Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
5.10.10 11:06

na magnesko se chci taky zeptat ve čtvrtek, ono se může jíst jen jedno období v těh, jinak urychluje porod a naopak…
já si myslím, že bych to asi měla, protože uklízím jak debil, jsem nervózní a ráno mě bolelo chvilku břicho jako na měsíčky…
jo ta bolest je asi normální, ale někdy je to tak hnusné, že se leknu, co to doprdele zase je :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.10.10 11:08

to já se bála včera tak jak dlouho ne........... :-( já jdu k dr. příští týden v úterý n4D tak uvidím co řekne…co vaříš?????Já rizoto :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
5.10.10 11:09

Ahoj holky, tak jsem se vrátila z kontroly. Všechno je v pořádku, srdíčko tluče, prcek roste, fotečku bohužel nemám :-( Chtěla jsem 3D, ale na tu je mimčo prý ještě malé, tak si na další ko nechám vyfotit ten malý ksichtík :srdce: No a teda pořádně jsme toho malého drobečka zkoumali mezi nožičkama a vypadá to na chlapečka, ale prý to nechce dr ještě tvrdit na 100%. No já ho tam teda viděla taky, tak snad :dance:
Zítra zkusím vyfotit pupík, to budu rovný 16.tt.
Já jsem si na nošení koupila parádní tepláčky, takže až se nevlezu do kalhot, tak mám oblečení vyřešené. Kabát mám taky volnější, minule vydržel do 9 měsíce, takže teď to taky zvládne, pokud se dřív nerozpadne :lol:

Prosím teda do tabulky zapsat 15+6tt další ko 2.11. Velikost mimča nevím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.10.10 11:11

my jsme měli opět vývar s kapáním, tentokrát z vepřových kostí a pak máme kaši, kompot a sekanou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.10.10 11:12

Kri: tak to moc gratuluju, já nechápu, že si dr na té genetice byla tak jistá tím klukem už tak brzo… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.10.10 11:13

Kri gratuluji ke kontrole i k možnému chlapečkovi...... :kytka:
J8 si budu muset bundu nebo kabát koupit nemám nic takového velkého.....ale ty svině za to chtějí tolik peněz brrrrrrrrrrrr. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.10.10 11:14
j.s. píše:
Kri: tak to moc gratuluju, já nechápu, že si dr na té genetice byla tak jistá tím klukem už tak brzo… :nevim: :nevim:
říkala jsem ti ať počkáš co ti řekne tvůj doktor.....neunáhluj se mě příjde že tam mohla vidět tak kulové s přehazovačkou.Nevzdávej se Mařenky… :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
5.10.10 11:20

Děkuju :huban:
Jani, já bych se být tebou Mařenky taky nevzdávala. Můj dr říkal, že to klidně může být i kus pupečníku, tak ať se zatím moc neraduju. A navíc, pokud to máš takhle s tou babičkou, tak bych se jí nevzdávala tím tuplem. Mně zemřel děda a dva dny na to jsme zjistila, že jsem těhotná. V naší rodině se rodí samé holky, ale já prostě věřila, že to bude na dědovu počest kluk, tak se toho nechci vzdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
5.10.10 11:31

holky, tak s tím bříškem tak to mě bolí už druhý den. Včera na večer to polevilo ale od rána nanovo. Nemůžu si pořádně sednout pohnout se atd… příjde mit o jakoby mi to tam vevnitř někde tlačilo ale dost hodně. Mimíska cítím a nekrvácím tak si říkám že je snad vše ok. My jsme si dnes udělali šišky s mákem ale vůbec to nebylo ono tak jsem to zajedla rohlíčkem se salámkem.
Kri gratuluji ke kontrole a k případnému klučíkovi. To já od včerejška zase řeším jméno pro kluka chtěli jsme Tomáška nebo Ondru ale ani jedno se mi už nelíbí. Jako narodí se kluk tak se asi bude jmenovat simonka. Já už fakt nevím jaké, ale ještě mám čas tak mě snad něco napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.10.10 11:35

neboj Peti je určitě vše o.k. prostě rosteme no........a šišky s mákem ježiš mňam u nás to jím jen já, ale asi si je udělám některý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485

Jani magnesko můžeš pořát ne? Mě ho doktorka napsala hned na začátku a jím ho pořát…na měsíc to stojí asi 40kč…každý den 4 tabletky.
A jinak dokud nevíš jistě co to je…muž se tak nějak ještě nevzdal naděje že je to kluk, ani já ne, ale ono je to holka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

holky děkuju :) on malý pěkně ležel a mají tam nové UTZ přístroje, tak to asi viděla dobře…ale byla to wietnamka, tak třeba to viděla nějak na šikmo…
jako já třeba zvedám malého a píchne mi tam jak sviňa, tak hnusně, ale vím, že mi to dělalo i u prvního v práci..
peťulko, taky pořád nevím jméno na kluka, líbí se mi eda a vašík a pak si říkám, že je to blbé, eduard…tak já taky nevím, u holky je to jasnačka…
kluk měl být pepík, ale to je danův děda a já je po těch toníkových narozeninách nemám ráda ještě více a moje známá má pepíka a dorotku,takže se můžu vymluvit na ni, když budou mít pindy, že jí to vadí, jí to nevadí, je to pohodářka, ale aspoň mám výmluvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
5.10.10 11:37

no mě dr říkal, že na magnesko je ještě čas.......tak nevím…asi to má zase každý dr jinak a své názory, já si pamatuju, že na začátku se nesmí, že vyvolává porod a ke konci ho zase zabrzďuje…tak si vyberte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
5.10.10 11:41

já před tím taky jedla magnesko 4× denně.Kvůli křečím a předčasným stahům tak nevím uvidíme co mi řekne
Jani Edu neeeeeeeeeeeeeeeeee.Vždyť by se ti pomstil až by vyrostl.......... :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
5.10.10 11:43

tak já na ty šišky měla už dlouho chuť a když si je udělám tak mi to moc nejede.
Jani Vašík se mi taky líbí ale mojemu taky se mi líbí kubík ale to jsme chtěli u fildy a teď se to mojemu též nelíbí. No snad něco vymyslíme a nebudeme mít dítě bez jména teda pokud to bude kluk. Někdy jsem tak zvědavá že bych se nejradši doktora zeptala co to je ale zatím jsem vydržela, tak snad to vydžím až do toho porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí