Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nádhera, hned bych jela na hory.
Před pár lety kousek od nás si rodina s dvoumi dětmi postavili baráček s bazénkem.
Rok po tom pod nimi postavili řadové bytovky.
Rodina baráček prodala jným lidem. Bylo jim strašně vydět na celou zahradu.
Teď stavějí nad nimy další řadovky, baráček je utopen mezi nimi, no strašné, žádné soukromí.
By mě piclo, něco si postavíš vlastníma rukama vybuduješ, máš tam svůj klid, pohodu a pak…škoda myslet!!! Doufám že nám se to nikdy nestane!!!
Chystám se do pelíšku.
Holky dotázek, chystám se koupit si už nějaké těhotenské kousky, co je lepší kalhoty nebo šaty (sukně). Jde mi hlavně o to kdyby se mi nějak víc zvětšila prdelka? I když asi dost záleží z čeho by ty šaty byly. No protože třeba těhu. rifle se moc nezvětší, že
![]()
Dík moc za rady a všem sladké sníky!!! A pohlaďte bříška
![]()
Tej krásné svatební fotečky
krásný dům v krásné přírodě, a autí i pesan se tam super hodí ![]()
dobré ránko, tady je tma jako v pytlu, dneska hezky nebude…
teji to je těžké, na zimu se spíše hodí kalhoty, ale využiješ i sukni, a jestli chceš asi kalhoty na dlouho, tak jsou asi dobré ty zahradníky, kalhoty se šrákama..ty bych řekla, že vydrží dlouho, sousedka je nosí asi už měsíc a za chvilku bude rodit, v ničem jiném jsem ji neviděla…horší, co nahoru, já asi zneužiju manželovu bundu, ale nevím, co s rukávama, bunda se mi nechce kupovat, protože je pak k ničemu, to samé kabát ![]()
Jani rukávy zahnem…budeme vypadat jak trupky, ale co
U zahradníků mám strach jak budu běhat na záchod…rychle bundu a nevím co ještě dolů, abych se vyčůrala
Hlavně potřebeje nějaké šusťáky tady na venek!!! Koupím pánské!! Manžel říká ať s tím těhu. oblečením ještě měsíc počkám, stjně jsem pořát doma a to bych si oblíkala jen k doktorce. Spíš ty šusťáky využiju!! Tak uvidím
![]()
Ahojky holky, u nás je též nějaká tma navíc malý zas bantoval a vstal s kašlem a to jsme už od 6 vzhůru jsem myslela že ho připoutám k tomu lůžku. Já mám na to nošení ty zahradníky. Kámoška v nich odchodila celé těhu tak snad to taky zvládnu. A kabát mám co mám za normálního stavu velký tak doufám že mi bude stačit. Nic jdem se pomalu chystat a jdem k babi a dědovi. Tak se tu mějte papa
tak ono sundat tu sukni a s punčochama, jak máš břicho taky chvilku trvá, já mám na doma elkové tepláky a na ven se zatím do kalhot vejdu, takže se uvidí, pak mám z minula tu sukni, ale jak napadne sníh, bude to chtít něco na ven…uvidíš jak pokyneš, ty soudku hubený ![]()
Hm já nemám břuch na první pohled (foto) zatím nic moc, dám taky foto 16tt , přes to gatě co mi byly před dovčou volnější mi jsou těsné…když stojím ok, ale jak si sednu případně ještě najím tak je to hrůza
a to já budu do 30 týdne chodit do práce…takže jen s teplákama či šusťákama fakt nevydržím…sukně a šaty mi ještě jsou ok, ovšem tam mě zas štvou punčocháče které mě tlačí v „pase“ . Jinak osobně mám pocit, že ráno pupek není, ale včer jako včera po firemním večírku jsem byla jak v 6 měsíci ![]()
Dobré ráno,
u nás je také pěkně pochmourno, musím na poštu a na nákup, nejraději bych ale zalezla do pelíšku.
Mě na nošení nejvíce vyhovují legíny mám ještě klasické (né těhu) a přez to mám dlouhý svetr z CA, s krátkými rukávy, tak pod to trika. Legíny mám sice tenké ale kouknu po nějakých silnějších, hlavně aby se mi vešli do kozaček.
Bundu co jsem měla jsem zapla a sedla si, rozjel se mi zip. Vyštrachala jsem jinou po švárovi tak snad chvilku bude.
Megg to je právě to, uvažuju že šaty když koupíš volnější tak to blbě nevypadá a já jak chodím ven jednou, dvakrát do měsíce tak vemu štrample a seženu i nějaké ty legíny, jak bude moooc zima. Jako tady na procházky mi stačí nějaké šusťáky…koupím aby sedly chlopkovi a pak je donosí on, jen mě budou teď dost dlouhé
Ono to těhu oblečení dost stojí a kupovat si třeba troje kalhoty kvůli prdelce…
neee.
No Jai jsem soudek hubený jo
včera jsem měla depku nevlezu do mých oblíbených monterek zahradníků…tam mi muž nějaké půjčil, nohavice jsem měla dvakrát zahnuté a ještě šle až pod krkem
![]()
krásné ráno mamčulky, já se teď probudila
Zase od rána na chodbě vrtali a bouchali tak ať se jim nohy zkroutí do bž.Ale i tak jsem pospala.Dnes je mi už zatím lépe, ale včera mě chtěl odvést Honzík na pohotovost.Nemohla jsem dojít ani na záchod jak se mi motala hlava a vše jsem viděla 2×,Ani to kafe nepomohlo nic.TAk uvidíme dneska…Jsou třídní schůzky tak to pro změnu uvidím červeně…
Ne kvůli malého , ale kvůli učitelek…
dočetla jsem se že ta bolest břicha je způsobená rostoucí dělohou která namáhá úpony, které dělohu drží.Tak se prý nemáme bát, můžeto bolet až do třísel.Mě spíše příjde, že mám někdy bříško k prasknutí asi začnu jíst magnesium..... ![]()