Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Anonymni píše:tak kde je to foto??
Tak v patek rano bylo prekvapeni. Nase morcina ma dve morcatka. Jeste zmobilizuji sily a vyfotim.
Renata
Anonymni píše:
Tak v patek rano bylo prekvapeni. Nase morcina ma dve morcatka. Jeste zmobilizuji sily a vyfotim.
Renata
Gratulujem!!!!!!! Těším se na foto!
Jé, gratulujem, naše nakonec březí nebyla
Taky se těším na foto ![]()
Janinkaz …
Já se taky těším na fotečky a pořád nic.
Já bych tak moc chtěla morčátko ale bojím se že na něj nebudu mít tolik času kolik potřebujou a taky že ho Terezka bude plašit jak doma křičí.
Jako malá jsem je měla a pořád na ně nemůžu zapomenout. ![]()
Holky máte někdo doma morčátko a takhle malé dítě?
Pájo, švagrová má holčičku, bude jí rok a půl. Když k nám přijedou, tak si ani morčete moc nevšímá, spíš jen pozoruje. Pohladila si ho, až když viděla našeho Adama …
Já myslím, že si ho pořídit můžeš, zas tolik pozornosti nepotřebuje
Naše si zrovna hlodá baráček ![]()
Naše Terezka je moc zvědavá a má ráda zvířátka takže právě si myslím že by u něho byla furt.
Máme 5 koček a 2 psy a všechny stihne za den zmordovat ![]()
Naštěstí kočky jsou strašně mírumilovné tak jí nic neudělaj. ![]()
No ale i tak, na zvířata je zvyklá, bych jí ho pořídila
A morčeti domeček, ať má před ní kam zdrhat ![]()
Pájo , máme morčátko a podobně starou holčičku a v pohodě.Doporučuju, Dorku morče zajímá, kouká na něho přes klec, snaží se za ním lézt, když ho chováme, tak se s ním mazlí.
Klec čistíme teď tak jednou za tři dny, trvá to asi deset minut…na čas to nijak náročné není. ![]()
Terezku by taky zajímalo. Ale ona je trochu tyran ![]()
Právě že by do klece bušila vším co by měla po ruce a chudák morče by bylo vystresovaný.
A ona na pohlazení reaguje fackou. Takže ani pohladit by ho nemohla.
No uvidíme. Nechci aby se morčík bál a byl plachej a kousal. Tak možná proto ještě chvilku počkám.
Ale je možný že taky o víkendu už bude doma protože v Litoměřicích je výstava morčat tuhle sobotu a neděli ![]()
Možná, že na morčeti by se naučila „malá“ a nebouchala by ho
Tak dej pak vědět, jestli ho máte ![]()
Já myslím že ne
takhle dělá i kočkám a nám malá.
Terezka je strašně divoká ale uvidíme.
Manželovi to neva ale je tu problém když pojedeme na dovču co sním. A pak taky různé nemoci. Svrab, všenky, plíseň. To prej mají dost často.
Minule jsem byla ve zverimexu a když jsem je tam ty chudinky viděla jak jsou naježený seděj v koutě a nemají pořádně co žrát tak by si je vzala všechny. Ale určitě by potřebovali veterináře a to by bylo peněz ![]()
Myslím že když se ve zverimexu o ně neuměj postarat tak by je neměli ani prodávat ![]()
Renata