Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, tak já se konečně pořádně dostala k pc. Celé odpoledne jsem zas byla makat. Tak já zas mimi cítím o proti prvnímu těhu víc. V pondělí jdem na srdíčko tak se těším že zas uvidím toho našeho drobečka. Jsem nějaká ko tak jdu odpočívat tak se mějte. Papa
mekelka píše:
Megg: kupovala jsi ten domácí UZV z netu, nebo se to dá koupit i v lékárně???
V lékárně nevím jestli ho prodávají, já ho koupila na netu: A+A mobilmarket, a dojela si ho vyzvednout na Prahu 4.
krásný večír
no vy jste se zase rozjely
Já chci taky ten domácí UTZ
ale zítra jdu na ten 4D UTz jupíííííííííííííííííí
beru i malého i velkého to z nás budou mít radost
![]()
Peti, pekěně odpočívej
anabírej síly ![]()
Kačko tak si to pořááádně užíj!!
No já mám sice první těhu, ale prdíčka odčas cítím. Tas vyhazovat takové prachy za věc co využiju jen chvíli ![]()
Tejchi píše:
Peti, pekěně odpočívej![]()
anabírej síly
No já mám sice první těhu, ale prdíčka odčas cítím. Tas vyhazovat takové prachy za věc co využiju jen chvíli
no právě.....stojí to dost…Teď prďoška cítím nějak více tak jsem klidnější.Uvidíme..... ![]()
kacafazolka píše:Tejchi píše:no právě.....stojí to dost…Teď prďoška cítím nějak více tak jsem klidnější.Uvidíme.....
Peti, pekěně odpočívej![]()
anabírej síly
No já mám sice první těhu, ale prdíčka odčas cítím. Tas vyhazovat takové prachy za věc co využiju jen chvíli
Kačko v klidu, zítra ho ivudíš a příští týden už ho ucítíš ještě víc!! A za ty penízky mu koupíš něco hezkého užitečného ![]()
jo teď už to budou kopačky až to bolet bude tak už budeme klidnější.........
![]()
Tej pošli pupík nebuď srab.......
![]()
A Janča ty taky a nepodváděj
![]()
Je fakt, že ten domácí UZV je dost drahý.
Ale dneska prcka cítím míň, tak jsem z toho nervózní.
Na kontrolu jdu až 27.10., to je ještě dlouhá doba
.
je to drahé Mekelko máš pravdu tak se na to asi vybodnu.U Ríši nic takového ještě nebylo a taky jsme to zvládli............
kacafazolka píše:
je to drahé Mekelko máš pravdu tak se na to asi vybodnu.U Ríši nic takového ještě nebylo a taky jsme to zvládli............
Jo, jo, to máš pravdu. Tenkrát se prohlíželo jen tak,
se poslouchalo přes sluchátko a UZV dělal dr. asi jen 3×. Dnes je to lepší.
Jenže tehdy jsem byla v klidu, protože jsem neměla žádné další zkušenosti.....
Máš každý den stejné pohyby nebo jednou míň a pak zase víc? Abych věděla, jestli je to normální.
To jo je to děs…Tolik informací a když máš ten net nedá ti to a vše si zjistíš a stresuješ.........
![]()
U Ríši to bylo jako ve středověku , nic jsem nevěděla kolik měří, a teď si to užívám že vše vím a zítra ještě tenD no to bude krásné.moc se těším
![]()
kacafazolka píše:
To jo je to děs…Tolik informací a když máš ten net nedá ti to a vše si zjistíš a stresuješ.........![]()
![]()
U Ríši to bylo jako ve středověku , nic jsem nevěděla kolik měří, a teď si to užívám že vše vím a zítra ještě tenD no to bude krásné.moc se těším![]()
![]()
Já už právě net moc nestuduju, protože čím víc toho vím, tím hůř pro mě. Já si to teď taky užívám, protože dřív, to byl opravdu děs. Na ten 4D ultrazvuk Tě poslal doktor? Nebo jak ses k tomu dostala?
no mají ho nový v Ostravě a kdo chce tak si ho může zaplatit i s natáčením na DVD a fotky.....4Fotky a dvě natáčení stojí 1200 Kč.....Koukni na you tube tam to je jak je to úžasné......