Březňátka 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9534
15.6.07 20:38

Já našla něco podobnýho na mimibazaru ale bylo to zdarma k objednávce a název tam nebyl.
Jo MIcho a mě se všichni ptají jestli kája nemá maminku nebo co že je na všech fotkách tatínek.Copak já za to můžu že jeho to nenapadne a že fotím a natáčímjen já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
15.6.07 20:45

Tak u nás je to s focením podobné..všude jen taťka s Any nebo sama Aninka… :?
Teď jsme „využili“ otočného LCD displeje u tý nový kamery a fotili jsme rodinné fotky! Aspoň někde jsme všichni 3! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
15.6.07 20:46

Micho , Elenka je taky klidná a opravdu moc hodňoučká…jen nevím po kom to zdědila, my jsme oba hodně čilí a aktivní :lol: …no uvidíme za pár měsíců, třeba nás ty holky něčím překvapí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
15.6.07 20:59

Alousku to já jsem říkala taky že to bude ztřeštidlo a přitom je to takový zlatíčko co ani brečet moc neumí nechválím konstatuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
15.6.07 21:09

Tak tatka vykoupal a ja se probehla s Elsickou do vedlejsi vesnice,asi 1km a jsem KO.Tam si pohrala s kamaradem vizlakem Zakem a zpatky jsme se obe plouzily. :lol:
Tak jdu docitat a na melouna!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
15.6.07 21:11

Hurá tatka odemyká a malá ještě spinká tak dneska to bude asi na prasáka jestli se do pulhodky nevzbudí tak ji nechám spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.6.07 21:18

dobrej večír všem,
tak jsem teď asi půl hoďky pročítala, co se kde událo nového.
Mischa - koukám, že máme stejně stará miminka, jen ta moje kočka je asi trochu starší, jsme hodinu po půlnoci
Tak vám taky blahopřejeme k těm tříměsíčninám :-)
Naše míry v šesti týdnech byly 3710g a 56cm.
Peťula mi dneska tak krásně usnula, že jsem z toho úplně hotová :-)
Asi opravdu nebudu reagovat na všechny, protože si vás pořád nepamatuju.Docela mě to mrzí.Ale já se polepšííím. :wink:
Foto kočárku jsem vložila do galerky. Je velkej, prostornej, jen asi trochu nepraktickej. Nevejdu se do výtahu a i v autobusu je to občas dost hrozný. Vůbec nemyslí na ženský s kočárkama.Ale důležitý je , že má malá pohodlí.
Venku se strhla docela dobrá průtrž. Doufám, že to tady nebude jako ukazovali ve zprávách.
Dobrou noc a krásný sny :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
15.6.07 21:36

Ahoj holky,
vezmete mezi sebe ještě mne s Bětuškou?
Už 3 měsíce si vás pročítám, ale psala jsem jen 1× a to Ogulae,když jsem už 10 dní přenášela a ona ještě neměla termín a bála se, že snad neporodí :D
Připojila bych se k vám dřív, ale Bětka mi to doteď jaksi nedovolila - od malička totiž téměř nespala, takže jsem nestíhala ani vařit, natož vám psát..ale poslední 2 týdny už se docela stabilizovala, tkaže jsem si řekla, že se zkusím zaregistrovat.
Alžbětka se narodila v Podolí 31.3. v 7:56h a její míry byly: 3760g a 50 cm Porod byl teda děsnej -v pátek v 10h jsem spolkla „vyvolávací“ tabletu, ve 12 začaly kontrakce - do 15h po 6 minutách, poté se to zkracovalo až na dvouminutové kontrakce ve 23 hod, kdy jsem dostala další tabletu, protože jsem se neotvírala - o půlnoci se začali strachovat o Bětku, tak mě převezli na porodní sál, kde jsem se do 7 ráno trápila (musela jsem stát nebo sedět,protože Bětka nesestupovala, navíc mi nedali epidural, protože jsem si prý o něj neřekla a v 7,20 hod rozhodli, že teda půjdu na císaře (předtím mi sestřička pogratulovala,jaká jsem statečná, že jsem to zvládla bez tišících prostředků)…no a za 36 minut byla Bětka venku :D

