Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Někdy si říkám nebýt čtyři sourozenci, tak jsem třeba mohla bydlet u babi s dědou a vše by bylo jednodužší. Neplatili by jsme pojebanou hypotéku 15tis a bylo by nám skvěle!! Jenže člověk se chce osamostatnit a manžel potřeboval garáže a prostory na ty jeho auta. Já mu to neberu, však nám to taky občas něco řinese, jenže ono si každý u něj v práci mslí že si v garáži vydělá i 10tis měsíčně, ale tak to vůbec není…
Když to hodí 5tis i to je dost a jsme rádi!! Většinou to sou vše známí a otravují stakovýma hovadinama…třeba výměna oleje
Minule neměl můj šas tak jsem známemu měnil a olej s filtrem já a kukal jak péro z gauče. No když je kokot
![]()
Peťka1 píše:
No a ten můj mě zas v zimě ukazoval co mám udělat jak se dostanu do vyjeté koleje no a nějak to nevyšlo a my skončili čumákem zabořeni v příkopě a v závěji. Ještě štěstí že zrovna jezdil traktor a odhrnoval a že nás vytáhl. No ale prostě sranda.
Peťi tak to jsi mi úplně připoměla jak já jela jednou do práce, sama a u nás se nesolí a byly tam fakt v ledu vyjeté koleje skoro 10cm, to ti nezbyde než jet v nic…no a já si jedu 30 a myslela jsem že to výjde, šel tam po kraji chlap a já ho sejmula zrcátkem.
No byla jsem tak v prdeli jsem ani nezastavila a až jsem byla za zatáčkou stáhla okýnko a zrcátko si zpravila.
Ještě teď se tomu řežu, jenže já se bála že se zas nerozjedu. No já za volantem. Pak zas jak jsem přijela domů, máme k nám lesní cestu, nikdo jí neobdělává je v soukromém vlastnictví a my na ní máme věcné břemeno. Takže zasněžená, ale nevadí, zapla jsem 4×4 a stejně jak jsem se otáčela tak jsem vyjela z kolejí a zapadla, tak jsem zapla redukci a vím že můj vždy říkal, na redukci jen přez spojku pomalinku, tak já snad vyjížděla 10 minut, snažila jsem se fakt pomalu, párkrát mi to chcíplo
Ale vyjela jsem a pak přišel můj z práce a říká, ty jsi v lese zapadla co
A těch aut co jsme tuhle zimu vytahovali z příkop…no 10 jich bylo a musím říct, většina čuráci…příště se na ně vysrat. Snad jen dva něco dali do kapsy za pomoc…říkám mojemu příště se nezdržuj, čas a benzín jsou peníze!!
j.s. píše:
jo tak o penězích a placení bych mohla vykládat romány…
Jj, to je život a myslím že s tímhle bojuje každý
![]()
Ahojky,
všechny moc zdravím.
U nás je hnusně, fouká to ledově a trochu poprchává. Prádlo mi nedoschlo tak dosouším doma.
Tej co kupuješ pejskovi za granule a jakou máte rasu?
Kri: já si snad budu přivydělávat i na mateřské (účto) nic méně mě trochu tak nějak štve že i na té mateřské budu vydělávat víc než přítel …ale na druhou stranu vem to čert, jsme už tým a né solisti…že. Já si chci mateřskou užít a prožít aspoň rok, pak třeba víc dělat z domova, uvažovala jsem, že by jsem já dělala z domova a přítel byl na mateřské také…že by jsme si to užili oba u prvního ani neee, ale dyž by byli dva a druhý prcek určo by se mi to hodilo mít ho na pomoc doma. Jinak Tej granulky to je taky naše
já mám dobrmanku přítel německou ohařku, obě granule pytel za 1800kč měsíčně/moje a ohařka tak na 1,5 měsíce.
Tej, tak to máš ještě většího
taky dobrmance kupuji Royal už pro seniory…od 7 let.
Mar je to maras s těma psýkama…
Pytel za měsíc zmizne jak nic
Ale zas mám zkušenostu že je fakt lepší na granulích připlatit, obzvlášť u velkého psa!!!
Jinak s tím přivyděláváním…pokud plánujše druhé do roka dvou tak určitě na druhou ať jde chlopek, pak se ti to třeba nebude i krýt a když vyděláš víc tak pracuj i z domova. A děti si užijete oba!!! Je to určitě dobrý nápad!!
tak já kupovala hillsy a bosche, ale ty se pak zkazily a k9 pro aktivní psy, měla jsem stafordšírskou teriérici…moje známá má chovnou stanici novofundlaňdáků a kupuje hillsy, moc si je taky chválí ![]()
jo, tak to já jsem chtěla taky makat doma a pak jsem si řekla, že na to prdím, že si to chci užít, pak budu v práci do důchodu, takže nic…užívám si malého a skoro všechny peníze dáváme na placení, takže nám skoro nic nezůstane, ale i tak kupuju pampersky, weledu a oblečení next a podobně od známé a zvládáme to, ale je to taky tím, že já nejsem moc náročná a šetřím na sobě ![]()
Jéé Jani my už nemáme pomalu na čem šetřit, my vůbec nikam nechodíme a nic si nekupujeme, jako koníčky, oblečení…fakt nic, jen c14 dní nákup tesco jídlo a načepovat benzín. Jinak pořát doma a muž z práce domů…a fakt nevím na čem bychom ušetřili!!!
to já tej znám…jen můj muž moc nespolupracuje a co může, to utratím,t akže taky náš boj…
Ahoj holky,
já jsem zatím na stejné váze. Když jsem otěhotněla, měla jsem 63,5 kg, pak jsem shodila na 60 kg a teď mám zase 63,5 kg na 165 cm.
S penízkama, no co už naděláme. Já jsem od 7 tt na nemocenské a budu až do konce. Něco našetřené sice mám, ale protože nemocenská je nic moc, tak už teď z toho beru. Ještě, že mateřská zůstane jako dosud. Škoda jen, že budeme bez porodného. No ale co, bude se muset tatínek postarat
.
My dáváme fence německý špic Acanu a kocourům to střídám s Happy cat.