Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, všechny vás zdravím.
Kačko gratuluji k holčičce
.
S tou cukrovkou - já mám žádanku doma už od 7 tt a jdu tam mezi 24-28 tt. Dnes prý se to dělá u všech, aby se vědělo, jestli je mimi v pořádku.
No a s rodným listem je to tak, že se v porodnici odevzdají vyplněné papíry a dnes už je možné, aby ten rodný list poslali na adresu domů, aby se nemuselo chodit na matriku.
já všem moc děkuji. ![]()
Na cukrovku se mám taky objednat 22 tt a půjdu od 24-28 tt.Netěším se.Včera jsem projížděla v noci zase ty porodnice a asi půjdu do Vítkovic i když Poruba je blíže.jááááááá nevíííííííííííííííím sakriš.....
![]()
Peti, máme stejné příjmení a to do písmene
Oba jsme Ozga. A dcerka bude taky Ozga, jen se po narození musí zažádat na matrice.
Peťko zkus si zavolat na toto číslo 596910378 je to na Silesii kam chodím na gyndu a zeptej se jestli ti ten 4D UTZ udělají i když k nim nechodíš…já myslím, že jo.Dělá to jedině můj doktor a to je zlatíčko zlaté.I Honza říkal, že je snad z jiné planety…
Peťi tak to já taky zasílám jeden http://www.gyn-pren.cz/ tam chodím já a doktor v pohodě. Sice na 4D nejdu…ale chodím tam ne genetiku.
jo a mimi váží 240 gramů amá 23 cm.Jsem 19+0 a asi mi posune termín porodu… ![]()
Tejchi píše:
Ty jo Kači to už máš pěkného řízečka![]()
ty budeš mít stejného ty kopýtko
vždyť si skoro stejně ![]()
kacafazolka píše:
Peťko zkus si zavolat na toto číslo 596910378 je to na Silesii kam chodím na gyndu a zeptej se jestli ti ten 4D UTZ udělají i když k nim nechodíš…já myslím, že jo.Dělá to jedině můj doktor a to je zlatíčko zlaté.I Honza říkal, že je snad z jiné planety…
Kačko, ta Silesia, je to soukromá klinika - teda spíš centrum pro ženy v Ostravě-Porubě?
mekelka píše:kacafazolka píše:Kačko, ta Silesia, je to soukromá klinika - teda spíš centrum pro ženy v Ostravě-Porubě?
ahoj ano je to přesně tohle.Je tam pan doktor Kuras a je to miláček........nemám problém ani s Ichnovskýma ale plno bab si na ně stěžuje, ale ten pan doktor Kuras je ![]()
kacafazolka píše:Tejchi píše:ty budeš mít stejného ty kopýtko
![]()
![]()
vždyť si skoro stejně
No hlavně že mě to vyhazovalo do února
Já nevím kolik váží
Nikdo mi to neřekl.
Tejchi píše:kacafazolka píše:No hlavně že mě to vyhazovalo do únoraTejchi píše:ty budeš mít stejného ty kopýtko
![]()
![]()
vždyť si skoro stejně
![]()
![]()
![]()
Já nevím kolik váží
Nikdo mi to neřekl.
to by ti ale měl dr.říct na tom velkém UTZ na vroz.vady kdy jdeš?
kacafazolka píše:mekelka píše:ahoj ano je to přesně tohle.Je tam pan doktor Kuras a je to miláček........nemám problém ani s Ichnovskýma ale plno bab si na ně stěžuje, ale ten pan doktor Kuras jekacafazolka píše:Kačko, ta Silesia, je to soukromá klinika - teda spíš centrum pro ženy v Ostravě-Porubě?
Jo, tak tam to znám. Taky jsem tam chodila na gyndu k Ichnovskému, ale pak jsem začala chodit k nám. Teď tam jezdím 1× ročně na kontrolu prsou. No ale když se tam dělá ten UZV 4D, tak až pojedu s prsama, zkusím i ten UZV.