Tak tolik na úvod a teď si teda počkám, jestli mě vezmete mezi sebe 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
15.6.07 21:56

ahojky, my byli s malym zase v augsburgu, to bylo zase neco. tata pobihal po meste a ja na nej s malym v aute cekala, do toho prutrz mracen takze on se nekde schoval a my cekali o 20 min dyl. pak v obchodnim centru jsem jonase kojila a rikam, jdi se podivat kam chces, ja pak dam jonase do vozejku nakupniho a pojedem koupit do toys for us koupaci kyblik a pak do supermarketu. a on prej, pockej ja ten kyblik koupim, at to je rychlejsi, pak sem prijdu a pujdem rovnou do supermarketu. a prisel a prines kyblik, pravda trvalo to zase vecnost, tak jdem do samosky a ja rikam, kolik vlastne ten kyblik stal? a on: 20EUR. jako chapete to jo? 20 EUR za obycejnej kyblik kterej je zvlastni jen tim ze ma nahore ohnuty okraj aby se detatko neposkrabalo o nejakou hranu. to je vsechno. tak rikam no to je v (_i_) tak ja ho pujdu vratit a koupim naky levnejsi. tak jsme tam sla, a jak jsem tam hledala ten levnejsi kyblik, rudi jel dat nakup do auta a prines ten co koupil, a ja myslela ze jonase priveze zse, ale ne,on ho nechal v aute a to i presto ze nespal. tak jsem mu vyrvala klice a bezela do garazi, a tam samozrejme uz zvenku vidim jak si jonas vyrvava dusi z tela. tak jsem k nemu vlitla a zacala jsem taky brecet protoze uz jsem toho mela ten den pokrk s tim mym chlapem a jonas jak videl ze brecim tak prestal brecet a zacal se na me usmivat, jako by rikal „to je dobry mamo, kvuli me nebrec, ja jsem v pohode“ no neni to zlaticko ?

prosimvas ja to vzdycky zapomenu, mohla byste mi nektera rict, k cemu jsou vlastne ty chlapi dobry??????? :evil: :roll:

kathe moc pekna fotecka v ikonce

monalisa vitej! to byl teda taky hororovy porod co popisujes, mela jsem to podobne. ale ted jsem nepochopila-mela jsi pak toho cisare nebo to slo normalne? me uz se chystali na cisare ale nez se ten doktor laskave dostavil (tam ho museji volat, prijizdi z domova) tak se jonas nejak mezitim pripravil a uz to cisarem neslo :x a pak ho malem nedostali ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
15.6.07 21:57

kruci ja se to s tim tucnym pismem nenaucim. tucne melo byt jen to o chlapech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
15.6.07 21:59

Monalisa - vítej http://www.sirmi.ic.cz/smajl/257.gif - teda tvůj porod byla moje noční můra - několika hodinové trápení a pak nakonec císař http://www.sirmi.ic.cz/smajl/285.gif. Jinak co se týče toho nespaní, tak to mi Adél udělala v jednom měsíci taky - prostě přes den vůbec nespala a ve své podstatě, když nejedla, tak řvala - trvalo to asi 14 dní a já jsem z toho byla úplně grogy - tak držím palce, ať vám to už vydrží http://www.sirmi.ic.cz/smajl/253.gif Micho,Zuzi - hoďte sem nějaký obrázek toho kytičkatého kočárku - to jsem ještě neviděla - snad jen u Bébecar - jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
15.6.07 22:03

Ahojky!http://www.sirmi.ic.cz/smajl/386.gif /> Tak dočítala jsem vás asi 10 stránek…http://www.sirmi.ic.cz/smajl/582.gif

LAS-KONKA:klobouk dolů před manželem,že to vydržel 4 roky a před tebou,žeś to vydržela 8let…

Růžena: A na kolik vyjdou ty plíny Pretty Baby z Intersparu?

