Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani no americkou hypo. nějak neznám, ale tuším, asi
My máme se stavební spořitelnou české spořitelny, pokud se podaří prodat pozemek co máme va Vratimově, tak jednu vyplatíme. Máme to jako by napůl, půl já a půl manžel a i barák. Oba máme hypo na 1,25 mil. a každý platí 7500. No ale pak pujdeme zas do hypo nanovo, musíme zrekonstruovat!!
jako já bych zase nešla někam, kde sice nebudu splácet ale nebudu mít klid, protože se budu nervovat s rodinou…
teji: já to znám, otec byl k ničemu a já se égrou natírala střechu, řezala dřevo na pile, betonovala, apod. já jsem chtěla celý pozemek, bylo to skoro 3tis. metrů, a mít tam kozu a ovečky a slépky, ale jinak to nešlo, půlkou jsme zamázli jeden malý úvěr, zbytek dám na lišku, ať mám pak lepší podmínky a taky to bude na půl, ale to už je jedno, když jsme manželé, jen to asi musíme pořešit, než se to malé narodí, protože pak ti vypočítají minimum a nevím, jestli by jsme se tam vešli…no nevím no, prostě dluhy budou, ale já budu tři roky na mateřské, tak si to tam užiju s darebákama ![]()
halvně je v drahotuších krásná školka a škola, takže do střední nám tam nic nebude chybět a ta paní s manželem, co koupili tu půlku, taky chtějí stavět a mají chlapečka a plánují druhé,t ak tam třeba bude fajn i s ní…
jinak kačko, jsi zvaná kdykoli, i sem do krcálku
v hranicích je hezky, všude se dojde pěšky, mám to tu ráda, ale lidi stojí za prd…
ooo děkuji toho si vážím ![]()
tak o půl páté jsem u tebe
![]()
ne necháme to jindy vycházky mi končí v osm ![]()
A kdy se tedy sejdeme ten příští týden?
Jani přesně jsi to vystihla!!! Platíš, ale ji na svém, sama a nikdo ti do ničeho nekecá!!!
![]()
My máme pozemek 2100, ale příjde mi to malé!! Se nedivím když polovinu zabírají auta a jiné krámy
![]()
ale my jsme rádi že vyjdeme s tím co máme natož něco splácet
Honza chce koupit auto nějaké ojeté, protože my máme teď Lamborginy-Favorit
a nechceme v tom děti už vozit z bezpeč.důvodů.Je sice v dobrém stavu, ale nějaký debil do nás vletí a jsme na sračky.Já auto nepotřebuji bojím se totiž jezdit i jako spolujezdec........ ![]()
Fakt se bojíš v autě?? Já jezdila rally jako amatér a auta milujuuuuuuu… v první chvíli se i přítel divil, že tomu tak rozumím a pak pochopil ![]()
A kamarádi mi to nevěřili tak jsem si dali test:kdo rychleji přezuje auto
jsme blbci co??
Kači no já si tanavykla na toho našeho off rada…je to vysoké. Teď přez léto jezdíme hondou a ta je tak nízká. Jak jsem jezdila Terranem do práce tak víš jak respekt, každý tě radši pustí
Jen tu řeku bobek neprojel…mooc vody no
![]()
http://fm.denik.cz/…mu-oknu.html
Manžel a naše nedobytné auto…druhý den už jelo
![]()
no bojím strašně moc. ![]()
když jsme jezdili s bývalým do Chorvatska k moři tak jsem měla celou cestu oči jak baterky a neusla jsem ani chvílku.Honzík jezdí se mnou pomalu, ale i tak se bojím.Jednou jsme se strejdou z Hranic bourali, když jsme jeli dědečkovi na pohřeb na Slovensko a od té doby auta nesnáším a to se nikomu nic nestalo..jsem pipka no
![]()
Tejchi píše:
Kači no já si tanavykla na toho našeho off rada…je to vysoké. Teď přez léto jezdíme hondou a ta je tak nízká. Jak jsem jezdila Terranem do práce tak víš jak respekt, každý tě radši pustí![]()
![]()
Manžel a naše nedobytné auto…druhý den už jelo![]()
jéééééééééééé vy jste čísla tak to vás znají všichni Mikoláši z Raškovic jsou snad všichni u dobrovolných hasičůůůůůůůůůůů
Já se z vás picnu
no ale ještě že se vám nic nestalo
Kači my už měli na mále tolikrát
Ani nepočítám. Ale já rychlou jízdu miluju, manžel fakt jezdit umí, takže sním se nebojím. Máme starou Hondu Civic, je fakt nízká, když se k ní postavím mám jí po prsa. A je to střela!!! Úplně jí miluju…
Šlápneš na plyn a jedeš…Terrano než se rozhoupe ![]()
kacafazolka píše:Tejchi píše:jéééééééééééé vy jste čísla tak to vás znají všichni Mikoláši z Raškovic jsou snad všichni u dobrovolných hasičůůůůůůůůůůů
Kači no já si tanavykla na toho našeho off rada…je to vysoké. Teď přez léto jezdíme hondou a ta je tak nízká. Jak jsem jezdila Terranem do práce tak víš jak respekt, každý tě radši pustí![]()
![]()
Manžel a naše nedobytné auto…druhý den už jelo![]()
Já se z vás picnu![]()
![]()
no ale ještě že se vám nic nestalo
Joo mají tady z nás radost a to tady byli nedávno ničit sršně co jsme měli na střeše
![]()
Tejchi píše:
Kači my už měli na mále tolikrát![]()
Ani nepočítám. Ale já rychlou jízdu miluju, manžel fakt jezdit umí, takže sním se nebojím. Máme starou Hondu Civic, je fakt nízká, když se k ní postavím mám jí po prsa. A je to střela!!! Úplně jí miluju…
![]()
Šlápneš na plyn a jedeš…Terrano než se rozhoupe
boooooooože ženskááááááááááá
![]()
Luczo není na tom nic divného, auta a tuning jsou taky můj koníček. Sice jim až moc nerozumím, tedy jak se manžel baví tak nestíhám…ale věnuju se tomu
![]()