Termín porodu - Březen 2026

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
28.3.26 20:20

Ahojky holky jak se máte? A co miminka? U nás všechno dobrý akorát jsem teda už úplně bez mléka, už v porodnici jsem dokrmovala a teď už jsme jen na UM 🤦 😔 jinak krmíme co 3 hoďky cca a malý krasne přibírá, možná až moc, za cca týden přibral 420 g což říkala Dr že je to až zbytečně moc. Ale on mi prostě déle bez jídla nevydrží. Jinak můžu říct že každý den má malý úplně jiný, někdy by jo celý prospal a někdy je zase pořád vzhůru 🤦 Večer chodí spinkat o půl 8 ale taky to je někdy boj aby usnul, pak se budí co 2-3 hoďky a v pět ráno už budíček úplný. Jakože můžu říct že to není žádný spáč a se spánkem docela bojujeme na to že to UM ho musí dobře zasytit. Já vůbec nevím jestli ho mám budit přes den aby třeba usnul večer nebo ho nechat prostě tak. Na nějaký režim mi přijde ještě brzo protože si to stejně udělá podle sebe 🤣 někdy usne večer hned a někdy bojujeme až třeba do 22 hodin. Tak doufám že se to časem změní a nějaký ten režim uděláme tak jako jsem to měla hezky s dcerou. Co myslíte, od kdy už by to šlo takhle naplánovat? Asi jsem náročná a chci po něm zázraky 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
29.3.26 23:32

@lenicka123456 Ahojky! My si ted prochazime rustovym spurtem. :roll: Malej je na cecce temer nonstop. Pres den se z hodneho a spokojeneho miminka stal peknej dablik. :cert: :D
Ja maleho kojila kazde dve hodky, ted kazdou hodinu snad. Mleka mam dost, pribira 300g tydne, jen je to ted docela vycerpavajici, kdyz ho mam porad na sobe. 8o Vytahla jsem nositko a fungujeme opet 2v1 - jinak to ani nejde.
S tim rezimem - budeme si muset jeste nejakou dobu pockat, haha. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.26 15:04

Gratuluju a držím palce! Nezapomeňte na kyselinu listovou, choďte na pravidelné kontroly a hlavně se nezbláznit z googlu. Každé těhotenství je trochu jiné a většina věcí dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
2.4.26 19:51

Ahojky, my to máme teda s tim “režimem” úplně stejně, jeden den by mala celý prospala a pak z toho je furt vzhůru…. Oproti prvnímu synovi je mala teda dost ublinkavaci dite tak jsem z toho taková nesvá 🙈 😀 jinak my kojíme zatím pres kloboučky … ale daří se sek tma i bet jich ale to mi prijde ze se nanadlabne tolik a pak je nespokojena a nemuze usnout, takze vymeknu a ten kloboucek si dam pak se nabasti a vetsinou je spokojena 🙈 😀 tak nevim nevim jak s tim naložit, jestli radsi nechat at se nají a je spoko a nebo je zkusit odbourat ale tim pádem to bude asi trosku peklíčko… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.4.26 09:08

Ahoj holky jak se máte s mimiskama? U nás pořád stejné, stále bojujeme s denním spánkem a většinou i večerním uspáváním. Když už ale večer usne tak spinká 3-4 hodiny v kuse a budí se jen na jídlo. Ale ten den, katastrofa. Pak je pretazeny a nemůže zabrat už vůbec. Taky často pláče, chce být pořád na rukách 🤦 co se týče jídla tak na navysujeme dávku protože máme doma asi otesanka 🤣 kolik vám vypijou vaše děti a jak často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
10.4.26 17:32

Ahojky! My se mame dobre. :srdce: Malej ma z puvodnich 3250g - 4850g. Pribira cca 300g tydne. Roste jako z vody :srdce:
Plne kojim, jen ty noci jsou stale jedna velka katastrofa. Budi se nekdy kazdou hodku, nekdy kazde dve hodky… Je to furt takove vselijake…
Malej chce byt take stale na rukach. Treba ted uz pres dve hodiny sedim nehybne na gauci. :D Jakmile ho polozim - krik. Takze si nedojdu ani na wc. Sestinedeli uz mame za sebou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.4.26 19:20

@Romča25 tak koukám že v tom nejsme samy, tak snad to brzo přejde a bude lepe, protože tohle je opravdu někdy na palici 🤣 si pamatuju jak jsem si v těhotenství stěžovala že nemůžu spát že jsem přespana 🤣 a teď bych si taaaak ráda zdrimla a nejde to 🤦 😁 naštěstí u nás jsou ty noci celkem vpohodě, budíček co 3-4 hoďky takže nejsem úplně nevyspana. Většinou hned po jídle i usne. A teď druhý den vychytávám i denní spánky tak doufám že mu to vydrží 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
14.4.26 22:57

@lenicka123456 No my se stale drzime na tech 2 hodkach… :roll: Odpoledne to same… Jako jsem uz opravdu k. o. Vikendy si bere maleho manza a to jsem fakt vdecna za 5 hodin neruseneho spanku.🙏🏻 Z toho pak ziju nasledujicich 5 dnu, haha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí