Termín porodu - Březen 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
13.3.26 11:29

@zabka93 ahojky já jsem dneska 39+5 a stále nic. Byla jsem včera u své doktorky a malý je ještě hodně vysoko a čípek od minula trochu zmeknul ale jinak se nic neděje. Objednala mě už teda na úterý na kontrolu do porodnice takže uvidim co mě čeká tam. Každopádně se bavila o Hamiltnu takže očekávám že mi ho budou asi dělat 🤦 toho se ale bojím, bolí to? Co tak čtu tak každý názor je jiný no 🤣 jinak váhový odhad máme 3,4 kg 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
13.3.26 12:04

@zabka93 Budu drzet palce!!! My uz mame po 14 denni kontrole. Malej krasne pribira, cca 300g za tyden. :srdce: V noci vstavame kazde dve hodky, takze jsem rozbita. :D Ale je to jen „obdobicko“… :D Jinak je vse fajn! Jsem rada, ze uz to mam za sebou a ze se malej narodil uz v tom 38tt…🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
13.3.26 12:11
@lenicka123456 píše: Více

Hele zkoušela mi ho dělat v Pondělí PA a to bylo dost citlivý a tak jsme to nedělaly, ze by to bylo zbytečne bolestivý. Ale dneska uz to šlo a jako musim rict, ze jsem byla překvapena, kdyz doktorka rekla, ze uz je hotovo 🙈 😂 takze za me to nebylo bolestivé vubec a ani bych neřekla ze nepříjemné… asi záleží kdo to dela a kdy se to dělá, ale mne uz říkala MUDr v úterý ze je to tam hezky nachystaný, takze tim asi to bylo tak v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
13.3.26 13:01

@Romča25 jooo to ti úplně závidím ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
13.3.26 13:02

@zabka93 tak uvidím jestli mě to v úterý čeká nebo ne. Pak napišu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
13.3.26 13:23

Dej vědět, moc držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
13.3.26 13:49

@zabka93 tobě taky aby se ti to co nejdříve rozjelo a mělo to hladký a rychlý průběh ❤️ já fakt budu nakonec poslední 🤣 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
13.3.26 15:43

Moc dekuju, no jeste neříkej hop, jako zatim se vubec nic neděje… jsem sama napnuta.. 😀 jestli neco bude nebo nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.3.26 14:05

Ahoj holky tak co jak to u vás vypadá? Já už jsem v porodnici protože mi o půl 3 ráno praskla voda. Ale to je tak asi všechno 🤦 bolesti žádné, malý vysoko a nález nulový 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
15.3.26 19:43

Jaaaj no tak dej vědět pak, jak jsi dopadla, tuším že když se to nerozjede nějak samo tak po určité době asi vyvolávají porod ne? Moc držím pěsti a doufám a přeju ti, abys to touhle dobou třeba měla už za sebou a pokud ne, tak ať jde vše hladce a bez komplikací.

Jinak já po pátečním Hamiltonovi celý pátek tvrdnutí břicha, z patka na sobotu nic krásna noc, přes den zas tvrdnutí břicha alw to uz mám tak teintydn urcite takze jakoby žádná změna az dnes v noci ze soboty na neděli najednou ve dvě ráno me vzbudily bolesti po 10-12 minutách jenze po čaji a sprse se to zklidnilo takze jsem sla spat, rano me to hned prohnalo na velkou a odešel asi zbytek hlenove zátky a ted cely den ze me teče něco jako ten hlen ale PA rika ze uz to neni zátka ale ze uz se údajně tělo chystá k porodu, no tak nevim, pres den opět tvrdnutí břicha jinak nic, takze uvidíme jaká bude dneska noc, jinak zítra ráno mam kontrolu v porodnici. Tak jsem zvědavá co bude. Ale uz me to nebaví.. 🙈 😀 takze doufsm ze to budeme mit obe brzy za sebou 🙏 🍀

Urcite se ozvi, budu netrpělivě čekat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
16.3.26 14:07

Ahoj holky tak už to mám taky za sebou 🙂 Narodil se Adámek s váhou 3350 a 51 cm dnes 16.3 v 11:17 🙂 11 hodin křížových bolestí ale stalo to za to ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
17.3.26 08:48

Ahoj holkyyy tak my to máme taky za sebou, 16.3. Kolem druhé hodiny mi začala odtikat plodová voda v 16h příjem v nemocnici. Čekání a rozhodování co dál, jestli čekat nebo zkusit uz večer vyvolat porod, protože jsem mívala občasné stahy tak jsme to po vykapáni atb podpořily oxytocinem, 22:30 začaly hned pravidelně stahy po 3 -5 minutách, to ja jeste vysmátá … po hodine uz to byl mazec, a posledni 2 hodiny očistec, krátké ale intenzivní jako blazen, ale narodila se nám ve 2:35 dnes Ema a ja jsem nejvděčnější svoji PA protože díky ni to proběhlo tak jak to proběhlo, rychle, sice bolestive ale téměř bez poranění. 🥹 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
17.3.26 08:49

Mooc gratuluju a přeji pohodové sžívání s miminkem :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
17.3.26 10:19

@zabka93 juu gratuluji a přeji hodně zdravíčka :srdce: tak už by jsme to tady ze skupinky měli mít všechny za sebou pokud se nepletu? Ještě se teda neozvala San87 ale myslím že už je to dávno co psala že budou vyvolávat tak snad je u ní vše vporadku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
18.3.26 14:19

Vsem vam z celeho srdce gratuluju! :srdce: Byly jsme tu spolu od uplneho zacatku, sdilely radosti i obavy, a o to vic je neuveritelne, ze ted uz drzime ta nase vysnena miminka v naruci. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí