Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
13.10.10 19:15
Tejchi píše:
Kači my si vybírali kombinaci zlato bílé a klasiku. Zas taky prstýnek nosím pořát, tak ať je krásný. Uprostřed je bílé a kraje zlaté zlato :lol: A uprostřed rytina a stály nás 8-9tis. Do měsíce hotové :wink:

no já na ty šperky moc nejsem a Honzík taky ne.Nosit je budeme oba , ale že bych za to utratila fůru peněz to neeeeee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.10.10 19:18

Tak zas ono jou i dražší a ty naše jsou taový cenový střed :wink: Myslím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.10.10 21:05

tady zase nikdo.............co je s vámi chrapošíte už tak brzy?,???? :mrgreen: tak sladké sny pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.10.10 21:08

Kači já tu výjmečně jsem!!!! Taky všem sladké sníky!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.10.10 21:17
Tejchi píše:
Kači já tu výjmečně jsem!!!! Taky všem sladké sníky!!!! :hug:

jé já myslela, že už hajáš...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.10.10 08:02

Kači sedovala jsem dokonalý svět :lol: :lol: Tento týden má muž noční, takže telku sleduju v obyváku než odejde, většinou i dokoukám :wink:
Jinak všem krásné ráno. U nás mlha, chvíli sousedku vidím a chvíli zas ne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.10.10 08:29

dobré ránko, tak malý má teplotu, ale zatím nekašle, nemá rýmu, tak se modlím,ať je to od zubu,…
teji nějak brzo vzhůru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.10.10 08:46

No Jani vstávám v 7 protože tchánovi musím obvolávat školky, trošičku si přivydělávám. Má firmu na focení, takže obvolávám s Vánoční nabídkou :wink: Zábava jak blázen :-?
Jani a nebojprdíkovbude dobře, i když dnes je počasí na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.10.10 09:29

Dobré ráno holky, tak mi se dnes vůbec nechtělo vylézt z postele, ale malý mě furt tahal tak mi nic jiného nezbylo. Jani jestli má jen teplotku tak to budou asi zoubky, ten náš lump taky teplotkoval bez jiných příznaků a byly to zuby. A s tím kočárkem to jsme si užili až až jak se nervoval že nechce být v kočáře????Vždycky ho chtěl vozit a ne v něm sedět tak jsem kočár v 16 měsících schovala a měl smůlu. Ale zůstalo mu to doteď jak příjde návštěva s kočárem tak vozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.10.10 09:39

no má takové nemocné očka, tak ti nevím…a včera? no děs běs, to on ho chce taky vozit, ale ještě mu pořádně nejde chodit…
dělám jablkový koláč s drobenkou, tak jak bude, tak se projdeme poprvé bez kočáru do obchodu, je to asi minuta chůze, s ním asi půl hodiny a pak zase budeme doma…mám o něj strach, teď je toho tolik, ale neříkala jsem to… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.10.10 09:40

Peti to ti věřím, mě se dnes taky taaak nechtělo, asi tím počasím. Děs!!
Jak vás tady tak čtu tak už se těším jak se budu doma s prckem nervovat :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.10.10 09:54

teji: třeba ne…my nemáme mít po kom klidné dítě, byli jsme s manželem dvě živá stříbra a teď nám nebo spíše mě to toňula vrací :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.10.10 09:55

No nevím jak můj, ale já byla taky živá a až dost :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.10.10 10:03

Jako tak filip je taky po mě co bych za to dala kdyby byl po tatínkovi to by bylo zlaté dítě. Včera se vztekal kvůli toho že nemohl v autě sedět ve předu u volantu ale že musel být v sedačce a já říkám je úplně jedno jakého pohlaví bude druhé dítě hlavně ať je po taťkovi.
Jani počítej s tím že jak bude sám chodit tak bude i víc unavený. A u všeho se zastaví a všechno bude brát a prohlížet atd..... a jak si vzpomenu jak jsme malého poprvé postavili do sněhu tak tam stál snad půl hodiny a ani se nepohnul. Jsou to zážitky s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.10.10 10:07

ochnééééééééééééééééé aťz už jsem v důchodě, ale vlastně žádný nedostaneme 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí