Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
8.10.10 13:18

to jsem to krásně vymyslela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 13:21

Jani no americkou hypo. nějak neznám, ale tuším, asi :nevim: My máme se stavební spořitelnou české spořitelny, pokud se podaří prodat pozemek co máme va Vratimově, tak jednu vyplatíme. Máme to jako by napůl, půl já a půl manžel a i barák. Oba máme hypo na 1,25 mil. a každý platí 7500. No ale pak pujdeme zas do hypo nanovo, musíme zrekonstruovat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
8.10.10 13:27

jako já bych zase nešla někam, kde sice nebudu splácet ale nebudu mít klid, protože se budu nervovat s rodinou…
teji: já to znám, otec byl k ničemu a já se égrou natírala střechu, řezala dřevo na pile, betonovala, apod. já jsem chtěla celý pozemek, bylo to skoro 3tis. metrů, a mít tam kozu a ovečky a slépky, ale jinak to nešlo, půlkou jsme zamázli jeden malý úvěr, zbytek dám na lišku, ať mám pak lepší podmínky a taky to bude na půl, ale to už je jedno, když jsme manželé, jen to asi musíme pořešit, než se to malé narodí, protože pak ti vypočítají minimum a nevím, jestli by jsme se tam vešli…no nevím no, prostě dluhy budou, ale já budu tři roky na mateřské, tak si to tam užiju s darebákama :)
halvně je v drahotuších krásná školka a škola, takže do střední nám tam nic nebude chybět a ta paní s manželem, co koupili tu půlku, taky chtějí stavět a mají chlapečka a plánují druhé,t ak tam třeba bude fajn i s ní…
jinak kačko, jsi zvaná kdykoli, i sem do krcálku :) v hranicích je hezky, všude se dojde pěšky, mám to tu ráda, ale lidi stojí za prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.10.10 13:33

ooo děkuji toho si vážím :kytka:
tak o půl páté jsem u tebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ne necháme to jindy vycházky mi končí v osm :nevim:
A kdy se tedy sejdeme ten příští týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 13:34

Jani přesně jsi to vystihla!!! Platíš, ale ji na svém, sama a nikdo ti do ničeho nekecá!!! :palec: :palec: :palec:
My máme pozemek 2100, ale příjde mi to malé!! Se nedivím když polovinu zabírají auta a jiné krámy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.10.10 13:39

ale my jsme rádi že vyjdeme s tím co máme natož něco splácet :think: Honza chce koupit auto nějaké ojeté, protože my máme teď Lamborginy-Favorit :mrgreen: a nechceme v tom děti už vozit z bezpeč.důvodů.Je sice v dobrém stavu, ale nějaký debil do nás vletí a jsme na sračky.Já auto nepotřebuji bojím se totiž jezdit i jako spolujezdec........ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.10.10 13:42

Fakt se bojíš v autě?? Já jezdila rally jako amatér a auta milujuuuuuuu… v první chvíli se i přítel divil, že tomu tak rozumím a pak pochopil :-)

A kamarádi mi to nevěřili tak jsem si dali test:kdo rychleji přezuje auto :-) jsme blbci co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 13:44

Kači no já si tanavykla na toho našeho off rada…je to vysoké. Teď přez léto jezdíme hondou a ta je tak nízká. Jak jsem jezdila Terranem do práce tak víš jak respekt, každý tě radši pustí :lol: :lol: Jen tu řeku bobek neprojel…mooc vody no :lol: :lol:
http://fm.denik.cz/…mu-oknu.html
Manžel a naše nedobytné auto…druhý den už jelo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.10.10 13:47

no bojím strašně moc. :oops:
když jsme jezdili s bývalým do Chorvatska k moři tak jsem měla celou cestu oči jak baterky a neusla jsem ani chvílku.Honzík jezdí se mnou pomalu, ale i tak se bojím.Jednou jsme se strejdou z Hranic bourali, když jsme jeli dědečkovi na pohřeb na Slovensko a od té doby auta nesnáším a to se nikomu nic nestalo..jsem pipka no :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.10.10 13:50
Tejchi píše:
Kači no já si tanavykla na toho našeho off rada…je to vysoké. Teď přez léto jezdíme hondou a ta je tak nízká. Jak jsem jezdila Terranem do práce tak víš jak respekt, každý tě radši pustí :lol: :lol: Jen tu řeku bobek neprojel…mooc vody no :lol: :lol:
Manžel a naše nedobytné auto…druhý den už jelo :lol: :lol:

jéééééééééééé vy jste čísla tak to vás znají všichni Mikoláši z Raškovic jsou snad všichni u dobrovolných hasičůůůůůůůůůůů
Já se z vás picnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no ale ještě že se vám nic nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 13:51

Kači my už měli na mále tolikrát :lol: :lol: Ani nepočítám. Ale já rychlou jízdu miluju, manžel fakt jezdit umí, takže sním se nebojím. Máme starou Hondu Civic, je fakt nízká, když se k ní postavím mám jí po prsa. A je to střela!!! Úplně jí miluju… :srdce: :srdce: Šlápneš na plyn a jedeš…Terrano než se rozhoupe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 13:52
kacafazolka píše:
Tejchi píše:
Manžel a naše nedobytné auto…druhý den už jelo :lol: :lol:
jéééééééééééé vy jste čísla tak to vás znají všichni Mikoláši z Raškovic jsou snad všichni u dobrovolných hasičůůůůůůůůůůů
Já se z vás picnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no ale ještě že se vám nic nestalo

Joo mají tady z nás radost a to tady byli nedávno ničit sršně co jsme měli na střeše :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.10.10 13:52
Tejchi píše:
Kači my už měli na mále tolikrát :lol: :lol: Ani nepočítám. Ale já rychlou jízdu miluju, manžel fakt jezdit umí, takže sním se nebojím. Máme starou Hondu Civic, je fakt nízká, když se k ní postavím mám jí po prsa. A je to střela!!! Úplně jí miluju… :srdce: :srdce: Šlápneš na plyn a jedeš…Terrano než se rozhoupe :lol:

boooooooože ženskááááááááááá 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 13:53

Luczo není na tom nic divného, auta a tuning jsou taky můj koníček. Sice jim až moc nerozumím, tedy jak se manžel baví tak nestíhám…ale věnuju se tomu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.10.10 13:54

to já raději něco kutím to je bezpečnější :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie