♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3448
14.7.10 21:36

Teda Kaji, 2 těhu a obě na první pokus…vy jste nějak extra plodný :lol: :lol:

Naše první byla echt neplánovaná a taky měla jenom jednu možnost. No těhu jsem zjistila až asi v 9 tejdnu :oops: :oops:

U nás je to takový mixovaný. Manžel má bráchu, tchýně je ze 4 holek a musim říct, že v rodině má málokdo páreček. Buď to jsou samý holky nebo kluci… Tak jsem na to zvědavá. Oblečení mám tak na 2 holky, ale modrýho teda fakt nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
14.7.10 21:42

Ahoj,
zdravím z března/dubna 2009. Držím všem pěstičky a přeji pohodové těhu! Budu vás tajně sledovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
15.7.10 06:07

Čusík, u nás obě těhu jsou taky na první pokus… :lol: Kaji, třeba zrovna teď to výjde, a bude holčička… :lol: Můj manžel má bráchu a jeho táta taky, a nám se před dvěma lety narodila holčička. No holky včera jsme s manželem začali přemýšlet nad jmény pro kluka, docela jsme se u toho pobavili nakonec do užšího výběru postoupila jména Šimon, Štěpán, Ondra a pro holčičku jsme vybrali Zuzanka a Kristýnka, Verunka, tak jsem na to zvědavá, jak to dopadne za těch 8 měsíců… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
15.7.10 08:10

Ahojky, taky vítám nové těhulky a gratuluji Ivet k srdíčku. Určitě je to pořádná úleva.

Peti, poznala si to správě :-) Já bydlela 25 let v Brně v Líšni a před 3 roky se přestěhovala do Slavkova u Brna. A ty jsi přesně odkud? Malá na svůj věk váží docela málo, ale už se taky pronese, má 12,5 kg. Třeba se ti ty dvojčátka podaří. A máte nějaký geny v rodině? Já mám jednu kamarádku a ta má už ted 3letý dvojčata, chlapečka a holčičku. A na písku jsem ji vždy litovala, každý utíkalo na jinou stranu :-)) Ta si s nima pěkně užila. Museli kupovat všechny hračky dvakrát a běda jak jedno mělo jinou barvu, tak byla zase bitka :-)

Já bych taky jednou možná 3.dítě, ale přesně tak, až ty první dvě budou víc odroslý. Ted je mi 28, tak taky ještě času dost.

A co dovča? Máte nějaký plány. My jedeme příští týden do Chorvatska na týden autem. Už to máme zaplacený, tak by mi to bylo líto rušit. Budu se snažit být co nejvíc ve stínu, tak věřím, že to zvládnem a všechno bude v pořádku. Nemáte nějaký zkušenosti s mořem v těhotenství?

Můžete mi prosím poradit, jak vložit svoji fotku. dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
15.7.10 08:34

Ahojky Jani, s mořem v těhu Ti moc neporadím, ale s tou fotkou bych Ti poradit mohla…V pravo nahoře je vedle tvého jména a soukromých zpráv je nastavení, na něj si klikni a úplně dole je „Ikonka“ , klikneš na procházet a najdeš si fotečku, kterou chceš, pak jen uložit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
15.7.10 08:47

Ivi díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
15.7.10 09:00

Ahojky, tak my na dovču bohužel nejedem nikam, splácíme dluhy a jaksi nějak penízky moc nepřebejvaj. A hlavně teda neumíme moc šetřit… příští rok to taky nevidím, ale opravdu doufám, že třeba aspoň v tom roce 2012 už někam pojedem. Manželovi je to jedno, on je nejradši doma u počítače nebo televize, nesnáší vodu a vedro, takže jako dovolená u moře je pro něj spíš noční můra. Ale tak jako slíbil mi, že pak s dětma pojedem… no u něj člověk nikdy neví. Při nejhorším se na něj vyprdnu a pojedu s kámoškou nebo mámou. A teda dětma samozřejmě. Ale teďka to nemá cenu řešit, zatím volný penízky fakt nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
15.7.10 09:15

Dobré ráno,

Ivu, o jménech jsme se ještě nebavili, ale já svoje favority mám - Marek, Ondřej, Jakub.. a u holky Nela, Lucie, Adéla.. No uvidíme. Doma máme Nikolu.

Jani, my máme zaplacený chorvatsko na konci srpna. Včera jsem se ptala doktora a on říkal, že když pojedeme po dálnici a né po poli, že nemá nic proti, abych jela, že mi to moře udělá dobře. Je mi jasný, že to bude zas poslední dovolená na pár let :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
15.7.10 09:21

jo a nechci to zakřiknout, ale už od včerejšího večera to vypadá, že bych mohla přestat špinit :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
15.7.10 09:34

přesně tak, další dva roky se na dovču nedostanu. maximálně tady u nás někam na chatu. tak po dálnici pojedeme určitě taky. jedeme teda až dolů na makarskou, ale po cestě to někde zalomíme a vyspíme se na odpočivadle. a kam jedete vy Ivet? tak to je super a od teďka už bude vše dobrý.

já mám u jmen taky svoje favoriy, ale chci si ještě počkat aspon na to srdíčko, abych něco nezakřikla. Doma mám Eriku. S manželem to bude teda boj, každý máme úplně jinej vkus. Navíc manžel je Josef, mají to v rodině. tchán i děda se tak taky jmenovali. Ale už jsem manželovi teda říkala, že Pepíčka doma nechcu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
15.7.10 09:43

Jani, my jedeme taky docela daleko - jižní dalmácie, Omiš… hledali jsme něco, kde to žije a kde bude písčitá pláž. Z prahy je to něco okolo 1100 km. Nejvíc mě děsí, jak tu cestu zvládne Nikola, ona už po půl hodině hrozně prudí :twisted: :twisted:

Mně se líbí klučičí jména končící na š, ale bohužel kvůli příjmení to nemůžu. Takovej Lukáš, matyáš… :srdce:
U holek se mi líbí i Barbora, ale u malý jsme vybírali tak, aby tam nebylo R. Když to pak človk třeba neumí, aby neměl trauma vyslovit svoje jméno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
15.7.10 09:44

Ještě jsem chtěla říct, že loni jsme byli na dovolený v ČR (Šumava) a nakonec jsme zjistili, že nás to stálo stejně jako to chorvatsko, proto jsme letos neváhali a hledali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.7.10 09:57

ahoj holky,tak uz se to tady pekne rozjelo.
priznaky zatim nejak zadne,jen trochu zaludek jak na vode.
Na dovolenou jedeme de Ceskeho raje,ale jede na stam asi 8,a nevim jak to zamaskovat,ze jsem tehu.Mame tam jednoho znameho, co je jak detektiv :roll: ,a musim vymyslet nejakou habaduru na neho.Takze musim sehnat nejakou krabicku od antibiotik,jako ze je beru.Protoze se budou ptat proc nepiju :roll: Nechci jeste aby to vedeli,je to brzo.Doufam ,ze se nam to podari zamaskovat.
Jinak rodine to planuji rict az nekdy na konci prazdnin,budou moc radi,porad se ptali,uz me to lezlo krkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
15.7.10 12:44

Ivet, my se budeme snažit jet na noc. jinak to malá v sedačce taky nevydrží. a ještě teda asi budeme kupovat do auta takovou malou přenosnou televizku, dají se tam pouštět pohádky na dvd. minulý rok jsme taky byli v chorvatsku, malá neměla ještě ani dva roky a na zpáteční cestě jsme vychytali příšernou kolonu přes den, stáli jsem tam 3 hodiny. každou chvilu jsem s malou musela vystupovat z auta, bylo to hrozný.
jména končící na š se mi líbí třeba i Tadeášek nebo Tobiáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.7.10 14:35

Jani,Tadeasek a Tobiasek jsou moji favoriti.Tobiaska ale nemuzeme mit protoze ho dala moje svagrova jako druhe jmeno svemu synovi. :-? Takze pokud to bude kluk ,tak Tadeasek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí