Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
5.10.10 12:04
Peťka1 píše:
A mi se třeba pro holku líbí adrianka nebo vaneska ale bylo mi řečeno že je to jméno jak pro ..... pardón jestli se tu tak někdo jmenuje, tak nechci urazit.

Přesně chápeme Peti…menšinová populace!!
Já vždy říkala že holka bude Heďa po mé babičce, nevím zda to jde že by byla jen Heda a ne Hedvika, ale teď z toho nějak ustupuju. Ale kdyby šlo fakt Heda :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.10.10 12:06

tej: a helena se ti nelíbí? heda je hezké :)
mě se líbí i josífka a tak pro holku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
5.10.10 12:09

jdu holky žehlit ale vůbec se mi nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.10.10 12:11
j.s. píše:
kačko: aspoň tě pobavím :-P

ty vždycky :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.10.10 12:13

mě se vaří brambory, ale nevím, kdo udělá kompot a kaši, asi mařenka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.10.10 12:13

Helena nee jsme měli jednu pipinu v práci!! :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.10.10 12:14
Tejchi píše:
Helena nee jsme měli jednu pipinu v práci!! :pocitac: :pocitac:

a já mám tetu helu a je fajn a znám jednu Hedu a to je fakt p.ˇ.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.10.10 12:15

já si vždycky vzpomenu na homolkovi na heduš :))) to je prostě božíííí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.10.10 12:15
j.s. píše:
mě se vaří brambory, ale nevím, kdo udělá kompot a kaši, asi mařenka :)

ty jsi matka............. :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.10.10 12:19

asi se tu na jménech neshodneme...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jak vidno...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.10.10 12:20

a dyt je to jedno, hlavně ať jsou zdraví a dělají nám radost, ale s toníkem jsem spokojená, protože mu můžeš říkat tolika výrazy, že to je paráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.10.10 12:26

já vám zapoměla něco napsat…zdálo se mi, že jsme si v zimě pronajaly chatu na víkend a všechny jsme si udělali dámskou jízdu a byla to parááááda..... :dance: :dance: :dance: všechny pupíky jako melouny chi chi chi chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
5.10.10 12:29
kacafazolka píše:
já vám zapoměla něco napsat…zdálo se mi, že jsme si v zimě pronajaly chatu na víkend a všechny jsme si udělali dámskou jízdu a byla to parááááda..... :dance: :dance: :dance: všechny pupíky jako melouny chi chi chi chi

No kači ty máš sny. Mě se teďpořát zdá že mi někdo vyznává lásku :mrgreen: :mrgreen: Ale můj Kubík to není :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattuska
5.10.10 12:32

Ahojky těhulky,
jsem tu vzdycky jen na skok. Partner dela z domova a potrebuje k tomu net, tak ja se na nej moc nedostanu.
s tema jmenama je to tezky, my se doma taky nemůzeme shodnout. Me se libi Honza, rikala jsem si, ze az se mi zase nejake bude libit a doma bude zavrženo, tak mu dam na vyber, bud si vybere jmeno nebo prijmeni (nejsme manzele), je to sice drastické, ale mozna to zafunguje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9214
5.10.10 12:32
Tejchi píše:
kacafazolka píše:
já vám zapoměla něco napsat…zdálo se mi, že jsme si v zimě pronajaly chatu na víkend a všechny jsme si udělali dámskou jízdu a byla to parááááda..... :dance: :dance: :dance: všechny pupíky jako melouny chi chi chi chi
No kači ty máš sny. Mě se teďpořát zdá že mi někdo vyznává lásku :mrgreen: :mrgreen: Ale můj Kubík to není :mrgreen: :mrgreen:

no ty máš sny......Kdo by ti asi v tvých letech vyznával lásku… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí