Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mě vadí ty drobky z wc, ale pořád zametám, já ji pořád nadávám, ale toník ji miluje a co ti dva dělají…prostě to je chůva a kamarád v jednom a už od mala, a teď ji škube a ona ho ani neškrábne, je hodná…ale mě teda někdy leze na nervy, hlavně, když se vysere a mě bývávalo špatně, myslela jsem, že to nedám…ale jsem ráda, že má zvíře a takového kamaráda doma ![]()
Jééé to je tak krásné jak ty naše děti byli miminka a cumlík přes celou pusu. Filda si taky neuvěřitelně hraje s tou koučkou od našich a nejvíc má srandu když ji zavře do koupelny nebo na záchod. Jak jsme ještě nebydleli u našich tak jeli na dovču a kočku nám dali na hlidání a ona tím že má dlouhé chlupy tak jak kadila tak se ji to tam něco málo na těch chlupek přichytlo a pak v noci nám tím zadkem šmechtlala po obličeji. To jsem myslela že umřu a kočku vyhodím. No jak já jsem byla ráda že ji můžeme vrátit.
Peti no přivstala, jeli jsme na STK a nakopit a dopoledne v pr***. Já tam jdu ve středu odpoledne. Chodím tam jak jsem ti poslala odkaz.
Peti no přivstala, jeli jsme na STK a nakopit a dopoledne v pr***. Já tam jdu ve středu odpoledne. Chodím tam jak jsem ti poslala odkaz.
aha a já myslela že sis šla lehnout a že spinkáš že tu zas krom janči nikdo nepíše
No Peti šla bych si i lehnout, ale musím ještě něco dělat.
Muž šel ještě ven něco kutit, tak jak půjde spát on, tak si na chvíli možná zalehnu ![]()
Ahoj holčiny, mám za sebou dnešní UTZ ve 20. týdnu. Opět potvrdila holčičku. Jinak všechno dobrý. Ale mám dotázek:
Taky vám hnali manžela na odběr krve?
A co obnáší vyšetření na těhotenskou cukrovku?
Vím, že Kecafolka už tady o tom mluvila, ale nemůžu to najít. Pít jakousi sladkou vodu či čo, si tak matně vzpomínám tu psala.
Jo a konečně jsem u nás ve Znojmě sehnala těhukalhoty!!
asi po 3 týdnech. ![]()
janey: tak to moc gratuluju ![]()
Peti: tak to věřím, to ještě olina neudělala…bych dostala asi infarkt…
a kde je dneska kačka, že tu není?
jinak k cukrovce: jde se na lačno, vypije se jakýsi sirup jestli se to tak dá nazvat, dvě hodiny se čeká a vezme se znovu krev, jako před vypitím…a někdo tu psal, že u nich stačí sníst čokoláda, nebo balíček gumových medvídků, to u nás tahle možnost není…
a na manžela se nikdo ani neptá, krev, moč, krevní skupinu, nikdo nic nechce…
jojo, petul, to není ani pravda, jak byl malinký, já když jsem u dr v poradně a vidím ty pár denní miminka, jak jdou na první kontrolu, tak si říkám, takový ani nebyl, to není možné…úplně malinkaté nožičky, ručičky, jako stáhlý králíček, ještě takové suché, jak se to loupe a ani trochu sádlíčka na nich, je to krása
![]()
jo holky, a nechcete některá do výbavičky na mimi ušní teploměr tefal? dostala jsem ještě jeden od mamky, protože jsme se nedomluvily, takže mám dva, je to pohoda, protože to dáte lehce do ouška a za dvě vteřiny se odečte telota, nemusíte pokaždé do zadečku, kdyby jste někdo chtěla, tak mi písněte, foto přikládám
http://www.tefal.cz/…m%C4%9Br.htm tady ještě odkaz, ať víte, o co jde ![]()
ahoj sluníčka, Honza spal po noční tak jsem nemohla na comp.Dělala jsem dneska přesnídávky a Ríša přišel ze školy a říkal: no nevím mami jestli nějaké zůstanou pro Kačenku…a hned mi jednu a půl sežral.Zítra budu dělat další a budu muset nějaké schovat
![]()
Janey: na krev by tatínka nikdo hnát neměl, protože jak doktoři tvrdí: „Tatínek není nikdy jistý.“ Můžeš tvrdit že mimčo je manželovo, který má třeba B+ a místo toho to může být tvého milence se skupinou A-. Proto se dělají odběry na protilátky, aby se vědělo, jestli není mimčo v ohrožení(platí jen pro matky Rh-), ale ty testy se, myslím, dělají všem. Pokud bys totiž byla ty Rh- a manžel(otec dítěte) Rh+, tak hrozí, že mimčo by po něm mohlo zdědit faktor Rh+, který tvoje tělo nebude chtít přijmout a tím mimčo zapudí. Tohle riziko je ale jen u druhého porodu, když se první dítě už s tím Rh+ narodí = tvé tělo už má proti dalšímu Rh+ protilátky. Teď se to ale řeší jen nějakou injekcí po porodu prvního a mělo by být vše v pořádku. Proto se Rh- matkám dělají krevní testy častěj než matkám Rh+. Je to zrovna můj a manželův případ, takže o tom mám zjištěné snad všechno ![]()