Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mekelko já jsem na nemocenské asi od 5tt a zatím to nějak jde. Muž bouchne přesčas a kapek to dotáhne. Ale za celý měsíc rozdíl od výplaty o 5tis. Ale já počítala že budu na nemocenské, u nás v práci těhotná být nesmí.
Tej: já jsem s nemocenskou nepočítala, protože komplikace přišli až později. Dělám v kanceláři, takže těhotenství u nás nijak nevadí. Už za mě mají náhradu, tak akorát nevím, kdy se budu muset vrátit. Já mám rozdíl asi 7 tis., ale na druhou stranu jsem ráda, že mimčo je v pořádku. Přítel je OSVČ, takže to dohoní on, když já teď nemůžu.
Krásné ráno maminky!!! Dnes je tam tedy zas šílený vítr…mě klepne, včera u nás kosa jak blázen a dojedeme do Těšína k rodině a tam krásně teplo. Jeu vás furt vítr a mraky. Juj…no nic jdeme dělat nějaké ty hodoty
![]()
dobré ránko, u nás svítí sluníčko, nefouká, ale zima asi bude veliká, ale nemusím ani topit, jak mi to tady svítí do bytu…
tak já jsem toníka čekala, když začala krize, chtěla jsem být v práci do konce, ale pak nám šáhli na peníze a mě by se pokazil už tak nic moc průměr na těch 28 týdnů (těch 70% z ročního výpočtu příjmu) tak jsem šla na nemocenskou a bylo mi parádně, bylo léto, tak jsem si to užila, vycházky jsem měla nonstop…
tak hezký den, já jdu uklízet, přitom tu bylo včera krásně uklizeno a chystat snídani a ven
![]()
Jani to se máš!! Mě tady sluníčko svítí, ale cítím jak přez ta okna táhne, i přez vchodové dveře…vítr vlezlý!! Ale zatopím si až odpoledne, jak budu vařit tak se zahřeju ![]()
Ono to máš těžko s těmi penězi vůbec, prací a tak…já si zas říkám někdy
zda jsme se pro prdíka nerozhodli pozdě, když nám ti hajzli vzali porodné
Ale ono v každé době je něco a buďmě rádi že jsme zdraví
![]()
Dobré ráno holky, tak u nás je taky krásně a bez větru. My už po snídani jsme měli jsme dneska párečky. Teď jdu pouklízet a udělat polívečku a pak asi na procházku, ale od noci mě bolí podbříšek tak snad je vše ok a než půjdem ven tak to přejde.
tejchi: když tvoje tělo miminko příjmulo, tak ten správný čas určitě je, a peníze jsou potřeba, ale ve finále jsou to poslední, protože to chce hlavně lásku
dneska je hodně možností, jak peníze utratit, ale taky jak ušetřit a když je člověk skromný (třeba jako já
) tak toho opravdu moc nepotřebuje ![]()
tak tak jani. Včera jsem viděla úplně malinkaté miminko. to je až neskutečné jak je to malé už jsem to úplně zapoměla a už se moc těším až se to naše narodí. To mi pak příjde filípek jako obr. Včera jsem se s ním koupala a říkám si jak už je dlouhý a veliký že srašně rychle vyrostl až je mi to líto ![]()
krásné ráno sluníčka…já se teď probudinkala
jakpak jsme se vyspali?Včera jsem koukala na basket a třídila věci pro miminko co jsem měla schované u ségry a ůplně se už těšíííííííííím.Ale to ranní pospávání taky není vůbec špatné
![]()
a stěmi penězmi to je hnus.Já co jsem na nemocenské mám jen 6200 Kč a Honza šel do jiné práce, protože ho tam předák psych.ničil a tam má teď taky o 5000 Kč méně. Takže nám chybí 10 tisíc měsíčně.Ale alespoň bude mít klid, líbí se mu tam a to je hlavní.Sice to bude maras, protože už taky nemáme kde ušetřit, ale nějak se to musí udělat.....A Ríša roste jako z vody..... ![]()
peníze jsou to poslední…vážně…já když jsem otěhotněla poprvé, tak mi umřela fenka aguš, moje první dítě, bylo to hrozné a já s tím bojuju doteď, že mi umřela v rukách a teď jsem těhotná podruhé a umírá mi babička, byla jsem tam včera a ani se neprobudila, myslela jsem, že jsem silnější a nejsem,.....a raději nemít peníze, ale být spokojený a zdraví…lidé si dneska hrají na komfort a na nějaký životní styl a standart, ale jestli jsou vůbec spokojení…
mě by stačila nějaká chajdalupka v lese, kupa dětí, milující manžel, který rube celý den v práci a aby se večer vrátil a pohladil mě tou drsnou rukou a stejně jsem se narodila v téhle posrané době ![]()
j.s. píše:
peníze jsou to poslední…vážně…já když jsem otěhotněla poprvé, tak mi umřela fenka aguš, moje první dítě, bylo to hrozné a já s tím bojuju doteď, že mi umřela v rukách a teď jsem těhotná podruhé a umírá mi babička, byla jsem tam včera a ani se neprobudila, myslela jsem, že jsem silnější a nejsem,.....a raději nemít peníze, ale být spokojený a zdraví…lidé si dneska hrají na komfort a na nějaký životní styl a standart, ale jestli jsou vůbec spokojení…mě by stačila nějaká chajdalupka v lese, kupa dětí, milující manžel, který rube celý den v práci a aby se večer vrátil a pohladil mě tou drsnou rukou a stejně jsem se narodila v téhle posrané době
to bylo krásně napsané jaňulko
![]()
j.s. píše:
tejchi: když tvoje tělo miminko příjmulo, tak ten správný čas určitě je, a peníze jsou potřeba, ale ve finále jsou to poslední, protože to chce hlavně lásku![]()
![]()
dneska je hodně možností, jak peníze utratit, ale taky jak ušetřit a když je člověk skromný (třeba jako já
) tak toho opravdu moc nepotřebuje
Jéé Jani to jsme řešili včera, my fakt nemáme kde uskromnit…jediné za co utrácíme je jídlo, benzín a pejsek. A i u jídla moc maso a drahé věci nekupujeme. Takže je to težko…teď se manžel hodně ohání, koupil nabourané auto a dává ho do kupy a pak prodá, aby jsme vyplatili půjčku co máme. Pak nám zůstane jen hypo a inkasa a takové ty povinné věci co nezměníš. Ale pořát 4tis budou doma.
Moc krásně jsi to napsala, skoro jako by to bylo o mě
chaloupka v lese a milující manžel co pořát někde něco dělá a doma je minimálně, i ty drsné ruce si vystihla
Jen aby už ta chaloupka byla naše a pak je to hned pohoda!!! ![]()
buď ráda tej, že už bydlíte v chaloupce, mě osud zavál do králíkárny a i za tu jsem ráda, protože jsem byla kdysi v době, kdy jsem neměla ani na chleba a střechu nad hlavou ![]()
a víš co je na vás dvou hezké? právě vy dva, že se máte rádi, a že čekáte miminko ![]()
co to dneska s tebou Jaňulko je? Ty jsi nějaká romantická duše......kde je ta %dáblice? Líbíš se mi tak i tak lumpíku............ ![]()