Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kacafazolka píše:Tejchi píše:ty jsi koza Roza
Ale hovno…to je upravené![]()
Jsem prostě kus ženské…a třepe se na mě vše co jde
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já doufám že mi ten ksicht taky na těch svat.fotkách upraví ať vám je můžu ukázat.....
![]()
![]()
Joo, od toho ty fotografy platíš ne!!!
Za pár let budem vzpomínat. Kámoš vždy jak je u nás říká že to tam nejsem já, že to je nějaá kunda…a já si vždy dělám srandu, že si vzal tu hezkou a hodnou a doma má škaredou a zlou
![]()
ty jsi pipka
ale ta blond ti moc slušela a pejsek je nááááááááááádherný
Joo, u blond teď i na čas zůstávám, mě vždy barva hned sleze a ta blond vydrží
Pejsek je mazel…se směju, ho tu pozoruju z okna jak si hraje s pískací hračkou
![]()
tej jak si tě mám dát do přátel.
Jo holky dneska jsem si na oběd udělala zkaženou polívku a s malým jsme ji snědli nějak se mi nezdála ale říkala jsem si co asi mám nějaké blbé chutě a ona byla asi špatná zavářka. Tak čekám kdy se po…
Peťka1 píše:
tej jak si tě mám dát do přátel.
Jo holky dneska jsem si na oběd udělala zkaženou polívku a s malým jsme ji snědli nějak se mi nezdála ale říkala jsem si co asi mám nějaké blbé chutě a ona byla asi špatná zavářka. Tak čekám kdy se po…
Peti ty už nevíš co by jsi snědla, že?
no doufej že se z toho ne…
najeď si na svůj profil a tam je přidat do přátel
tak už jsem na to přišla. Tej krásné svatební fotečksy akorát mě štve že nevím odkud se známe. Mám pocit že jsme se potkávaly dost často jinak bys mi v paměti neutkvěla.
jako mě jak to chytne tak sežeru všechno.
hlad a chutě jsou sviňa
Peťka1 píše:
tak už jsem na to přišla. Tej krásné svatební fotečksy akorát mě štve že nevím odkud se známe. Mám pocit že jsme se potkávaly dost často jinak bys mi v paměti neutkvěla.
Peťi mě to vrtá taky…a nevím
![]()
Hele ono Kuba měl kdysi delší vlasy, třeba si o ho tak nějak pamatuješ. Ale kdyby jsi ho znala nebo tvůj, tak to asi víš.
hele holky mě je dnes divně…točí se mi hlava jako prase,asi tlak.....už jsem si dala i kafe s kofeinem a nic.Půjdu si lehnout jestli to nepomůže tak zatím pa pa
![]()
kacafazolka píše:
hele holky mě je dnes divně…točí se mi hlava jako prase,asi tlak.....už jsem si dala i kafe s kofeinem a nic.Půjdu si lehnout jestli to nepomůže tak zatím pa pa![]()
Tak se drž maminko!!! Pěkně si zdřímni a bude fajn!! ![]()
ty jo, já teď chrápala asi dvě hodiny, jsem zase jak prdlá palící, ale odpočatá…
tej: já si tě představovala opravdu jako krev a mlíko, řekla bych podle fotek, že máš úplně normální postavu ![]()
Jani to je bobře že jsi vyspaná
![]()
Jinak holky nechvalte mě tak…zas nejsem idelál ani buřtík, takový střed
![]()
tej tvůj chlapík mi je též povědomý hlavně na té jedné fotce ale teď nevím na které. Mě zas furt bolí to břicho nevím co se děje. Budem mít návštěvu a jdem smažit placky venku tak kdyžtak večer papa
Tej fotky nádhera, moc Vám to sluší a pejskovi v tom sněhu v lese, tam bydlet musí být nádhera.
U nás klid teda není, tady roste jeden barák za druhým a když ne barák tak řadovky a jedno auto za druhým, za mala tu byl takový klid že jsme na silnici natáhly provaz a hráli tenis.
Peti no je to záhada…
![]()
Megg to znám, jak já vyrůstala tak tam byl ticho, klid a teď barák n baráku. My hledali samotu, nebo polosamotu a jsme v CHKO Beskydy, takže postavit tady barák je kapek probém
Takže ten klid snad zůstane. ![]()
Dodala jsem tam ještě fotečky domečku, aby jste měly představu v jakém luxusu žijeme
![]()