Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
7.10.10 19:44

jinak jsme vystěhovávali malému ten pokoj a jsem K.O. půjdu nynat tak krásné sny sluníčka a zítra pa pa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
7.10.10 20:01

Ty jo já asi vyhodím televizi z okna. Ještě že rodíme v březnu bo ty kurvy zas zdražili za pobyt v nemocnici na 100kč za den :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: Fakt moje nervy, na co si platíme sociální a zdravotní???
Ach…ale barák mám krásně provoněný hříbkama, ještě chvíli a vypnu sušičku, je to co by dup. A v sobotu zajdu zas, ale nevím kam. Má místečka sem obečla dnes :mrgreen: Jdu kukat na telku z pelíšku, jelikož jsem dnes netopila a je tu už pěkná kosa. Pak pá těhotky a miminka :hug: :hug: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 08:22

Tož co je těhulky…8 hodin a tady nikdo?? Já se tu láduju tvarohovou buchtou a zapíjím to mlíkem.
Přeji všem krásný páťulínek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.10.10 08:26

dobré ránko,
já jsem dneska nějaká nervóza…to zase bude den…chjoooozase je tady mlha jako v prd…ale odpo se třeba vyjasní…
jdu dělat tvarohovou pomazánku na snídani, tak zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.10.10 08:27

malý se posral, ochnéééééééééééé, nechcete ho nějaká přebalit, mě to zabije :cert: :cert: :cert: :cert: měla jsem zůstat u koček a psů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 08:33

Je Jani…u nás už je celkem vyjasněno :mrgreen:
Bobiš malý…já bych ti ho přebalila :lol: a pak :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.10.10 08:42

naštěstí to byl bobek, ufufuf :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 08:48
j.s. píše:
naštěstí to byl bobek, ufufuf :dance:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.10.10 09:11

já s ním dneska uklízím, protože se nemůžu dívat na ten bordel, tak nemůžu mít kýbl a tak jsem si nepustila umyvadlo a lítám s hadrem a dávám pozor, aby neuklouzl, má talent, tam kde to vytřu tam lozit…chjo…ale už to tady vypadá líp…co vaříte dneska?
já bych si taky dala hranolky, ale toho se malý nenají…takže dělat dvojí přílohu, to by mě mohlo…mám pět litrů čočkové, tak musím něco k tomu :) máme velkou spotřebu polívek :)
kačko kačko nechrááápej už..a jak si psala o spaní, tak já večer usnu, kolem druhé jdu na WC a pak se převaluju a nevím, jestli spím, nebo se mi něco zdá, ale natvrdo už nezaspím…někdy odpo, jak lehnu, jak spí malý, tak to zaberu a probudí mě až sliny, jak slintám, a pak jsem tak hodinu nepoužitelná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 09:16

Jéé Jani oblíkni mu pořádně hrubé bavlněné ponožky a podlehu ti hned usuší :lol: :lol:
Já dnes dělám čočkovou polévku a pak kučecí omáčka s zeleninou a k tomu asi těstoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.10.10 09:19

Ahojky holky, jani já před chvilkou taky uklízela bobky malý stál bez tepláčku dělal takový komínek a koukal se jak kaká myslela jsem že mě odvezou jelito jedno. Ale dneska máme klídek on je v poho a já taky tak doufám že nám to vydrží.
Tej tvarohovou buchtu bych si též dala a celkově vše kde je tvaroh.
Včera večer jsem zas nemohla usnout a uvažovala o porodu jaký asi bude a že bych nechtěla aby mě nastřihávali nebo abych se potrhala to by byla paráda jelikož se bojím šití a pak jaké to bude až zas budu mít miminko v náručí no už se těším. A pak se mi zdálo že jsem porodila ve 20 týdnu ale miminko bylo krásné ale malinké ale jak by bylo donošené a že neuhodnete co to bylo. No do třetice kluk takže už se mi 3× zdálo o klukovi, že by na tom něco bylo??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
8.10.10 09:20

tej dej mi prosím tě recept na tu omáčku se zeleninou vůbec nevím co dnes vařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 09:37

Peťi mě se taky pořát zdálo a zdá i teď o klukovi a nejspíš to bude slečna :lol: :lol:
Jinak recept nemám, nahážu tam co jajdu, maso, kukuřici, hrášek, houby, podusím, zaliju smetanou a hotovo. Já moc podle receptů nevařím…Kuba mi říkal jo udělej to jak minule to bylo super, ale já si to nepamatuju :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.10.10 09:39

JÁ ASI UDĚLÁM KAŠI A DOJÍME SEKANOU…NEBO JÁ NEVÍM, VALÍM DO MĚSTA, TAK TŘEBA MĚ NĚCO NAPADNE,
TEJI K TÉ OMÁČCE BYCH SI DALA HRANOLKY MNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM BUDU SI JE MUSET UDĚLAT :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 09:50

Jani těch já včera snědla kupu…tak dnes trošku zdravěji :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie