Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kattuska
12.10.10 08:05

Dobré ránko, co je to echo???
na to se chodí normálně nebo se to platí extra?
Jsem skoro ve 20tt a doktorka mi nic o tom neříkala, jdu přísti tyden na ten velký UZ.
S tema pohyby jsem na tom stejně, někdy vic nekdy min.
Ale říkám si, že by to stejne nebylo k ničemu poslouchat to srdičko, kdyby přestalo stejne se to neda zachranit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
89
12.10.10 08:13

Tak to mě taky honí mlsná. V práci, když jsem poo, tak bych snědla všechno. Doma tak ani né. Ale musím se držet. Už teď vážím 100kg takže opravdu nesmím. Jinak se pak s tím mimi neuneseme :lol: Doktorka, říkala, že max. přibrat 10 kg. Snad se mi to povede, ale ty chutě, ty chutě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.10.10 08:28

Peti, no tak s tím jídlem. Já se snažím večeřet tak v 5, někdy i později a okolo půl osmé se chodím kopat aumyju zuby a pak už nic nejím. Protože se mi znova nechce mýt zuby :lol: Jinak taky byštím dost…včera jsme si kopili pochoutkový salát a já tak 20dkg snědla, oběd a svačina. A na večeři už jen banán, nebyl hlad :lol: Váha ani moc nevím, protože to moje digitálka oma váží nějako čudno…nemám nikde krásně rovnou podlahu, nevím. A u doktorky, jak jem byla 1.10. tak mám o 5kg už víc :lol: od normálu. Jenže normál jsem si určila tak z hlavy… :nevim: Tak uvidíme na kolika skončím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
12.10.10 08:47

Tejchi díky za podporu.Už jsem se uklidnila,ale včera,to byl den…V obou min.těhotenstvích žádný problém,nějak jsem tím bez starostí proplula…a na potřetí se to na mě nějak hrne,od začátku všechno špatně :nevim: .Tak snad amnio dopadne dobře…Hezký den všem březňátkům :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.10.10 08:48

dobré ránko,
tak já pohyby teda moc necítím,.. a od té doby, co tu psala megg, tak myslím jenom na to…ale dneska je úterý a v pátek se vše dozvím…
no ono holky tady komentujete poslech za 1500,– ale UTZ za 1200 no tak to je taky mazec…ono to má každý jinak a když na to jsou peníze, tak proč ne,…dneska je toho tolik…já se přikláním k době mojí mámy, i když je fakt, že dneska těch problémů přibývá, ale oni o ničem nevěděly, těšili se na miminko, natož aby jim někdo řekl, co to bude, jestli holka nebo kluk…máme se dobře, to asi jo, ale máme větší stresy a bubáky v hlavě a dnes mi opravdu příjde že těhotná = nemocná, jak se všechno řeší…
jinak k cukrovce, je to taková sračka, nejlépe vypít na ráz, chvilku vydržet a myslet na něco jiného, protože mě to teda :poblion: a pak dvě hodiny vydržet, a pro mě teda bylo nejhorší, nesnídat a vydržet ještě dvě hodiny nejíst, protože je to na lačno, takže mi pak bylo pěkně zle od hladu a pořád se mi brkalo tím sladkým bordelem..bleeeee,ale vydržela jsem to… :-) a :poblion: :poblion: :poblion: jsem se nepoblila…
kači, tak krásnou kontrolu a užijte si to všichni, to je normálka, že tam chodí tolik lidí a berou to jako samozřejmost, ze mě byli v olomouci docela v šoku, že jsem tam sama…dneska je to taková normálka mít tam manžela, děti, maminky, tatínky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
12.10.10 08:49

Ahojky, já jdu dnes na triple testy + utz, moc se těším…jde i tatínek tak tak doufám, že se prcek pěkně ukáže a dr u toho bude mluvit né jako ta dr v Podolí :nevim: , jinak mě bylo dva dny bleee uvidíme jak dnes, klasika ta nechuť jako v prvním trimestru. Mám taky ten Angelsound, koupila jsem ho levněji než meg, od jedné maminky, a jsem za něj ráda…dodává mi to klid a je to sranda, ale určo se dá žít i bez toho. :andel: Kačí ať Ti vyjde kontrola. Jsem zvědavá na ty triple neb můj dr ten prvotrimestrální nedělá, tak jsem byla na něm v podolí, a uvidíme jak vyjdou triple, ale vzhledem k tomu, že ty prvotrimestrální vyšly ok, nemám strach. O snech radči mlčím, neb někdy je to horor a né sen :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.10.10 08:49

dianda, moje dvě známé to měly stejně jako ty, bály se a pak říkaly, že to nebylo tak hrozné, a mají zdravé děti, neboj a držíme pěsti, to bude třetí mimísek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.10.10 08:59

Kdy se chodí na cukrovku, mě o tom do dnes nikdo nic neříkal?? Jako abycšla na lačno a pak 2 hodiny ještě nejedla, tak mi bude pěkně zle…mě se hned začne motat hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
12.10.10 09:04

teji: to ti řekne dr. myslím, že je ještě čas, oni si tě pozvou…neboj, já právě hledím, jak chcete vědět všechno do předu, já vždycky počkám, až mi řekne dr, nebo sestra…neboj, dá se to zvládnout, ale je to takový opruz…někde se píše, že matkám do 30 let, se nedělá, ale u moje dr se to dělá každé mamině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
12.10.10 09:05

no já u prvního na té cukrovce též nebyla a teď u druhého mi doktor nic neříkal tak nevím ale byla bych ráda kdybych tam nemusela. Jako u prvního jsem vždy po vstanutí musela pojíst jinak bych sebou někde švihla. Teď u druhého to bylo jen na začátku a teď když nestihnu pojíst tak je to ok. Já jsem po těch včerejších rohlíkách ještě tak plná že jsem ještě nesnídala a ani nemám hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.10.10 09:29

Peti já už sežrala tři rohlíky a pribiňáka a mám stále hlad :lol: :lol:
No uvidímě zda mě doktorka někde pošla, snad ne. U nás ani v manželově rodině nikdo cukrovku nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
12.10.10 09:42

Tej tuším že cukrovka je okolo 24tt kolegyně tam tak šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.10.10 10:00

Joj tož to je za chvilku…snad mě to mine :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
12.10.10 10:10

Myslim, že neee :lol: to by ses musela asi tak dvě návštěvy z toho :poblion: a pak by to možná nedaly sestry :lol: je to jen sladké a hnusné…dá se to přežít. Trénuj na horší časy, to taky budem muset přežít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
12.10.10 10:15

Třeba jo…když holky říkají že je na to ani neposlali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí