Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Honzuovka mně termín vychází na 26-27.11. A 27.11. bude mít dcerka 3roky
A taky by měla jít začátkem prosince do školky(pokud jí vezmou), alle pokud vše dobře dopadne a miminko fakt bude, tak si ji nechám doma a dám šanci mamince, která třeba chodí do práce a prcka jí do školky nevzali.. Bylo by to pro malou ai blbý, narodilo by se mimčo a ona by musela zrovna do školky, což mi přijde blbé, vypadalo by to, že jí doma nechceme ![]()
@Honzuovka
hlavně by se mi po ní stýskalo, je to moje prdelka
Kdybych musela do práce, bylo by to něco jiného, ale pokud budu doma…
@Honzuovka a jo, ta pomůže talk max udělat další bordel
ale je fakt, že mimina má ráda, pořád je hladí a pusinkuje.. Kdežto větší děti mlátí
![]()
Já si myslím, že budeš mít dobrou hlídačku, nebudeš si muset kupovat chůvičky.
@vendelin881 píše:
Taky se přidávám, jsem 4+5
Ahoj, veliká gratulace. Už jsi byla na gyndě?
@Honzuovka no jo byla už 2× naposled v sobotu to jsem byla 4+3, měla jsem pocit, že špiním…vše bylo ok a v děloze 6mm velký váček…další kontrola zítra ![]()
@vendelin881 gratulace
tak to jsme stejně, taky jsem 4+5, na gyndu se chystám až někdy v dubnu
Taky se mi na gyndu moc nechce, raději bych šla pozdějc a odešla už s průkazkou. Moje gyndařka ji dává až někdy kolem 10tt, teď jsem koukala na fotky a s klukem jsem ji dostala v 9+6tt. Podle poslední MS bych měla být 5+4, takže ještě je čas.
@atominnka píše:
@vendelin881 gratulacetak to jsme stejně, taky jsem 4+5, na gyndu se chystám až někdy v dubnu
to je super, taky gratuluju…já jsem se původně chystala taky až tak v dubnu, ale bohužel jsem lehce hysterická, takže s každým prdem lítám na gyndu…:-)
@vendelin881 taky jsem lece hysterická, při malé jsem byla těžce v poohodě, ale teď je to horší, už toho víc vím ![]()
@atominnka No to mi povídej, já bych tam nejradši naklusala už tento týden
Čím víc víme, tím je to horší ![]()
No já začla dnes taky špinit, mám z toho blbej pocit, na toaletáku krev a pak nic, přestalo to. Co vy, šly byste raději na kontrolu hned nebo čekaly co z toho?