Zuzu: Seš mooooooooooooooooooooc šikovná,tabulka je super!http://www.sirmi.ic.cz/smajl/425.gif

Marge: tu tchýni a tchána bych už asi dávno zavraždila…Germáni a Slované - rozdíl od nepamětihttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/509.gif

Jonáš mi včera docela bulel,je neklidnej,kňourá,řve…http://www.sirmi.ic.cz/smajl/280.gif jen kojím,ale začala jsem mu dávat mezi kojením čaj z lahvičky…sosá jak blázen..vyzunkl by klíďo 100ml, jen by fiklo…
Po očkování mi druhej den celej prospal..bych ho potřebovala očkovat častějc..

Ty smajlíci jsou super!!!http://www.sirmi.ic.cz/smajl/580.gif /> U nás teda ještě dneskahttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/493.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
15.6.07 22:03

margesimpson děkuji za přivítání. Nakonec jsem bohužel šla pod kudlu, čemuž jsem se snažila vyhnout - Bětka byla totiž do 38.týdne hlavičkou nahoru, takže dr. mě už 2 měsíce předtím strašila císařem a když se pak Bětula přetočila (6 dní před plánovaným císařem), tak jsem byla hrozně šťastná a těšila se na ten přirozený porod - no a nakonec jsem z něj poznala akorát ty nekonečné kontrakce :( tak jen doufám, že u druhého mimča to dotáhnu do toho „zdárného“ konce bez pomoci nožů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
15.6.07 22:08

ty jo Marge no tak to máš doma šikulu koukám. Dobře žes ho pořádně spucovala a věř tomu, že už to v životě neudělá. Já mám občas pocit, že ty chlapi jsou nesvéprávný nebo to dělaj schválně. No, k něčemu dobrý jsou, ale moc toho není. Ta tvá situace mi připomněla ten pořad Výměna manželek, kde ženská která měla už asi desetileté dítě šla do rodiny, kde měli čtyřměsíční dítě - no a byla schopná udělat totéž - prostě by šla na nákup a dítě nechala v autě - naštěstí s ní byl ten vyměněný manžel, takže k tomu nedošlo - ale jsou toho schopný i ženský :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
15.6.07 22:18

a teď zkusím zareagovat na některá témata, která jste tu probíraly

barva očí: Bětce se už po měsíci zbarvily do světle hněda a teď postupně tmavnou

mé znamení: jsem Býk, takže když jsem zjistla, že Bětka nebude ryba,ale už beran, tak mě to dost vyděsilo - 2 rohatý na jednom písečku a do toho táta Lev …no, bude to asi zajímavý

přetáčení a pasení koníků: tak mi si na přetáčení asi ještě počkáme, Bětka nemá ještě vyvinutá jadérka a tak dostala takovou speciální „ortopedickou peřinku“ - nevím, jestli to některá z vás zná - jsou to takové kšíry,které ji nutí mít nohy pořád od sebe a proto musí ležet jenom na zádech .....koníky taky zdaleka nepaseme, ale už jsme udělali pokrok - vydrží ležet na břichu 2 minuty bez hysterického pláče …a dneska se poprvé pokusila tu hlavu zvednout, ale bylo to asi o 5 milimetrů,takže vlastně vůbec

kočárek: my koupili obyč v Polsku, teď ani nevím, jakej je název - nechtěli jsme zbytečně utrácet a navíc jsme potřebovali nějaký hodně skladný, protože bydlíme ve 4.patře bez výtahu a v podstatě bez sklepa, takže kočár máme v kufru auta

plavání: přihlásila jsem Bětku do Juklíku ve Vršovicích, začínáme v září …nebudete tam některá z vás taky náhodou chodit?

Zlatko: doufám, že se nepletu a seš to ty,která bydlí v HOrních Počernicích - já tam mám trvalé bydliště, ale byt jsem pronajala, protože hypotéku bychom s TOndového /manžel/ platu neutáhli, a tak jsem se tě chtěla zeptat, jestli už ti přišla pozvánka na vítání občánků…já totiž tam té poště moc nevěřím, už mi jaksi nedoručili průkazku VZP pro Bětku,takže teď nevím, jestli náhodou nezašantročili i tu pozvánku..docela ráda bych totiž na to vítání šla

Holky, prosím, poradíte mi, jak se dělá metřík? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital