Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
3.10.10 11:14

Někdy si říkám nebýt čtyři sourozenci, tak jsem třeba mohla bydlet u babi s dědou a vše by bylo jednodužší. Neplatili by jsme pojebanou hypotéku 15tis a bylo by nám skvěle!! Jenže člověk se chce osamostatnit a manžel potřeboval garáže a prostory na ty jeho auta. Já mu to neberu, však nám to taky občas něco řinese, jenže ono si každý u něj v práci mslí že si v garáži vydělá i 10tis měsíčně, ale tak to vůbec není… :-( Když to hodí 5tis i to je dost a jsme rádi!! Většinou to sou vše známí a otravují stakovýma hovadinama…třeba výměna oleje :lol: :lol: Minule neměl můj šas tak jsem známemu měnil a olej s filtrem já a kukal jak péro z gauče. No když je kokot :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.10.10 11:20
Peťka1 píše:
No a ten můj mě zas v zimě ukazoval co mám udělat jak se dostanu do vyjeté koleje no a nějak to nevyšlo a my skončili čumákem zabořeni v příkopě a v závěji. Ještě štěstí že zrovna jezdil traktor a odhrnoval a že nás vytáhl. No ale prostě sranda.

Peťi tak to jsi mi úplně připoměla jak já jela jednou do práce, sama a u nás se nesolí a byly tam fakt v ledu vyjeté koleje skoro 10cm, to ti nezbyde než jet v nic…no a já si jedu 30 a myslela jsem že to výjde, šel tam po kraji chlap a já ho sejmula zrcátkem. :mrgreen: :mrgreen: No byla jsem tak v prdeli jsem ani nezastavila a až jsem byla za zatáčkou stáhla okýnko a zrcátko si zpravila. :mrgreen: :mrgreen: Ještě teď se tomu řežu, jenže já se bála že se zas nerozjedu. No já za volantem. Pak zas jak jsem přijela domů, máme k nám lesní cestu, nikdo jí neobdělává je v soukromém vlastnictví a my na ní máme věcné břemeno. Takže zasněžená, ale nevadí, zapla jsem 4×4 a stejně jak jsem se otáčela tak jsem vyjela z kolejí a zapadla, tak jsem zapla redukci a vím že můj vždy říkal, na redukci jen přez spojku pomalinku, tak já snad vyjížděla 10 minut, snažila jsem se fakt pomalu, párkrát mi to chcíplo :mrgreen: Ale vyjela jsem a pak přišel můj z práce a říká, ty jsi v lese zapadla co :mrgreen: :mrgreen: A těch aut co jsme tuhle zimu vytahovali z příkop…no 10 jich bylo a musím říct, většina čuráci…příště se na ně vysrat. Snad jen dva něco dali do kapsy za pomoc…říkám mojemu příště se nezdržuj, čas a benzín jsou peníze!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.10.10 12:28

jo tak o penězích a placení bych mohla vykládat romány… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.10.10 12:31
j.s. píše:
jo tak o penězích a placení bych mohla vykládat romány… :mrgreen:

Jj, to je život a myslím že s tímhle bojuje každý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
3.10.10 15:10

Ahojky,
všechny moc zdravím.
U nás je hnusně, fouká to ledově a trochu poprchává. Prádlo mi nedoschlo tak dosouším doma.

Tej co kupuješ pejskovi za granule a jakou máte rasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.10.10 18:17

Megg máme Leonbergra a kupujeme mu Royal Canin. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
3.10.10 18:24

Kri: já si snad budu přivydělávat i na mateřské (účto) nic méně mě trochu tak nějak štve že i na té mateřské budu vydělávat víc než přítel …ale na druhou stranu vem to čert, jsme už tým a né solisti…že. Já si chci mateřskou užít a prožít aspoň rok, pak třeba víc dělat z domova, uvažovala jsem, že by jsem já dělala z domova a přítel byl na mateřské také…že by jsme si to užili oba u prvního ani neee, ale dyž by byli dva a druhý prcek určo by se mi to hodilo mít ho na pomoc doma. Jinak Tej granulky to je taky naše :dance: já mám dobrmanku přítel německou ohařku, obě granule pytel za 1800kč měsíčně/moje a ohařka tak na 1,5 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
3.10.10 18:25

Tej, tak to máš ještě většího :lol: taky dobrmance kupuji Royal už pro seniory…od 7 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.10.10 18:36

Mar je to maras s těma psýkama… :mrgreen: Pytel za měsíc zmizne jak nic :lol: Ale zas mám zkušenostu že je fakt lepší na granulích připlatit, obzvlášť u velkého psa!!!
Jinak s tím přivyděláváním…pokud plánujše druhé do roka dvou tak určitě na druhou ať jde chlopek, pak se ti to třeba nebude i krýt a když vyděláš víc tak pracuj i z domova. A děti si užijete oba!!! Je to určitě dobrý nápad!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.10.10 18:52

tak já kupovala hillsy a bosche, ale ty se pak zkazily a k9 pro aktivní psy, měla jsem stafordšírskou teriérici…moje známá má chovnou stanici novofundlaňdáků a kupuje hillsy, moc si je taky chválí :palec:
jo, tak to já jsem chtěla taky makat doma a pak jsem si řekla, že na to prdím, že si to chci užít, pak budu v práci do důchodu, takže nic…užívám si malého a skoro všechny peníze dáváme na placení, takže nám skoro nic nezůstane, ale i tak kupuju pampersky, weledu a oblečení next a podobně od známé a zvládáme to, ale je to taky tím, že já nejsem moc náročná a šetřím na sobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.10.10 18:57

Jéé Jani my už nemáme pomalu na čem šetřit, my vůbec nikam nechodíme a nic si nekupujeme, jako koníčky, oblečení…fakt nic, jen c14 dní nákup tesco jídlo a načepovat benzín. Jinak pořát doma a muž z práce domů…a fakt nevím na čem bychom ušetřili!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.10.10 19:02

to já tej znám…jen můj muž moc nespolupracuje a co může, to utratím,t akže taky náš boj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
3.10.10 19:39

Ahoj holky,

já jsem zatím na stejné váze. Když jsem otěhotněla, měla jsem 63,5 kg, pak jsem shodila na 60 kg a teď mám zase 63,5 kg na 165 cm.
S penízkama, no co už naděláme. Já jsem od 7 tt na nemocenské a budu až do konce. Něco našetřené sice mám, ale protože nemocenská je nic moc, tak už teď z toho beru. Ještě, že mateřská zůstane jako dosud. Škoda jen, že budeme bez porodného. No ale co, bude se muset tatínek postarat :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
3.10.10 20:05

My dáváme fence německý špic Acanu a kocourům to střídám s Happy cat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.10.10 20:16

čučím na basket,tak papá zítra j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie