Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no jo ty budeš pod čepcem a skoro na moje narozky gratuluji předem
Megg píše:kacafazolka píše:já taky ne, už jsem rezignovalamekelka píše:jo já taky ne ale je to sranda
Jo tak to já naštěstí nemám problémy s nakupováním pro synka. Ještě si nechá poradit, naštěstí. I když někdy se taky nemůžeme shodnout.
![]()
![]()
![]()
at si chodí jak strašidlo, sousedka se ho minule lekla tak že zabouchla dveře. hahahahaha
To jako fakt ???? A nebo tomu sousedka nerozumí ![]()
mekelka píše:Megg píše:To jako fakt ???? A nebo tomu sousedka nerozumíkacafazolka píše:já taky ne, už jsem rezignovalamekelka píše:jo já taky ne ale je to sranda
Jo tak to já naštěstí nemám problémy s nakupováním pro synka. Ještě si nechá poradit, naštěstí. I když někdy se taky nemůžeme shodnout.
![]()
![]()
![]()
at si chodí jak strašidlo, sousedka se ho minule lekla tak že zabouchla dveře. hahahahaha
Ono v tom obleku nejde ani poznat kdo to je, já ho taky nepoznala když v tom poprvé za náma přišel přz celé město na ryby. Je s ním prča.
![]()
Megg píše:kacafazolka píše:já taky ne, už jsem rezignovalamekelka píše:jo já taky ne ale je to sranda
![]()
![]()
![]()
Megg píše:mekelka píše:Ono v tom obleku nejde ani poznat kdo to je, já ho taky nepoznala když v tom poprvé za náma přišel přz celé město na ryby. Je s ním prča.Megg píše:To jako fakt ???? A nebo tomu sousedka nerozumíkacafazolka píše:já taky ne, už jsem rezignovalamekelka píše:jo já taky ne ale je to sranda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo, to ráda věřím. Můj syn má téměř 13, a taky se nenudíme
.
Megg píše:
Děkuji mockrát…je to za chvilku a začínám se strašně těšit i se trochu bojíííím jestli to všechno stihnu ![]()
kacafazolka píše:Megg píše:Děkuji mockrát…je to za chvilku a začínám se strašně těšit i se trochu bojíííím jestli to všechno stihnu
no stačí se obléci a jít si užívat, tvoje svatba ne
![]()
je pípá trouba bábovka hotov
Megg píše:kacafazolka píše:no stačí se obléci a jít si užívat, tvoje svatba neMegg píše:Děkuji mockrát…je to za chvilku a začínám se strašně těšit i se trochu bojíííím jestli to všechno stihnu
no jo ty budeš pod čepcem a skoro na moje narozky gratuluji předem![]()
![]()
![]()
je pípá trouba bábovka hotov
Jo, jo, přesně tak
. To bude nádhera
. Asi bych se taky vdávala, ale zatím mě žádná svatba nečeká
.
jo já to až tak neřeším........nikdo žádné povinnosti všechni se budou jen bavit......
![]()
kacafazolka píše:
no kromě pitííííí budu všechno hlavně ž............![]()
![]()
![]()
to ti přeju
![]()
hele neexistuje nealko šampáno , myslím že jsem něco zaslechla, ale to není stejně ono
Megg píše:kacafazolka píše:to ti přeju
no kromě pitííííí budu všechno hlavně ž............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hele neexistuje nealko šampáno , myslím že jsem něco zaslechla, ale to není stejně ono
No jedině snad rychlé špunty
.