Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1871
13.10.10 15:04

Ušní teploměr je nejlepší věc, jakou mohli pro prcky vymyslet. My máme teda ušní a čelní zároveň, protože v oušku je to měření takové ošemetnější, ale nemůžu si to vynachválit :palec: Kor když se prcek už v zadečku změřit nenechá a v podpaží teploměr neumím pořádně držet ani já :oops: :lol:
Takže doporučuju koupit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.10.10 15:14

Děkuji za info. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.10.10 17:25

Peti jajsem říkala tak teď jsem u televize na hoďku vytuhla. Mužík spí na noční…tak jsem tu potichu seděla :lol: Jdu si uvařit lipový čajík…nějak se mi blbě polyká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
13.10.10 17:27

no já jsem přišla z venku, scénka s malým jako prase, nechce být v kočáře, ale chce chodit…ty jo, děs běs,…ještě doma se vztekal a byl na mě nasraný, že jsem ho pak fikla do kočáru, ať si klidně řve, protože už se mi chtělo čůrat, tlačilo mě břicho a bolely záda…prostě měl smůlu…chjooo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.10.10 17:44

Jani v tomhle ti to fakt nezávidím. Už ať se vám zadaří s domečkem…tak necháš prdíka na zahradě a skočíš se vyčůrat třeba za keříky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.10.10 18:07

Holky, tohle jsem si přečetla: http://www.babyweb.cz/…tehotna.aspx a jsem mooc ráda že jsem musela ležet jen 2 měsíce. A že nemůžeme sex…taky asi nic vážného…vždyť budeme mít drobečka :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.10.10 18:21

Holky nečtěte ty deníčky a články nebo nebudete spát :zed: :zed: :zed: Pak máte zlé sny co se vám vše může stát.Já teď přečetla jen první pár slov- co poslala Tej a vypla jsem to.Všechno bude fajn a nikomu se nic nestane a budeme mít zdravé mimuška a bude s nima hrozná prdel a budeme je milovat .........no tak se na to zaměřte a na články tohoro typu budete mít čas až porodíme...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.10.10 18:23

kdo chce vědět co mám objednané na svatbu tak se koukněte na mé fotoalbum svatebníííííííííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.10.10 18:23

Kači neboj…dnes mám dobrou náladu, cítím se v pohodě a člínek beru tak jak je a ne že bych stresovala že se mi to může stát. Naše koblížky jsou v pořádku a my taky :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.10.10 18:24
Tejchi píše:
Kači neboj…dnes mám dobrou náladu, cítím se v pohodě a člínek beru tak jak je a ne že bych stresovala že se mi to může stát. Naše koblížky jsou v pořádku a my taky :wink: :wink:

no to je řeč :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.10.10 18:27

Kačko ten podvazek a souprava je nádherná!!! A k čemu budou ty kytičky a ta látka?? Já měla podobný podvazek, taky modrý :lol: Mám doma ještě schovaný :lol: A měla jsem štrásovou soupravu, nvím zda je na fotkách vidět. Náramek, náhrdelník a naušnice. Protože jsem měla vlasy volně, tak jsem chtěla delší visící naušnice. A taky mám doma ještě punčošky :lol: Jinak šaty už asi vybrány máš co?? A prstýnky?? Jaké??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.10.10 18:31

ta látka je doprostřed svat.tabule - takový pás.Budeme to mít modrobílé a kytičky jsou jen tak poházené po stole.....snad to někdo nesežere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.10.10 18:34

Joo dekorace…no to my neměli, tak nevím :lol: :lol: A co ty šaty?? A prstýnky?? Aspoň popiš!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
13.10.10 19:01
Tejchi píše:
Joo dekorace…no to my neměli, tak nevím :lol: :lol: A co ty šaty?? A prstýnky?? Aspoň popiš!! :dance:

prstýnky máme takové, ale bez kamínku a lesklé a stříbrné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.e-klenotnictvi.cz/…ARMONY28.jpg
jsou totiž o 10 tisíc levnější než z bílého zlata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
13.10.10 19:12

Kači my si vybírali kombinaci zlato bílé a klasiku. Zas taky prstýnek nosím pořát, tak ať je krásný. Uprostřed je bílé a kraje zlaté zlato :lol: A uprostřed rytina a stály nás 8-9tis. Do měsíce hotové :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí