Poradna duly
Jana Čurdová
Kláro pokud jsi min. v 6 týdnu, pak určo bude… i srdíčko už by mělo být vidět… ![]()
Ahojky holky, já tu tabulku klidně udělám. Jenom prosím strpení, nejsem doma, budu až večer, tak pak bych se na to mrkla, ju? Ještě taky budu muset ukecat manžela, aby mi nastavil k tomu databázi, to já totiž zrovna neumím
Ale tak pro něj je to otázka pěti minut, tak ho snad ukecám. Udělám to nějak podobně jako pro holky v červenci, akorát samozřejmě jednodušší ![]()
Tak pokud se vám chce, napište mi třeba do SZ nebo i sem datum poslední MS, nebo rovnou termín porodu a já nebím, co k tomu? Datum příští kontroly? Nebo třeba vaše pravý jméno (jako bez příjmení samo), město a věk? Jak chcete, udělám to, jak budete chtít… tak mi dejte vědět. Budu tu až večer, tak snad nenakecáte 20 stránek, to by byl mazec ![]()
Ahoj holky
Tak jsem se na Vás přišla podívat
Já jsem ta, o které se tu včera psalo
Včera mi vyšel večer pozitivní test a to po tom, co mě k tomu Ivuš dokopala
Můžu se k Vám připojit?
Tak jsem vás nakonec dočetla, dítě mi spí. Ale na tu tabulku fakt budu mít čas nejdřív dneska večer, ne-li až zítra. Vítám nový těhule, fakt super, jak se rozmnožujem ![]()
Btw je tu vůbec nějaká prvorodička? Mi přijde, že jsme tu samý, co už dítě maj. Ale možná se pletu. Třeba se prvomaminy přidají až později
V červenci nás teda byla prvorodiček drtivá přesila, tak proto se divím
Ale tak aspoň můžem kdyžtak sdělovat svý zkušenosti z první těhu a porodu atd
I když o porodu bych možná i pomlčela ![]()
A s tou tabulkou mi teda dejte vědět, jestli chcete psát i něco o sobě, abychom se nějak poznaly… já kdyžtak rovnou napíšu, že se jmenuju Karolina, všichni mi teda říkaj Kájo nebo Káji, jsem z Prahy a je mi 24 let ![]()
Ahoj holky, teda vy toho napisete,ani nestiham cist:-)
Kaji, ja jsem si taky rikala, jestli jsem teda fakt tehotna a to jsem si delala 3 testy:-)
Jinak jsem ho mela negativni jeste 14 dni po vynechani MS, takze jsem ani neverila v tehu.
Jo a taky mam ty samy pocity, kdykoli je mi dobre, ze by neco nemuselo byt v poradku.
Jsme prasteny,nemyslite:-)? ![]()
Ted se zase tesim a bojim ze 14 dni na kontrolu, aby bylo vse ok.
Kaji ano ja sem prvorodicka,teda pokud vse dobre dopadne tak budu.
nestiham to tady vse cist a nestiham sem ani chodit.
Zitra du na prvni prohlidku tak sem moooc zvedava.
Jinak je me spatne ale zatim jeste ne
koupila sem si lizatka na nevolnst,zatim zabiraji.
Mohlo by to tak zustat!!!
Tak jsem tady, dítě mi usíná, tak půjdu opláchnout nádobí a pofacovat to tady. Měla jsem tu kámošku s miminkem, a ještě má jedno 3 letého chlapečka, tak si měl Davídek s kým hrát. ![]()
Já nevim co do té tabulky, já bych napsala třeba jméno, termín porodu, pohlaví, zatím teda otazník
a třeba jméno co chtít. Nebo třeba ještě bydliště, Nebo tak nějak.. ![]()
ahoj, jenom nakukuju z práce
Jess, gratuluju
k // a vítej u nás
Kláry držíme moc moc palečky!! A dej nám hned vědět!! ![]()
Jess vítej! ![]()
Kotelnice držíme palečky k zítřejší kontrole!
Kají děkujeme za tu tabulku
![]()
Jinak já taky zatím ještě
nezvracím, nebo mi neni jako třeba špatně z jídla, ale častos e mi motá hlava, zrovna dneska i když jsem seděla ??? ![]()
Ahojky jen tu na nakukuji.....
Kaji já bych tam dala jméno, počet dětí, termín porodu…pokud by neva, tak i klidně věk…
A kam to mame kdyztak psat ne tu tabulku?
Sem nebo Kaji na SZ?
Klidně mi to napiště sem… je mi to fakt jedno, co tam budete chtít… Ale tak přikláněla bych se se asi k schématu:
Nick, Bydliště, Věk, Termín porodu, Vybraná jména…
Pokud teda nechcete ty osobní věci, tak je mi to jedno, já jen myslela, abychom se poznaly. Ale třeba někdo to nemá rád, já to beru. A jestli chcete ještě třeba jméno a věk dětí, co už máme ![]()
Kaji bydliště: okres HK, věk 29
, termín porodu cca 14.3.2011, Jména Štěpánek, Ondra, Šimon, Kristýnka, Zuzanka, Verunka, ty jména by asi chtělo jen od každého jedno, což? No kdyžtak ty první,… ono se to asi stejně za 7 měsíců ještě změní…
![]()
Ahoj, konečně doma. Byla jsem odpoledne ještě u kamarádky a konečně jsem si asi po 14ti dnech dala kafe, fakt bodlo!!
Kaji, díky, že ses toho ujala, my bychom se v tom asi patlaly ![]()
Praha, 28, TP 5.3.2011, jména zatim nevim
Udělala jsem si rybičkovou pomazánku, tak se tu láduju. Když musíš, tak musíš ![]()
A kdo byl dneska u dr????
Děkuju za přivítání,
Káji za mě teda: věk 25, Praha, termín ještě nemám, jdu k doktorovi příští pondělí, ale myslím, že podle poslední ms by to mělo být 18.3. Dá se to pak změnit?
Jména ještě nevíme.