdy máš mít ms? já v pondělí, testík mi také sílí tak doufám, že zítra nebo v po už budou pořádné //,já mám taky po zamlklém potratu tak, že strach je ale snažím se ho nepřipouštět :jazyk:

Já tak stejně akorát že né zaniklý ale molu… ale ted věřím v to že tam roste malá fazolečka :srdce:, každopádně taky mooc gratuluji :potlesk: taky jsem přidala fotečku nechtělo se mi už čekat do úterý :lol: tak jsem si udělala ten test dnes ráno, a zítra jdu k mudr. večer jsem totiž měla píchání v podbříšku, říká se že je to normální, jen mě to minule tak dělalo při mole… tak uvidíme zítra co řekne pán doktor a jestli se to udržív bříšku :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
24.3.13 09:06
@Sima.jij0001 píše:
Já tak stejně akorát že né zaniklý ale molu… ale ted věřím v to že tam roste malá fazolečka :srdce:, každopádně taky mooc gratuluji :potlesk: taky jsem přidala fotečku nechtělo se mi už čekat do úterý :lol: tak jsem si udělala ten test dnes ráno, a zítra jdu k mudr. večer jsem totiž měla píchání v podbříšku, říká se že je to normální, jen mě to minule tak dělalo při mole… tak uvidíme zítra co řekne pán doktor a jestli se to udržív bříšku :roll: :oops:
:dance:
ju MS bych měla mít 10-12.4 ale to už zřejmě nebude
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
24.3.13 09:08

Júúúú to jsou taky pěkný dálnice, gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
24.3.13 09:16
@Honzuovka píše:
Júúúú to jsou taky pěkný dálnice, gratuluji :potlesk:

Moooc mooc děkujii :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
24.3.13 09:51

Ahoj, já našla // 10.3. a hned 13.3. jsem si došla k MUDr. pro potvrzení, než to řeknu manželovi :) Teď jsem 7+3 a termín 7.11., tak snad vše bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
24.3.13 09:59

@Klairs co srdíčko? Už bylo vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
24.3.13 10:40
@Honzuovka píše:
@janees to asi nesedí, mě při minulým těhu bylo neskutečně zle, že jsem kolikrát ráno přešlapovala před lékárnou, kdy ji konečně otevřou, abych si koupila ty lízátka na nevolnosti. Bylo mi zle cca první 4 měsíce a byl to kluk. Teď je mi dobře. To je asi těhu od těhu.

No to jsou takový babský pověry :mrgreen: Nemyslela jsem to tak, že je člověku blbě jen když je to holka, ale že když je to druhý těhotenství jiný, tak se říká, že to bude opačný pohlaví než poprvý. Tak když to mám stejný, tak asi bude zase holka. Podle té povídačky. Ale bůhví jak to bude nakonec že :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.3.13 11:00

@Klairs gratuluju! A uz dr neco videl? Kolik jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí