Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
4.10.10 13:57
kacafazolka píše:
Tejchi píše:
Ale hovno…to je upravené :mrgreen: :mrgreen: Jsem prostě kus ženské…a třepe se na mě vše co jde :mrgreen: :mrgreen:
ty jsi koza Roza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já doufám že mi ten ksicht taky na těch svat.fotkách upraví ať vám je můžu ukázat..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Joo, od toho ty fotografy platíš ne!!! :mrgreen: :mrgreen: Za pár let budem vzpomínat. Kámoš vždy jak je u nás říká že to tam nejsem já, že to je nějaá kunda…a já si vždy dělám srandu, že si vzal tu hezkou a hodnou a doma má škaredou a zlou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.10.10 14:08

ty jsi pipka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale ta blond ti moc slušela a pejsek je nááááááááááádherný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.10.10 14:10

Joo, u blond teď i na čas zůstávám, mě vždy barva hned sleze a ta blond vydrží :mrgreen: Pejsek je mazel…se směju, ho tu pozoruju z okna jak si hraje s pískací hračkou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
4.10.10 14:11

tej jak si tě mám dát do přátel.
Jo holky dneska jsem si na oběd udělala zkaženou polívku a s malým jsme ji snědli nějak se mi nezdála ale říkala jsem si co asi mám nějaké blbé chutě a ona byla asi špatná zavářka. Tak čekám kdy se po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.10.10 14:15
Peťka1 píše:
tej jak si tě mám dát do přátel.
Jo holky dneska jsem si na oběd udělala zkaženou polívku a s malým jsme ji snědli nějak se mi nezdála ale říkala jsem si co asi mám nějaké blbé chutě a ona byla asi špatná zavářka. Tak čekám kdy se po…

Peti ty už nevíš co by jsi snědla, že? :mrgreen: no doufej že se z toho ne… :poblion: najeď si na svůj profil a tam je přidat do přátel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
4.10.10 14:15

tak už jsem na to přišla. Tej krásné svatební fotečksy akorát mě štve že nevím odkud se známe. Mám pocit že jsme se potkávaly dost často jinak bys mi v paměti neutkvěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
4.10.10 14:16

jako mě jak to chytne tak sežeru všechno. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hlad a chutě jsou sviňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.10.10 14:27
Peťka1 píše:
tak už jsem na to přišla. Tej krásné svatební fotečksy akorát mě štve že nevím odkud se známe. Mám pocit že jsme se potkávaly dost často jinak bys mi v paměti neutkvěla.

Peťi mě to vrtá taky…a nevím :nevim: :nevim:
Hele ono Kuba měl kdysi delší vlasy, třeba si o ho tak nějak pamatuješ. Ale kdyby jsi ho znala nebo tvůj, tak to asi víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.10.10 14:29

hele holky mě je dnes divně…točí se mi hlava jako prase,asi tlak.....už jsem si dala i kafe s kofeinem a nic.Půjdu si lehnout jestli to nepomůže tak zatím pa pa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.10.10 14:30
kacafazolka píše:
hele holky mě je dnes divně…točí se mi hlava jako prase,asi tlak.....už jsem si dala i kafe s kofeinem a nic.Půjdu si lehnout jestli to nepomůže tak zatím pa pa :mavam: :mavam:

Tak se drž maminko!!! Pěkně si zdřímni a bude fajn!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
4.10.10 14:49

ty jo, já teď chrápala asi dvě hodiny, jsem zase jak prdlá palící, ale odpočatá…
tej: já si tě představovala opravdu jako krev a mlíko, řekla bych podle fotek, že máš úplně normální postavu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.10.10 14:57

Jani to je bobře že jsi vyspaná :palec: :palec:
Jinak holky nechvalte mě tak…zas nejsem idelál ani buřtík, takový střed :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
4.10.10 15:28

tej tvůj chlapík mi je též povědomý hlavně na té jedné fotce ale teď nevím na které. Mě zas furt bolí to břicho nevím co se děje. Budem mít návštěvu a jdem smažit placky venku tak kdyžtak večer papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
4.10.10 16:13

Tej fotky nádhera, moc Vám to sluší a pejskovi v tom sněhu v lese, tam bydlet musí být nádhera.

U nás klid teda není, tady roste jeden barák za druhým a když ne barák tak řadovky a jedno auto za druhým, za mala tu byl takový klid že jsme na silnici natáhly provaz a hráli tenis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.10.10 17:43

Peti no je to záhada… :nevim: :nevim:
Megg to znám, jak já vyrůstala tak tam byl ticho, klid a teď barák n baráku. My hledali samotu, nebo polosamotu a jsme v CHKO Beskydy, takže postavit tady barák je kapek probém :mrgreen: Takže ten klid snad zůstane. :lol:
Dodala jsem tam ještě fotečky domečku, aby jste měly představu v jakém luxusu žijeme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí