Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2320
10.10.10 21:00

no jo ty budeš pod čepcem a skoro na moje narozky gratuluji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
10.10.10 21:02
Megg píše:
kacafazolka píše:
mekelka píše:
Jo tak to já naštěstí nemám problémy s nakupováním pro synka. Ještě si nechá poradit, naštěstí :-). I když někdy se taky nemůžeme shodnout.
jo já taky ne ale je to sranda :mrgreen:
já taky ne, už jsem rezignovala :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: at si chodí jak strašidlo, sousedka se ho minule lekla tak že zabouchla dveře. hahahahaha

To jako fakt ???? A nebo tomu sousedka nerozumí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
10.10.10 21:04
mekelka píše:
Megg píše:
kacafazolka píše:
mekelka píše:
Jo tak to já naštěstí nemám problémy s nakupováním pro synka. Ještě si nechá poradit, naštěstí :-). I když někdy se taky nemůžeme shodnout.
já taky ne, už jsem rezignovala :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: at si chodí jak strašidlo, sousedka se ho minule lekla tak že zabouchla dveře. hahahahaha

Ono v tom obleku nejde ani poznat kdo to je, já ho taky nepoznala když v tom poprvé za náma přišel přz celé město na ryby. Je s ním prča. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.10.10 21:06
Megg píše:
kacafazolka píše:
mekelka píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
10.10.10 21:06
Megg píše:
mekelka píše:
Megg píše:
kacafazolka píše:
mekelka píše:
Ono v tom obleku nejde ani poznat kdo to je, já ho taky nepoznala když v tom poprvé za náma přišel přz celé město na ryby. Je s ním prča. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Jo, to ráda věřím. Můj syn má téměř 13, a taky se nenudíme :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.10.10 21:08

jo jsou fajn snad jim to vydržíííííííííííí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.10.10 21:10
Megg píše:
no jo ty budeš pod čepcem a skoro na moje narozky gratuluji předem

Děkuji mockrát…je to za chvilku a začínám se strašně těšit i se trochu bojíííím jestli to všechno stihnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
10.10.10 21:12
kacafazolka píše:
Megg píše:
Děkuji mockrát…je to za chvilku a začínám se strašně těšit i se trochu bojíííím jestli to všechno stihnu :think:

no stačí se obléci a jít si užívat, tvoje svatba ne :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
je pípá trouba bábovka hotov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
10.10.10 21:15
Megg píše:
kacafazolka píše:
Megg píše:
Děkuji mockrát…je to za chvilku a začínám se strašně těšit i se trochu bojíííím jestli to všechno stihnu :think:
no stačí se obléci a jít si užívat, tvoje svatba ne :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
je pípá trouba bábovka hotov

Jo, jo, přesně tak :-) . To bude nádhera :-) . Asi bych se taky vdávala, ale zatím mě žádná svatba nečeká :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
10.10.10 21:17

já bych zase šla někomu na svatbu, tancovat, pít a ž..... :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.10.10 21:17

jo já to až tak neřeším........nikdo žádné povinnosti všechni se budou jen bavit...... :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
10.10.10 21:18

no kromě pitííííí budu všechno hlavně ž............ :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
10.10.10 21:20
kacafazolka píše:
no kromě pitííííí budu všechno hlavně ž............ :dance: :dance: :dance: :dance:

to ti přeju :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
hele neexistuje nealko šampáno , myslím že jsem něco zaslechla, ale to není stejně ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
10.10.10 21:21
Megg píše:
kacafazolka píše:
no kromě pitííííí budu všechno hlavně ž............ :dance: :dance: :dance: :dance:
to ti přeju :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
hele neexistuje nealko šampáno , myslím že jsem něco zaslechla, ale to není stejně ono

No jedině snad rychlé špunty :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
10.10.10 21:22

bábovka dobrá ale nějak se nepodařila dobře vyklopit :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí