Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No uvidíme co se vyklube z toho našeho drobečka. Hranolky jsem též jednu dobu jedla furt. Včera jsme si koupili pořádného hamburgra a já ho ani nemohla dojíst. Musím jít začít něco vařit ale co????Vůbec se mi nechce. A s těmi pohyby taky cítím v průběhu dne a někdy je to míň a někdy víc podle mě to záleží jak je mimi otočené. Důležité pro mě je že ho vůbec cítím.Ale už teď mi dá někdy pořádné kopance. U fildy jsem měla placentu na břišní stěně tak to tolik nebylo cítit ale teď je to jiné.
ahoj holky já se hrozně bojím jestli ten sračkol co mi tu stříkali neublíží mimču.Je tam psané že je ekologický a hygienicky nezávadný ale holky to je takový smrad jako čistý líh.Našla jsem si od toho přípravku bezpečnostní list a je tan že to obsahuje
ethylalkohol a benzothiazol ale či já vím jestli to škodí plodu když tam o tom nepíšou lautr nic........Jsem úplně nešťastná a furt bulím.Měla jsem otevřené všechny okna dokořán ale i tak jsem to tu 45 minut čuchala.Teď už to tu tak nesmrdí ale větrám pořád jsem zmrzlá jak sobolí hovno ale raději zmrznu než bych měla svišťátku ublížit.No snad se nic nestane.Jinak je zabiju.................
Kačko radši neblbni, když já nesmím chodit do práce že tam jsou barvy, tak určitě to nějak vadí. Otevři okna a jdi na pokec k sousedce, pokud tedy nebydlíš v přízemí!! Oni ti vystříkávali všechny pokoje, nenajde se jeden kde se dá dýchat??
jo bydlím asi metr a půl nad zemí a vystříkali všechny pokoje.Napsala jsem jim do té firmy mail jestli je to něak ohrožující ale ještě mi neodepsali.U té aplikace se nemusí používat ani rouška a rukavice tak by to snad nemělo vadit.Ale víš co strach mám strašný.......... ![]()
KAČKO, HLAVNĚ NESTRESUJ, TO JE NEJHORŠÍ, CO MŮŽEŠ UDĚLAT,…JDI SE NA CHILKU PROJÍT A V KLIDU, VEM SI, ŽE NĚKTERÉ BABY NEVÍ, ŽE JSOU TĚHOTNÉ A PROSTĚ JSOU V PRÁCI VE STRAŠNÝCH SRAČKÁCH,…NEBOJ…HORŠÍ BY BYLO, KDYBY JSI PILA…A VEM SI TY BABY, CO SI NEODPUSTÍ CIGÁRO, KDYŽ JSOU TĚHOTNÉ…NEBOJ…BUDE TO OKÁ…
![]()
jo já vím, ale je to hnusný pocit......už jsem navlečená že už se na mě nic nevleze a furt je mi zima.Kdyby aspoň venku bylo hezky ale je tam mlha a zima fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Dobré dopoledne holky ![]()
Tak jsem se vrátila z KO od mudr., krk už je lepší, ale ještě budu dnes ležet.
Volala jsem na gyndu., zda bych mohla přijít dřív na KO, ale mají bohužel plno, zastupují ještě dalšího gyn. ![]()
Musím si tudíž počkat do 21.10. ![]()
Ale s neschopenkou prý problém nemají, tu my klidně dají a na vycházkácj se prý domluvíme, vezeň prý doma nebudu ![]()
Ať už je 21.!!!!
Jinak co k obědu?? Dala bych si pečenou rýži roštěnou - mňam… nebo i pečený guláš a je to při jednom ![]()
A krásně tu svítí sluníčko
jen je to studený..
kacafazolka píše:
jo já vím, ale je to hnusný pocit......už jsem navlečená že už se na mě nic nevleze a furt je mi zima.Kdyby aspoň venku bylo hezky ale je tam mlha a zima fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Je to na palici, ale jak už bylo řečeno, pořád lepší než kdybys kouřila a pila alkohol…
Kdyby jsi byla blíž mohla bys zajít na návštěvu a bylo by ![]()
A počasí se umoudří a určo půjdeš hned ven nadýchat se čerstvého vzduchu, aspoň se hýbat a ne doma mrznout..
Kači přikláním se k holkách vše bude ok.
Já se dnes rohodla pro bramborovou kaši a vepřové řízky mňam mňam a zítra bude žranice celý den, jdem na tu svatbu víc se těším na to jídlo než na to vše ostatní. ![]()
NO KAČULE, TO JE ŘEČ. A NEBOJ, KDYBY TO BYLO ŠKODLIVÉ NAPÍŠOU TO TAM, TĚM ŠULDŮM OD VÁS Z VÝBORU, ČI ODKUD BYCH NEVĚŘILA, ALE NA TOM OBALU BY TO BÝT NAPSANÉ MUSELO, JINAK JE TO PRŮSER PRO NĚ, TAK SE NEBOJ, DNESKA SE TO HLÍDÁ…JÁ DĚLALA TŘI MĚSÍCE VE PHILIPSU, TADY U NÁS A PĚKNĚ TAM VONĚLA FRITA, PROSTĚ HUMUS,..A ZNÁM BABY, CO POČALY MIMČO A VŠECHNO OKÁ A TO TAM DĚLALY, NEŽ NA TO PŘIŠLY…FAKT NESTRESUJ, TAK MIMČU UBLIŽUJEŠ NEJVÍCE…
NÁM BABIČKU PŘEVEZLI DO PŘEROVA, TAK A MÁM PO NÁVŠTĚÁCH, MOŽNÁ FAKT PRO MĚ DOBŘE, PROTOŽE JÁ TO BLBĚ SNÁŠELA, NAVÍC JSEM SE POHÁDALA S MANŽELEM, UTRÁCÍ PENÍZE A JÁ NEZVLÁDÁM PLATIT VĚCI OHLEDNĚ STAVEBNÍHO POVOLENÍ A TAK A VŮBEC SI TO NEUVĚDOMUJE…TO JE TAKY KRIZE, ALE MÁM TONÍKA A JSEM NĚJAKÁ V KLIDU,…JAK HO VIDÍM TADY CHODIT A LÍTAT ZA OLINOU A ŽE SE LÁSKA ZNOVU POSRALA, NO NENÍ TO NÁDHERA
AM MÍT ZADEK JAKO LOPEZOVÁ, PRSA SE MI DMOUTÍ, ŽE BUDU ZA CHVILKU JAKO PAMELA, ALE BŘICHO, TO BUDU MÍT ASI JAKO KDO? ARNOLDEK TO UČO NEBUDE ![]()
Ahoj a dobré ranko všem,
s tim porodem nestraš!!!!!
Já se na to vůbec netěším, malá měla 4.20 kg a 55 cm, byla jsem potrhaná uplne všude.
jak to máte s pohyby prcka??? já byla na Ko minulý týden, pak byl prcek 2 dny docela akční a ted citim ty pohyby sice v prubehu celého dne, ale tak jako min.
Uz jednou jsem s tim byla u doktorky a ta mi právě řekla, ze to je normální, ze nemůze čutat porad a zrovna kdyz si vzpomenu, tak tam nechci otravovat znovu.